Jo és Kerry Burton utálja, ha picit is különböznek egymástól, ezért ha egyikük megműttette magát, akkor a másik is követte. A 34 éves testvérpár eddig közel húszmillió forintnak megfelelő összeget költött a teljes hasonlóságra. Szerintük normális, hogy mindketten felvarratják a ráncaikat, hiszen a hobbijuk is ugyanaz.

Sikerült? Teljesen egyformák?

A 34 éves ikerpár, Jo és Kerry Burton kisgyerekkora óta mindig ugyanazt csinálja, ugyanúgy öltözködik és ugyanúgy néz ki. Így nem csoda, hogy amikor Jo elhatározta, hogy megcsináltatja az orrát, Kerry is átszabatta a sajátját, írja a Daily Mail. Az ikerpár az elmúlt másfél évtizedben 60 ezer fontot, azaz 19,2 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra.

Az első operációt, az orrműtétet 21 éves korukban hajtották végre rajtuk az ötlet egy velük dolgozó fotóstól jött, ezután pedig már nem volt megállás. 26 éves koruktól rendszeresen botoxkezeléseken estek át. Elmondásuk szerint erre azért volt szükség, nehogy idő előtt felbukkanjanak a szemük körül a szarkalábak. Jo és Kerry Burton mostanra már átesett gyomorszűkítésen (9 ezer font), botoxkúrán (10 ezer font), szemhéjplasztikán (6 ezer font), sőt sminktetoválást (600 font) is kértek maguknak. 2004-ben – nem sokkal azután, hogy megszületett Jo lánya, Jade – fejenként 4500 fontért megcsináltatták a melleiket, így most már 75B-s helyett 75E méretű melltartókat kell venniük.

A Burton testvérpár – nehogy valami hiba csússzon a számításukba, és véletlenül különbözőek legyenek – mindig ugyanakkor feküdt kés alá, és mindig ugyanaz az orvos műtötte őket. A plasztikai sebész azért, nehogy összetévessze őket, azt kérte, írják a hasukra, melyikük melyik.

Kerry Burton elismerte, mások számára talán furcsának tűnhet, hogyha az egyikük megműtteti magát, akkor a másik is. A nő azonban kifejtette, utálják, ha különbözően néznek ki. Szerinte teljesen normális, hogy mindketten átesnek ugyanazokon a plasztikai műtéteken, hiszen a hobbijaik és a munkájuk is azonos.

Mindketten szeretnek táncolni, közösen vezetnek egy szépségszalont, együtt modellkednek, sőt színészkednek is. Jo és Kerry Burton az IMDB-n található adatlapjuk szerint többek között szerepelt a Kevin és Perry csúcsratör című filmben, melyben a Rhys Efans által megformált DJ, Eyeball Paul barátnőit alakították.