horoszkóp

Munka nélkül a világ legnagyobb farkú pasija

2010.01.13. 16:19
Hiába rendelkezik a világ legnagyobb péniszével Jonah Falcon, a 39 éves New York-i férfi nem akarja a pornóiparban kamatoztatni adottságait. Helyette színészként és forgatókönyvíróként próbálkozik, igaz, eddig csak háttérszerepeket kapott, viszont legalább elmondhatja, ha csak egy másodpercre, de feltűnt az Egy csodálatos elmében és a Maffiózókban is. Falcon most munkát keres, mert a műsorvezetés nem jövedelmez olyan jól, hogy elköltözhessen édesanyja lakásából.

„Nem akarok pornózni, ugyanis akkor senki sem venne komolyan. Ráadásul kellemesebb szórakozást is el tudok képzelni annál, mint hogy a forgatáson szexeljek valakivel egy egész stáb előtt” – válaszolta Jonah Falcon a Sphere újságírójának arra a kérdésre, mégis miért nem próbálja ki magát a pornóiparban, ha már ő a világ legnagyobb péniszű férfija. Falcon azonban nem pornósként, hanem színészként szeretné megállni a helyét, de úgy tűnik, ugyanazt a lépcsőfokot járja be újra és újra.

Jonah Falcon = a világ legnagyobb pénisze

Jonah Falcon nevét 1999-ben kapcsolták össze a pénisszel, ekkor jelent meg ugyanis az HBO Private Dicks: Men Exposed című dokumentumfilmje, amiben meztelenre vetkőztetett férfiaknak kellett beszélniük a nemi szervükről. A többiekéhez hasonlóan Falcon péniszét is lemérték a kamera előtt, majd merev állapotban mért 34 centiméteres eredménnyel kikiáltották a világ legnagyobb farkú pasijának. Falcont később több médium is felkapta: 2003 júniusában a Rolling Stone címlapján, három évvel később a Channel 4 dokumentumfilmjében, a World's Biggest Penisben szerepelt, de többször megfordult Howard Stern műsorában is.

Falcon jelenleg édesanyja házában él Manhattanben, és bár ő vezeti az Manhattan Neighborhood Network Talkin' Yankees című betelefonálós műsorát, munkát keres, mert színészként és forgatókönyvíróként szeretne pénzt keresni. „Borzalmas a jelenlegi gazdasági helyzet, most kifejezetten nehezen kapnak munkát az emberek. Azért bízom benne, hogy a médiában való megjelenésem segít valamit a helyzetemen, és több lehetőséget rejt számomra New York vagy Los Angeles.”

Wannabe színész és forgatókönyvíró

A magát színésznek és forgatókönyvírónak valló férfi korábban szabadúszóként dolgozott olyan internetes portáloknál, mint a Game Stooge, mellette pedig forgatókönyveket írt, és apróbb szerepeket vállalt. Bár az ilyenekből sok van, szinte mindegyikük jelentéktelen, így azóta sem tudott előrelépni. Azt viszont bizonyára kevesen mondhatják el, hogy – ugyan csak háttérszereplőként, de – játszottak az Egy csodálatos elmében, a Maffiózókban vagy a Melrose Place-ben. Falcon hozzátette, előfordult, hogy ráosztottak egy-egy nagyobb szerepet, de mivel azokat független filmekben kapta, ezért rajta és a rendezőn kívül alig tud róla valaki.

pns450

Bár a 39 éves férfi úgy gondolta, hogy rá, pontosabban 34 centiméteres péniszére írták a Hung – Neki áll a zászló című HBO-sorozat főszerepét (egy összeomlott, alulfizetett középiskolai tanár dzsigolónak áll, hogy növelje bevételeit), hamar rá kellett jönnie, a castingcsoport másképp gondolja. Ők ugyanis csak egy kisebb szereppel jutalmazták a lelkesedését. „Azt mondták, hogy a címet csak metaforának szánták. Hiába magyaráztam nekik, hogy ha már ilyen címet adtak, akkor mutatniuk is kellene valamit” – mondta a lapnak.

Nem bánja, hogy megmutatta a nemi szervét

Miután a hollywoodi ügynökök nem igazán szeretnek a csiszolatlan gyémántokkal foglalkozni – főleg, ha az illető a legnagyobb péniszként égett be az emberek agyába –, Falconnak egyedül kell boldogulnia. A wannabe színész-forgatókönyvíró ennek ellenére nem bánja, hogy annak idején megmutatta nemi szervét a világnak, ahogyan azt sem, hogy szerepelt a Channel 4 World's Biggest Penis című dokumentumfilmjében, hiszen ez folyamatosan hatással van az életére.

„Onnan tudom, hogy néha szokták adni a tévében, hogy hirtelen több százan bejelölnek a Facebookon” – mondta. A Sphere Falcon újévi fogadalmaira is kitért: a világ legnagyobb nemi szervével bíró biszexuális férfi munkát és új otthont remél a 2010-es évtől, valamint úgy döntött, visszafogja a randizást, hogy végre rendbe szedhesse az életét.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.