Féltestvére molesztálása miatt lőtte agyon fiát a detroiti apa

2010. április 16., péntek 19:05
Minimum 37 évig ül majd börtönben az a detroiti férfi, aki november közepén a nyílt utcán fejbelőtte tizenöt éves fiát, mert az szexuálisan molesztálta az apa új kapcsolatából született hároméves kislányt. A tizenöt éves Jamar Pinkney azután bukott le, hogy a szülők gyerekkórházban jártak hároméves lányukkal, ahol kiderült, valaki molesztálta. A fiú kegyelemért könyörgött, de apja pucérra vetkőztette, kizavarta az utcára, majd többek szeme láttára fejbelőtte. A bíróságon azzal védekezett, nem tudta, mit tesz, teljesen elborult az agya.

Szándékosan elkövetett emberölésből átminősítette hirtelen felindulásból elkövetett emberöléssé a Wayne megyei bíróság esküdtszéke annak a férfinak az ügyét, aki tavaly novemberben szabályosan kivégezte 15 éves fiát, mikor kiderült, hogy a fiú szexuálisan molesztálta hároméves féltestvérét. A 38 éves detroiti id. Jamar Pinkney így életfogytiglan helyett 37-től 82 évig terjedő időtartamú börtönbüntetés elé néz, és leghamarabb 75 évesen szabadulhat, ha nem fellebbez a csütörtöki ítélet ellen – adta hírül a Detroit Free Press.

kll450

A férfi azzal védekezett, magán kívül volt a dühtől, amikor megverte, levetkőztette, kizavarta az utcára, ott a fűre térdepeltette, majd többek szeme láttára hátulról főbelőtte korábbi házasságából született kamaszfiát, ifjabb Jamar Pinkney-t. Az apa attól került ilyen állapotba, hogy fia szerinte beismerte be neki, hogy szexuálisan próbált közeledni az apa jelenlegi kapcsolatából született hároméves kislányhoz. „Elszörnyedtem és hatalmába kerített a düh. Értse meg, nincs bevett módszer egy ilyen helyzet kezelésére” – védekezett április elsején a bíróságon a 38 éves elkövető. "De választása azért lett volna" - riposztozott az ügyész. Pinkney azzal védekezett, hogy zaklatott lelkiállapota miatt nem volt döntésképes, az esetről őrzött emlékei is hézagosak, de a több órás bírósági kihallgatás végén elismerte tettét, hozzátéve, hogy „annyira nagyon-nagyon, rettenetesen bánja” a történteket.

Molesztálta, de nem erőszakolta meg

A 15 éves fiú szülei elváltak, ő hol apjával, hol anyjával lakott Highland Parkban, és azután bukott le, hogy egy orvosi vizsgálat alkalmával kiderült, hároméves féltestvérét valaki molesztálta. A Daily Telegraph információi szerint a vizsgálatot követő éjjel a fiú bevallotta anyjának, Lazette Cherrynek, hogy szexuálisan közeledett féltestvéréhez. Másnap a fiú apja megjelent volt felesége házánál, jelenlegi barátnője, a kislány anyja ugyanis szintén a15 éves fiút gyanúsította a tettel. Felelősségre vonta fiát, aki bocsánatért könyörgött: „Apu, meg tudod bocsátani nekem, el tudnád felejteni, amit tettem?” – idézte fel fia szavait a bíróságon az anya, Lazette Cherry, aki szerint fia végig tagadta, hogy valóban szexelt volna a kislánnyal, csak annyit ismert be, hogy "megpróbálkozott vele". A kislányon a vád és a védelem orvosai egyébként nem találtak egyértelműen erőszakra utaló jeleket, mindössze egy apró hámsérülést, ami "akár ennek következménye is lehetett".

Az asszony Wayne megyei bíróságon elhangzott, a Daily Telegraph által idézett tanúvallomásából kiderül, hogy miután a kamasz beismerte a molesztálást, apja tombolt a dühtől. A férfi felszólította a fiút, hogy vetkőzzön le, majd kizavarta a ház elé. Maga is követte, egy üres, füves területre kísérte, majd letérdeltette, és mit sem törődve a gyerek és az anya könyörgésével, a nő és több szomszéd szeme láttára fejbe lőtte – részletezi a történteket a lap. Szemtanúk szerint Pinkney ezután autóba ült, és haldokló fiát a földön hagyva elhajtott.

