Nem véletlenül áll az olasz miniszterelnök nagy nőcsábász hírében. Silvio Berlusconi időről időre újabb hölgyet vesz szárnyai alá, és az illetőből vagy sztárt csinál, vagy minisztert. Hogy milyen tehetség vagy szakértelem kell a karrierhez? Úgy tűnik, dús keblek, szép arc, formás fenék. Rövid kalauzt állítottunk össze Silvio Berlusconi nőihez.

Mogyorózás vagy csajozás?

Olaszország leggazdagabb embere, Michele Ferrero a mogyoróért és a csokiért lelkesedik, ezt bizonyítja a családja nevét viselő édességgyártó cég. Olaszország második leggazdagabb embere azonban, Silvio Berlusconi, aki médiacézár és egyben miniszterelnök is, ehelyett inkább a jó nőket kedveli. Őket viszont annyira, hogy a hírek szerint még most, 73 éves korában sem tud lemondani róluk. Legutóbbi üdvöskéje egy 18. életévét éppen betöltött szőke szépség, aki egy igen hosszú és illusztris sor végére állt most be.

Horrorfilm-színésznőből elnökfeleség

Berlusconi első feleségéről keveset tudni, szinte csak az biztos, hogy 1965-től 20 évig voltak házasok, és hogy Carla Elvira Lucia Dall'Oglio két gyermekkel ajándékozta meg a későbbi miniszterelnököt. 1985-ben azonban elváltak, és Berlusconi elvette Miriam Bartolinit, aki akkor már művésznevén, azaz Veronica Larioként volt ismert. A dekoratív hölgy tehetségét egy pillanatig sem szeretnénk kétségbe vonni, karrierjének csúcspontja mindenesetre az volt, amikor Dario Argento horrorrendező "Tenebrae" c. filmjében levágják a kezét, majd megcsonkított testét baltával feldarabolják. A véres, de jól dekoltált jelenetet itt tekinthetik meg erős idegzetű olvasóink. Veronica Lario, további 3 Berlusconi-sarj anyja, egyébként a minap adta be a válókeresetet, megelégelve a férje körül legyeskedő donnákat. A kellemetlenkedő feleségnek a másik oldalról azzal vágtak vissza, hogy újabb fotókat tettek közzé a színésznő fiatalkorából, amelyeken fedetlen keblekkel mutatkozik. Lám, Veronica Lario sem jobb a Deákné vásznánál.

Erotikus modellből esélyegyenlőségi miniszter

Abban az országban, ahol Cicciolina parlamenti képviselő lehetett, nyilván nem okoz különösebb megütközést, ha egy másik modell pedig bársonyszéket kap. A hölgy neve Mara Carfagna, és munkásságáról meggyőző összeállítást tartalmaz az alábbi videó. Annak megértésében, hogy a most 33 éves ex-showgirl hogyan válhatott egy évvel ezelőtt esélyegyenlőségi miniszterré, talán segít az, ha felidézzük, mit is mondott neki Silvio Berlusconi egy adandó alkalommal. "Bárhova elmennék önnel, még egy lakatlan szigetre is. Ha nem lennék nős, azonnal feleségül venném." Ezért a megjegyzésért a feleség akkor nyilvános bocsánatkérést követelt és kapott is. Mara Carfagna viszont megmaradt esélyegyenlőségi miniszternek.

Big Brother-sztár a háremben és az Európai Parlamentben

Nem véletlen, hogy a Berlusconival kritikus baloldali lapok újabban háremet emlegetnek a miniszterelnökkel kapcsolatban, amint az például az Oggi címlapján is látszik. Az olasz kormányfő a jelenleg aktuális EP-választások listájára is verbuvált néhány kellő mellbőséggel, akarjuk mondani szakértelemmel rendelkező hölgyet, nyilvánvalóan őket is az esélyegyenlőség nevében. Egyikük, Angela Sozio az olasz Big Brotherben tűnt fel, amely műsor licencének tulajdonosa az Endemol nevű holland társaság, amelyet Berlusconi médiabirodalma 2007-ben vásárolt fel. A többi képviselőjelölt sem független a Mediasettől, egyikük modell és szépségversenyző volt, másik kettő sorozatszínész.

Tinédzserből válóok

Hogy, hogy nem, Noemi Letizia, bár csak nemrégiben töltötte be 18. életévét, máris azzal büszkélkedhet, hogy válik miatta egy házaspár. A 72 éves Berlusconi azzal vágta ki a biztosítékot második feleségénél több, mint 20 év házasság után, hogy ezt a hamvas énekes-, vagy esetleg inkább modellpalántát egy gyönyörű nyaklánccal ajándékozta meg. Letizia ezen kívül azzal is büszkélkedhet, hogy immár egy gyors guglizás is elegendő ahhoz, hogy fehérneműs-popsis fotót találjunk róla az interneten. Ha ilyen tehetséges, lehet, hogy egyszer egészen a miniszterelnökségig viszi?