Éveken át szexuálisan bántalmazta hat kiskorú rokonát egy apa és négy fia. Az öt férfi megerőszakolta, szodómiára, csoportszexre, majd abortuszra kényszerítette a gyerekeket. Az egyik áldozat tizenöt évvel később tett feljelentést.

Bíróság elé állították azt az öt Missouri állambeli férfit, akiket saját családtagjaik molesztálásával gyanúsítanak. Az apa és négy fia a vádak szerint hét éven át szexuálisan bántalmazta az egyikük öt lány- és egy fiúgyermekét - közölte a Fox News.

A Mohler család letartóztatott tagjai, a 48 éves Jared, az 52 éves David, a 77 éves idősebb Burrell, az 53 éves ifjabb Burrell és a 47 éves Roland a vádak szerint nemcsak megerőszakolta 12 évesnél fiatalabb rokonait, de egy ízben szodómiára, egy ízben pedig abortuszra kényszerített egy akkor 11 éves kislányt.

Erőszak, szodómia, abortusz

A brutális bűntettről a rendőrség az egyik áldozat bejelentése alapján értesült. A most 26 éves nő augusztus közepén jelentette fel apját, nagyapját és három nagybátyját a rendőrségen. Burrell Edward Mohler Jr. lánya arról számolt be a bíróságnak, hogy nagyapja ötéves korában erőszakolta meg először, majd 1988 és 1995 között ez többször megismétlődött, és a nagypapa mellett az apa és a nagybácsik is részt vettek a bántalmazásban. A kislányt csapatostul is molesztálták, kényszerítették, hogy a család német juhászával közösüljön és végignézették vele, ahogy apja orális szexre kényszeríti kisöccsét. Amikor a lány 11 éves korában teherbe esett, a család abortuszra küldte. A rendszeres bántalmazás ezután abbamaradt. A beszámoló szerint Burrell Edward Mohler Jr. másik négy lánya is áldozatul esett a férfiaknak, de róluk egyelőre nincs több információ. A bántalmazás részleteiről itt olvashatnak, de érzékenyebb olvasóinknak nem ajánljuk.

A rendőrség feltételezi, hogy az elkövetők újabb áldozatokat kerestek, de az ő kilétükről egyelőre nincs hivatalos információ. A bántalmazás helyszínéül szolgáló Missouri állambeli birtokon tartott házkutatás során a rendőrség számos, üvegekbe zárt üzenetet talált, melyekben a 15 évvel ezelőtt elkövetett bűntetteket jegyezték le az áldozatok. Az öt férfi ugyanis arra kényszerítette a gyerekeket, hogy írják le, mi történt velük, a jegyzeteket zárják üvegpalackokba, majd szórják szét a farmon. Azt állították, hogy így nem fognak emlékezni a rossz dolgokra.

A környékbeliek egyébként csendes, vallásos embereknek ismerték családot. Az öt férfi a Kansas Citytől 45 km-re keletre fekvő Lexingtonban 2009. november 12-én állt először bíróság elé.