Feladta magát a rendőrségen és beismerte tettét

„Nem tudom, milyen apa az ilyen, aki lelövi a saját vérét. Biztosan beteg. Bármit is tett az unokám, a megölésére nincs magyarázat” – mondta az eset történtekor a Fox 2 Newsnak az áldozat nagyapja. Miután id. Jamar Pinkney elhajtott a helyszínről, fel akarta hívni jelenlegi élettársát, a kislány anyját, de zaklatott állapotában véletlenül exnejét tárcsázta. "Miután lelőtte, felhívott, bár szerintem nem engem akart, csak nem vette észre. Csak annyit mondott: 'bébi, elintéztem a dolgot'” – számolt be a telefonhívásról a myFOXdetroit.com-nak az anya, Lazette Cherry. Az ügyben november óta több tárgyalás is volt, az utolsó csütörtökön.

A korábbi, április elseji tárgyaláson id. Jamar Pinkney elmondta, „szerető szülő volt”, ám fia vallomásától elszállt az agya, „teljesen magán kívül került”, miközben meggyilkolta 15 éves gyermekét. A férfi ugyanezen a tárgyaláson vallott tettéről – legalábbis, amire emlékszik belőle, állítása szerint ugyanis olyannyira elveszítette az önkontrollját, hogy csak részletekre, homályos bevillanásokra emlékszik. A tanúk padján kihallgatták a kislány vizsgálatát végző orvosokat, Pashant Mahajant és Dr. Bassam Bashourt. Míg előbbi nem talált sérülésre vagy traumára utaló nyomot, utóbbi, a lány gyerekorvosa egy kis sérülést talált, ami akár szexuális zaklatás jele is lehet – igaz, a lelőtt fiú sohasem állította, hogy közösülni is próbált hároméves féltestvérével, anyja szerint csak annyit ismert be, hogy "próbálkozott nála" – írja a Detroit News.

Görög tragédia

Az ítélethirdetésen a bíró görög tragédiába illőnek nevezte a történteket, miközben a nézők soraiban ott ültek a meggyilkolt fiú osztálytársai is, az áldozat fotójával nyomott egyenpólókban. Az édesanya fia régi plüssmackóját hozta magával, mondván, neki már csak ez maradt gyermekéből. Lazette Cherry az ítélethirdetésen össze is omlott, de később azt nyilatkozta, megfelelőnek találja a kiszabott büntetést. Jamar Pinkney ügyvédje, Corbett Edge O'Meara a Daily Telegraphnak elmondta, 38 éves ügyfele biztosan nem szabadul 2046 - azaz 75 éves kora - előtt, de bízik benne, hogy Pinkney fellebbezni fog az ítélet ellen.

Hozzászólások

 • 2010.04.16 23:45:39ebenbry

  Amúgy a pedofília egy szexuális irányultság. Nem betegség és nem bűn. Az erőszak az bűn!

 • 2010.04.16 23:47:33Gundel a Marson

  Megint:

  Tudom: nem is tudok szörnyűbbet elképzelni egy apának, mint hogy egyik gyereke bűntettet követ el a másik ellen.

  De a dolog végletességét tekintve kétségeim vannak: egy 15 éves gyerek még megjavulhat. A sebek, ha súlyosak is egy idő után begyógyulhatnak a kislány és az apa lelkében is.

  Így történhetett volna.

 • 2010.04.16 23:47:41londonercsecse

  "edes fiat"??????
  A vonatkoztassunk el azt az en nem letezo fiamra irtam.
  Benedeket is kipeceznem, ha kell...
  Sajnos meg nem erted, amit mondani szeretnek: NEM ISMERNEK SE ISTENT, SE EMBERT. Semmi nem szamitana.

 • 2010.04.16 23:48:44Gundel a Marson

  Gina, te nem vagy ép. Hogy beszélsz egy gyerekről?

 • 2010.04.16 23:50:13vivace

  2010.04.16 23:45:39ebenbry

  A legkisebb mértékben is megnyilvánuló pedofília mindenképpen erőszak!!
  Jesszus, ennyi perverzet :-///

 • 2010.04.16 23:50:48Gundel a Marson

  Jó, Londonercsecse. A "semmi sem számítana" a pszichopata hozzáállása.

  Legyél büszke rá.

 • 2010.04.16 23:50:48HgGina

  A gyerek játékkal játszik, nem a 3 éves húgát próbálja megerőszakolni.

 • 2010.04.16 23:52:16Gundel a Marson

  Gondolom, nincs 12-16 éves ismerősöd, mert akkor tudnád, hogy már nem játékkal játszik, de mégsem felnőtt még.

