A lányokat is megváratták az idei Miss Hungary-n, de valószínűleg nem ezért voltak rosszkedvűek.

A lenti videót elnézve nem véletlenül nem lettünk meghívva a Miss (Eu) Hungary elnevezésű szépségversenyre, mondjuk voltunk is idén egy csomón. A Juj.hu viszont elment és feltérképezte, milyenek azok a lányok, akiket esetleg eddig még nem láttunk a többi nyáron rendezett haknin.

Miss Eu nem Miss Hungary

Sok mindent nem találtunk a Miss Eu Hungary-ról, sőt, csak a misseu-t javasolta nekünk régi barátunk, a google, az viszont egy erotikus modellügynökség, ahol pornófilmekre castingolnak. Ahogy elnéztük az eseményt, ilyesmiről szó nem volt, viszont a meghívóval rendelkező nézőket sokáig váratták, a meghívóval nem rendelkezőknek pedig odaadták a meghívottak belépőit. Így aztán volt nagy kavarodás, barna szőnyeg, idegeskedés, meg minden, de ez mondjuk gyakorta előfordul a szépségversenyeken.

Lányok is voltak

Végül másfél órás késéssel a lányok is felvonultak, és a nagy nehezen helyet foglalt nézők is kiválaszthatták a szívüknek kedvest, ahogy ez már lenni szokott. Valami ilyesmiről volt szó:

Az MTI információja szerint az első helyezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Pap településéről érkezett 21 éves Maximovits Anett, a második Farsang Dorottya és a harmadik Keserű Nóra lett. Sőt megválasztották a 2009-es Miss Hungary-s Miss Tini Hungary-t is a Budapest Hilton báltermében 2009. december 19-én. A verseny helyezettjei több százezer forintnyi modellszerződést, és egyéb különdíjakat vihettek haza, a két királynő pedig képviselheti hazánkat a Miss Europe szépségversenyen. A felnőtt kategória királynője ettől az évtől kezdődően együttműködik majd a Máltai Szeretet Szolgálattal. Ennek keretében első feladata egy segélyszállítmány reprezentatív kísérete lesz Sierra Leonéba.