Az arizonai rendőrség letartóztatott egy tetoválóművészt, miután bebizonyosodott, hogy vállalta kiskorúak tetoválását úgy, hogy azok nem rendelkeztek szülői engedéllyel, ráadásul - eddig egy bizonyítható - esetben szexuális ellenszolgáltatásért cserében tett így. Az aktusnak ráadásul terhesség lett a vége. A rendőrség további áldozatokat keres.

Múlt hét szerdán tartóztatta le a rendőrség azt az avondale-i tetoválóművészt, aki a feltételezések szerint szexért cserébe tetovált kiskorúakat, és egy 16 éves lányt teherbe is ejtett, miután engedély nélkül kitetoválta - írja a Fox News.

A 37 éves Juan Lara Jr legalább egy esetben bizonyíthatóan szexuális aktust kért a tetoválásért, de az arizonai rendőrség a tevékenység jellegéből adódóan arra számít, hogy több áldozat is van. Az ő jelentkezésüket várják, amíg a férfi előzetesben ül. A Memo becenévre hallgató tetoválóművész egy lakókocsiparkban működtette szalonját, ahol azokat a kiskorúakat is fogadta, akik nem rendelkeztek szülői engedéllyel a testmódosításhoz.

Az ügyet két lány feljelentése indította, rajtuk kívül egyelőre hárman jelentkeztek a rendőrségnél, hogy őket is engedély nélkül tetoválta a férfi. A feljelentő két áldozat közül az egyik 16 éves lány ráadásul teherbe is esett, miután Lara lefeküdt vele a tetoválás elkészítése után; állítását a feljelentést követő kórházi nőgyógyászati vizsgálat során elvégzett terhességi teszt is megerősítette.

Az eset március 5-én történt, a nyomozók elmondása szerint a férfi elment az iskolába a lányokért, majd elvitte őket a lakókocsiparkba a szalonjába. A lányok önként keresték meg Larát, akinek a telefonszámát egy barátjuktól kapták, és abban állapodtak meg vele, hogy a tetoválásokat ingyen készíti el.

A teherbe esett 16 éves a kihallgatáson elmondta, a férfi tisztában volt a korával, de nem kért tőle semmilyen papírt arról, hogy szülei engedélyezik a tetoválást. Bár úgy volt, hogy nem kell fizetnie, a csípőtetoválás elkészülte után Lara azt mondta neki: "Ugyan már, kislány, azért nem ingyen csináltam". Mivel a lánynál nem volt pénz, ezért a férfi levetkőzött, lehúzta a még a tetoválóasztalon fekvő lány bugyiját, és közösült vele. Bár az aktushoz óvszert is viselt, ez elszakadt. A lány később, mikor kiderült, hogy teherbe esett, felhívta Larát. "Nem lehetek a gyerek apja. Túl fiatal vagy hozzám. Még csak szexelnünk se kellett volna. De te is akartad" - mondta jegyzőkönyvbe a teherbe ejtett lány a férfi szavait a nyomozóknak.

A másik lány, aki szintén tetováltatta magát, elmondta, Lara neki is felajánlotta, hogy ingyen lesz, ha lefekszik vele, de nála volt pénz, így inkább kifizette a férfit.

A férfi ellen 5 rendbeli "kiskorúak tetoválásához szükséges szülői hozzájárulás kérésének elmulasztása" miatt indul eljárás, egy rendbeli kiskorúval folytatott szexuális kapcsolat miatt is számíthat vádemelésre, és ugyancsak emiatt még az egy rendbeli gyerekprostitúciót is ráhúzzák. A rendőrség szerint Larai már büntetett előéletű - bár azt nem tették közzé, milyen ügyekben volt érintett -, és jelenleg is próbaidejét tölti, ami egy későbbi tárgyaláson súlyosbíthatja az ítéletét. Jelenleg előzetesben ül, az óvadékát 36000 dollárban (hétmillió forint) állapították meg.