horoszkóp

Kutyával kényszerítette közösülésre kislányát

2009.11.14. 08:23
| Módosítva: 2009.11.14. 10:36
Éveken át szexuálisan bántalmazta hat kiskorú rokonát egy apa és négy fia. Az öt férfi megerőszakolta, szodómiára, csoportszexre, majd abortuszra kényszerítette a gyerekeket. Az egyik áldozat tizenöt évvel később tett feljelentést.

Bíróság elé állították azt az öt Missouri állambeli férfit, akiket saját családtagjaik molesztálásával gyanúsítanak. Az apa és négy fia a vádak szerint hét éven át szexuálisan bántalmazta az egyikük öt lány- és egy fiúgyermekét - közölte a Fox News.

A Mohler család letartóztatott tagjai, a 48 éves Jared, az 52 éves David, a 77 éves idősebb Burrell, az 53 éves ifjabb Burrell és a 47 éves Roland a vádak szerint nemcsak megerőszakolta 12 évesnél fiatalabb rokonait, de egy ízben szodómiára, egy ízben pedig abortuszra kényszerített egy akkor 11 éves kislányt.

Erőszak, szodómia, abortusz

A brutális bűntettről a rendőrség az egyik áldozat bejelentése alapján értesült. A most 26 éves nő augusztus közepén jelentette fel apját, nagyapját és három nagybátyját a rendőrségen. Burrell Edward Mohler Jr. lánya arról számolt be a bíróságnak, hogy nagyapja ötéves korában erőszakolta meg először, majd 1988 és 1995 között ez többször megismétlődött, és a nagypapa mellett az apa és a nagybácsik is részt vettek a bántalmazásban. A kislányt csapatostul is molesztálták, kényszerítették, hogy a család német juhászával közösüljön és végignézették vele, ahogy apja orális szexre kényszeríti kisöccsét. Amikor a lány 11 éves korában teherbe esett, a család abortuszra küldte. A rendszeres bántalmazás ezután abbamaradt. A beszámoló szerint Burrell Edward Mohler Jr. másik négy lánya is áldozatul esett a férfiaknak, de róluk egyelőre nincs több információ. A bántalmazás részleteiről itt olvashatnak, de érzékenyebb olvasóinknak nem ajánljuk.

A rendőrség feltételezi, hogy az elkövetők újabb áldozatokat kerestek, de az ő kilétükről egyelőre nincs hivatalos információ. A bántalmazás helyszínéül szolgáló Missouri állambeli birtokon tartott házkutatás során a rendőrség számos, üvegekbe zárt üzenetet talált, melyekben a 15 évvel ezelőtt elkövetett bűntetteket jegyezték le az áldozatok. Az öt férfi ugyanis arra kényszerítette a gyerekeket, hogy írják le, mi történt velük, a jegyzeteket zárják üvegpalackokba, majd szórják szét a farmon. Azt állították, hogy így nem fognak emlékezni a rossz dolgokra.

A környékbeliek egyébként csendes, vallásos embereknek ismerték családot. Az öt férfi a Kansas Citytől 45 km-re keletre fekvő Lexingtonban 2009. november 12-én állt először bíróság elé.

Ajándékozzon utazást karácsonyra!

Nem tudja mivel lepje meg kedvesét? Válasszon szállásutalványaink közül egyet!

Értékeljen és nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Mondja el melyik, és nyerjen értékes ajándékaink közül!