 • 2010.04.16 23:53:15megint

  Egyszerűen a legundorítóbb dolognak tartom ha kis gyerekek ellen követnek el bűncselekményt(nem csak a pedofilok), erre nincs bocsánat, persze kreálni lehet indokokat mint ahogy fentebb egy idióta hozzászóló megtette, "3-5 éves kiscsajok forrónaciban, haspolóban durvább sminkben mint az enyém + 2 cm-es műszempillákkal rázzák a valagukat." Sok sikert neked az ilyen elmebetegek gyógyításához.

 • 2010.04.16 23:53:53londonercsecse

  Kibic vagyok, s psziho...Egyeb megallapitas?

 • 2010.04.16 23:54:15ebenbry

  2010.04.16 23:50:13 vivace

  A pedofília, ha nem párosul erőszakkal, akkor csak egy szexuális orientációt jelez.
  A jelenlegi törvények büntetik, de ez nem jelenti azt, hogy mindig így lesz.
  Az erőszakot én is elítélem.
  Az erőszakmentes pedofília mindig is jelen volt a történelemben, akárcsak a homoszexualitás, de később tiltottá vált.
  Nem bűn, nem betegség, csak szexuális irányultság.

 • 2010.04.16 23:54:31HgGina

  De van. Nem is kevés. És játszanak. Nem erőszakolnak. Főleg nem a saját kistestvérüket.
  Majd 18 éves korukban játszhatnak papás-mamást, de akkor sem 3 éves gyerekkel.
  Felébredhetnél lassan.

 • 2010.04.16 23:54:48vivace

  2010.04.16 23:47:33Gundel a Marson

  Nem, az ilyen sebek nem gyógyulnak be, soha. Mert a legalapvetőbbet, a családi köteléket, bizalmat roncsolta szét a bűn. Ettől még nem a gyerekgyilkosság a megoldás. De az életfogytig ellenőrzés alatt való tartás igen, megoldás lehetett volna.

 • 2010.04.16 23:54:55Gundel a Marson

  Megint:
  És mit szólsz a bosszúért lihegő, véres szájjal pedofilozó, gyerekgyilkosnak tapsoló elmebetegekhez?

 • 2010.04.16 23:56:57Gundel a Marson

  vivace:
  De igen, begyógyulhatnak. És pont azért, mert az sem volt még felnőtt, aki a bűnt elkövette. Ilyenkor persze rengeteg múlik a szülőkön.

 • 2010.04.16 23:57:52HgGina

  Nem a gyilkos apának tapsolnak, hanem a módszert helyeslik. Ahogyan azt is, hogy a kedves apuka a kóterban rohadjon meg.

 • 2010.04.16 23:58:12ebenbry

  A gyerekkorból a felnőttkorba az átmenet fokozatos, nem úgy van az, hogy a jogszabály előírja, hogy 14 vagy 18 éves kortól érett és alkalmas vagy valamire (szex, szavazás, fegyvertartás, autóvezetés).
  Már a kisgyerekeknek is vannak szexuális igényeik, a 10-13 évesek pedig már javában érdeklődnek a szex iránt a maguk módján.
  Ez egy lassú pszichés folyamat, amit a modern társadalom megpróbál elnyomni.

 • 2010.04.16 23:59:31HgGina

  Tényleg sok múlika szülőkön. Például azon az apukán, aki egy ilyen elmebeteget volt képes nevelni a gyerekéből. Most kijavította a hibáját. Ennyi és pont. A történetnek vége.
  A kislányt pedig remélhetőleg az anyja rendesen felneveli.

 • 2010.04.16 23:59:34Gundel a Marson

  Gina, ez a módszer tudod, mire volt jó? Arra, hogy a kislánynak mostmár annyi...

 • 2010.04.17 00:00:47megint

  Az apa meg alapjáraton egy agresszív ember lehetett, a fiamat nem tudnám megölni ilyen esetben sem, persze senki nem tudja előre , hogy mit tenne mikor szembesül evvel, nem is akarom megtudni, persze nem kell messzire menni, pécsen(?) ma is valaki kivégezte magát meg az anyát(madjnem) a lánya előtt.

 • 2010.04.17 00:01:08Gundel a Marson

  Gina, te veszélyesebb vagy a társadalomra, mint az apa, ha ezt higgadtan képes vagy leírni.

 • 2010.04.17 00:01:57ebenbry

  Ha hozzáteszem, hogy a beszélni még nem tudó gyerekek már szexuálisan izgalomba tudnak jönni, akkor itt megköveznek?
  Mert ez az igazság!
  Csak erről nem szabad beszélni, mint a homoszexualitásról sem volt szabad 70 évvel ezelőtt.

