A világ ötödik legsikeresebb férfimodellje, Nick Snider egy arkansasi ismerősénél vendégeskedve annyira berúgott, hogy ki kellett hívni miatta a rendőrséget. A Prada reklámarca előbb arra próbált hivatkozni, hogy ő híres, majd rendőrnek-börtönőrnek felajánlotta, hogy mindenkit orális örömökben részesít, ha elengedik. Végül őt is csak óvadék ellenében helyezték szabadlábra, mint az átlagembereket szokás, de lehet, hogy a tárgyalások miatt most ki kell hagynia pár bemutatót.

A 21 éves Nick Snider, aki több Prada-kampányban is szerepelt, és a Forbes szerint 2008-ban ő volt a világ ötödik legsikeresebb férfimodellje, szokatlan módszert választott arra, hogy jobb belátásra bírja az őt letartóztató arkansasi rendőröket. A Smoking Gun információi szerint Snider felajánlotta, hogy orálisan kielégíti őket, amennyiben lesznek olyan kedvesek, és nem csukják le - mindezt egy olyan államban, ahol 2002-ig törvény tiltotta az orális szexet. Snidert azért vitték be, mert egy ismerőse, bizonyos Deanna Castro Batesville-i otthonában részegen randalírozott. Brian Luetschwager seriff elmondta, hogy miközben éppen a megyei börtönbe szállította, Snider folyamatosan arról próbálta meggyőzni, hogy felejtse el a dolgot. „Szívesen leszoplak, ha elengedsz” – idézte fel szöveghűen Snider ajánlatát a seriff.

Többször is felajánlkozott

A 21 éves modell állítólag olyan részeg volt, hogy a kiérkező rendőröknek kellett őt lefogniuk, és azzal vádolta meg vendéglátóját, hogy sört adott a gyermekeinek – írja a New York Daily News. Letartóztatásakor mindenesetre még csak arra hivatkozott, hogy ő egy nagyon híres modell, szexuális ajánlataival csak később kezdte ostromolni az illetéseket. Miután megérkeztek a börtönbe, Snider áttért a börtöntisztre, aki az adatait akarta felvenni, de ehelyett ő is ajánlatokat kapott. Snider azt követően sem nyugodott le, hogy bezárták egy cellába; az őt beszállító Luetschwager szerint még akkor is folyamatosan dörömbölt az ajtón, amikor ő eljött.

Végül beérték óvadékkal

Snidert a hétfői balhé után szerdán állították a kerületi bíróság elé, ahol minden vádpontban ártatlannak vallotta magát. Azóta 780 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték, és várhatóan február 17-én áll majd a bíróság elé. Ez jó nagy pech neki, mivel a New York-i divathetet idén február tizenegyedike és tizennyolcadika között rendezik meg, ahol neki több divatbemutatón is jelenése volna.

Segítségre szorul

A történtekkel kapcsolatban a Sniderrel szerződésben álló VNY Model Management is kiadott egy közleményt, amiben többek közt azt állítják,  már többször is felajánlották segítségüket a 21 éves modellnek, és természetesen a nehéz időkben is mellette állnak. „Nickkel és a családjával együttműködve dolgozunk azon, hogy megfelelő segítségben részesüljön” – ígéri az ügynökség. A floridai születésű modell eddig  egyetlen lapnak és online magazinnak sem volt hajlandó nyilatkozni letartóztatásáról.