Egy nyolcéves kislány meggyilkolása után most egy hétéves kislány elrablásával gyanúsítanak egy kaliforniai tanárnőt. A másik lány túlélte, azonban az orvosok erős nyugtatót találtak a négy órára eltűnt gyermek vérében. A rendőrség a 28 éves Melissa Huckaby-t jelenleg emberrablással, gyilkossággal, és nemi erőszakkal gyanúsítja.

A múlt héten őrizetbe vett egy 28 éves a tanárnőt a rendőrség a nyolc éves Sandra Cantu elrablása és meggyilkolása miatt, a gyanú szerint azonban a nőnek nem ez volt az első tette. Melissa Huckaby, aki egy vasárnapi iskola tanítónője, a helyi lap szerint még januárban próbált meg elrabolni egy hétéves kislányt.

Bedrogozva találtak rá

A Tracy Press cikke szerint idén januárban egy nő rabolta el a kislányt a helyi lakókocsinegyedből, elvitte a közeli parkba és négy órán keresztül fogva tartotta. A lap szerint a lányt, miután megtalálták, családja kórházba szállította, és az orvosok benzodiazepint találtak a vérében, ami a Lítium és a Valium nevű nyugtatók egyik hatóanyaga, csökkenti a nyugtalanságot, a szorongást és a félelmet. A nyomozók megállapították, a gyanúsított egy ugyanolyan vörös Kia Sportage típusú kocsit vezetett, mint amilyen Huckaby-nek is van.

Exhumálás a nemi erőszak felderítéséért

A rendőrség egyelőre nem kommentálhatja a sajtóhíreket. Tony Sheneman rendőrőrnagy a People magazinnak azt azért elmondta, a meggyilkolt Sandra Cantu holttestét Huckaby ügyvédjének kérésére exhumálni fogják. Erre azért van szükség, mert a tanárnőt azzal is vádolják, hogy egy ismeretlen tárggyal meg is erőszakolta a 8 éves kislányt, és csak az exhumálással lehet megbizonyosodni arról, pontosan mi történt. „Hiszem, és állítom, hogy ez a vizsgálat létfontosság Melissa Huckaby védelméhez” - nyilatkozta a nő ügyvédje, Sam Behar.

A 28 éves Melissa Huckaby az eltűnt kislány családjának szomszédjában lakott, és korábban azt mondta, eltűnésének napján Sandra együtt játszott saját ötéves lányával, akivel nagyon jó barátnők voltak. Sandra Cantu teste egy tóba dobott bőröndből került elő, amelyről a rendőrség megállapította, Huckaby tulajdona, a nő azonban azzal védekezik, valaki ellopta tőle, csak nem jelentette.