Egy erősen ittas amerikai nőt és élettársát azért állították elő a rendőrök, mert az út szélére húzódva szexeltek autójukban, miközben a hátsó ülésen ott figyelt a nő két gyereke. Az anya őszinte mentséget hozott fel viselkedésére: „Csak ránkjött, és dugni akartunk”.

A 24 éves marylandi Danica Wallace és élettársa, a 29 éves Jeremy Welch épp hazafelé tartottak egy springfieldi ismerősük meglátogatása után, amikor úgy érezték, nem bírják ki hazáig. Az autóban elkövetett aktust a nő két gyereke a hátsó ülésről követhette végig.

Az ital őszintévé tesz

Az Ohio megyei rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy a pár Ford Taunusa félrehúzódva áll az országút mellett, az anyósülésben Welch ül, nadrágjával és alsógatyájával a bokája körül, a deréktól lefelé meztelen Wallace rajta lovagol, a műsort pedig a nő 22 hónapos lánya és 4 éves fia a hátsó ülésről követi.

A rendőrök – miután felszólították a párt, hogy öltözzenek fel – előállították Wallace-t, aki a SmokinGun.com weboldalon megjelent rendőrségi jegyzőkönyv szerint „rendkívül részeg” volt, és őszinte nyíltsággal beismerte: „Azért húzódtunk le, hogy szexeljünk. Ránkjött, és dugni akartunk”. Wallace később azzal indokolta a hirtelen felindulást, hogy ismerősük házában, ahonnan épp hazafelé tartottak, nem volt erre lehetőségük.

Wallace azt is elismerte, hogy ő vezette az autót, és azt állította, mindössze egyetlen Budweisert ivott. Ugyanakkor egyik ittasságot ellenőrző feladatot sem tudta hibátlanul végrehajtani, a kocsiból dőlt a pia- és fűszag, a rendőrök pedig több üres sörösdobozt, valamint marihuana-szíváshoz használt égett alufóliát is találtak az autóban. „Azért nem vagyok tökrészeg!” – tiltakozott Wallace, akinek egyébként a beszéd is nehezére esett, így mindezek ellenére ittas vezetéssel, gyermekek veszélyeztetésével és drogfogyasztáshoz szükséges felszerelés birtoklásával vádolják. Élettársa, Welch szintén részeg volt, de ellene mindössze közterületen elkövetett szeméremsértés miatt emelnek vádat, a nő sokat látott gyerekei pedig egy ismerős felügyelete alatt várják anyjuk tárgyalását.

Az nem is úgy volt

Az NBC4 információi szerint hétfői bírósági meghallgatásra Wallace már kijózanodott annyira, hogy vadonatúj sztorival álljon elő: „Leöntöttem sörrel a nadrágom, és amikor lehúzódtunk, hogy levegyem és átöltözzek, a rendőrség lemeszelt bennünket azzal, hogy szexelünk a kocsiban. Semmiféle szex nem volt, hisz a gyerekeim ott ültek a hátsó ülésen” – tagadta a rendőrségi jegyzőkönyvben foglaltakat.