horoszkóp

Tizennégy éves diákját rontotta meg a tanárnő

2004.06.29. 13:37
A Marion megyei rendőrség detektívjei letartóztattak egy 23 éves Tampa megyei középiskolai tanárnőt, akit azzal vádolnak, hogy június eleje óta szexuális kapcsolatot folytatott egy 14 éves fiúval. Debra Beasley Lafave-t megrontással és szemérem elleni vétséggel vádolják a sértett 14 éves fiú szüleinek feljelentése alapján.
A Marion megyei hatóságok csütörtökön adtak ki letartóztatási parancsot a Greco középiskola 23 éves tanárnője ellen, miután a fiatalkorú sértett édesanyja feljelentést tett ellene, írja több amerikai híroldal. A vallomások alapján összeálló történet szerint a tanárnő egy héttel az iskola utolsó napja után a 14 éves sértett társaságában a közeli Ocala városba autózott, hogy meglátogassák a fiú 15 éves unokatestvérét, majd mindhárman visszatértek Tampa Bay-be, egy kosárlabda-meccsre. A meccs előtt azonban a tanárnő elvitte őket saját lakására, és míg a 15 éves unokatestvér a lenti nappaliban videózott, Lafaye felvitte a 14 éves fiút az emeleti hálószobájába és orális szexben részesítette. Később, a meccs után, Lafaye megkérte a 15 éves unokatestvért arra, hogy vezessen helyette, ő pedig a hátsó ülésen ismét kielégítette orálisan a 14 éves fiút.

A szomszédok fogtak gyanút

Debra Beasley Lafave
Pár nappal később a tanárnő újra azzal az ürüggyel, hogy elviszi őt kosárlabda-edzésre, az iskola területén lévő lakókocsiban szeretkezett a fiatalkorú sértettel. Június 15-én ismét meglátogatták a fiú unokatestvérét, és miután megint a 15 éves rokont ültette a volánhoz, a tanárnő a hátsó ülésen szeretkezett a sértettel. Két nappal később a dolog megismétlődött, a helyszín ezúttal egy park volt. Az ocalai szomszédok ekkor azonban gyanút fogtak, és értesítették a fiú szüleit, akik felelősségre vonták a 15 éves unokatestvért, ő pedig mindent bevallott. Az unokatestvér szüleinek telefonja után a 14 éves sértett szülei is tudomást szereztek a történtekről, és miután kifaggatták gyermeküket, értesítették a rendőrséget.

"Izgatta a tiltott gyümölcs"

A rendőrség információi szerint Lafave azzal magyarázta különös kapcsolatukat tinédzserkorú szeretőjének, hogy "férjével szexuális problémái vannak", és hogy "különösen izgatónak találja a tényt, hogy amit tesz, az tilos". A 23 éves tanárnő tizenegy hónappal ezelőtt kötött házasságot 25 éves vőlegényével, július 19-én lesz az első házassági évfordulójuk. A tanárnő az esetig szülővárosában és munkahelyén egyaránt közmegbecsülésnek örvendett; az iskola, ahol már két éve dolgozott, a történtek óta felfüggesztette őt állásából.

Debra Lafave 5000 dollár (kb. egymillió-negyvenezer forint) óvadék ellenében jelenleg szabadlábon védekezhet, amennyiben azonban bűnösnek találják, akár harmincévi börtönbüntetés is várhat rá.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!