Egy taxisofőr elrabolt egy ismerős 12 éves lányt, akit otthonában megerőszakolt, majd fojtogatott. Mivel azt hitte eszméletlen áldozatáról, hogy nem él, elásta őt. A lány azonban később magához tért, kiásta magát, és családja jelentette az esetet a rendőrségnek. A helyi hatóságok szerint egyre több fiatal nő tűnik el, és sok esetben taxisofőrök rabolják el őket.

Egy jamaicai taxisofőrt azzal vádolnak, hogy megerőszakolt egy 12 éves lányt, akit később eltemetett, mivel azt hitte, hogy megfojtotta őt – írja a Jamaica Observer. Áldozata azonban túlélte az esetet, és a férfinak a nemi erőszak és emberrablás mellett többek közt gyilkossági kísérlet miatt kell felelnie a bíróság előtt. A rendőrség szerint Garsha Wilson ismerte áldozatát, és akkor rabolta el, amikor a lány egy kingstoni buszpályaudvaron várakozott. Ezután elvitte őt otthonába, ahol megerőszakolta, majd megpróbálta megfojtani.

A férfi azt hitte, hogy a lány már nincs életben, ezért ásott egy gödröt, amibe eltemette áldozatát. A 12 éves lány azonban egy idő után magához tért, és sikerült kiásnia magát. Az esetet családja jelentette a rendőrségen. Bár a férfit március huszonötödikén tartóztatták le, csak kedden emeltek ellene vádat. Várhatóan pénteken vagy szombaton kell majd bíróság elé állnia, míg ügyvédjét állítólag azért nem sikerült elérniük az újságíróknak, mert éppen védence ügyét intézi.

A rendőrség egyúttal azt is vizsgálja, hogy ennek az ügynek lehet-e köze más esetekhez, példának okáért Ananda Dean halálához. A 11 éves lányt 2008-ban rabolták el, és lefejezett holttestét később találták meg. A jamaicai hatóságok szerint az utóbbi időben egyre több lányt rabolnak el, és az esetek többségében taxisofőrök a tettesek, egyúttal azt tanácsolják a nőknek, hogy ne utazzanak egyedül, ugyanis ha távoli, elhagyatott környékre szeretnének eljutni, akkor ők is könnyen áldozatul eshetnek.