 • 2010.04.17 00:03:11vivace

  2010.04.16 23:54:15ebenbry

  Ne magyarázz, a gyerek az gyerek, a pedofília meg erőszak. Tény, hogy a történelem folyamán mindig is rengeteg perversz szarzsák létezett. Az emberré válás folyamata nem ott ér ám véget, hogy felegyenesedünk meg szupergyorsan küldünk sms-t.
  Azt azért jó tudnia mindenkinek, hogy ha az én lányomhoz csak egy kisujjal hozzáér egy pasas vagy egy 15 éves ,,gyerek", azt kiherélem, még ha leültetnek érte, akkor is.

 • 2010.04.17 00:03:18Gundel a Marson

  megint:
  Egy egészséges ember legalább azt biztosan tudja, hogy mit nem tenne...
  De azt jó előre tudni, hogy egy hirtelen tettel akár még egyet rúghatunk az áldozatba...

 • 2010.04.17 00:03:24HgGina

  A kislánynak semmi baja nem lesz attól, hogy az apja a pedofil bátyját eltakarította, a bíróság meg az apát. Baja csak a kedves kis butuska kobakú bátyjától lett.
  Éppen ettől a történéstől kapott a kislány egy esélyt, hogy két ilyen elmebetegtől mentes környezetben nevelkedhet fel.

 • 2010.04.17 00:04:38szbszig

  Egyébként meg kell jegyeznem, hogy ez kivételesen egy igen jó cikk. Mármint olyan szempontból, hogy ezen végre tényleg lehet érdemben vitázni, és ütköznek az álláspontok attól függően, hogy ki kit tart inkább hibásnak a sztoriban. Máskor, például egy sima pedofilos cikknél csak az megy, ki milyen változatos kínzásokat alkalmazna a bűnösön. A celebes híreknél meg mindenki fújol egyöntetűen, főleg a hazaiaknál.

 • 2010.04.17 00:05:10Gundel a Marson

  vivace
  "Azt azért jó tudnia mindenkinek, hogy ha az én lányomhoz csak egy kisujjal hozzáér egy pasas vagy egy 15 éves ,,gyerek", azt kiherélem, még ha leültetnek érte, akkor is."

  Látod, akkor te még nem váltál emberré...hiszen akkor kivel tolnál ki? A saját lányoddal.

 • 2010.04.17 00:05:13vivace

  2010.04.17 00:01:57ebenbry

  Ha összekevered a kisgyermekkori szexualitást a felnőttel, akkor remélem, olvassa ezt valaki olyan is, aki a szexuális bűnök üldözésével foglalkozik.

 • 2010.04.17 00:06:44Gundel a Marson

  Gina, létezik számodra olyan fogalom, mint pl. család, testvér, apa, szeretet?

 • 2010.04.17 00:06:45HgGina

  "Egy egészséges ember legalább azt biztosan tudja, hogy mit nem tenne..."

  Ezek szerint belátod, hogy a báty nem volt egészséges. Kösz.
  Próbáld meg inkább azt írni is, amit a tudatalattidban tartasz a dologról, nem pedig valami liberálkatyvaszt!

 • 2010.04.17 00:07:28vivace

  2010.04.17 00:05:10Gundel a Marson

  Harmadik. Nocsak.

 • 2010.04.17 00:08:01Gundel a Marson

  vivace:
  És ha olvassa? Semmit nem tud tenni.

  Ebenbry: húzzál már el innen az offolásoddal.

 • 2010.04.17 00:08:17HgGina

  Ne keverd össze, nem a báty az áldozat, hanem a kislány!
  Családközpontú életre pedig azért még gyúrj egy kicsit!

  Jó éjszakát.

 • 2010.04.17 00:09:49Gundel a Marson

  Gina, mindig is tudtam, hogy a báty nem volt egészséges. Tanulj meg olvasni!

 • 2010.04.17 00:10:36Mashenka

  Helyeselni amit az apa tett? már ha lehet annak hívni az ilyet.

  1. A saját gyermekem, a saját húsom, a saját vérem nem ölöm meg.
  2. Elég lett volna ha csak helyben hagyja a gyereket, de úgy istenesen, majd fogja és odébb áll és soha többet nem néz felé. Volt annak egy anyja is, valószínűleg tett volna lépéseket amiatt amit a fia művelt (bár ezeknél ki tudja)
  3. Tesó molesztált, apa megölte. Tesó meghalt, apa börtönben. Ja, és még csak 3 éves a gyerek. Nagy valószínűséggel fel tudta volna dolgozni nagykorára.
  4. A fiúnak nemigen jutott volan ilyen eszébe, ha normális nevelést kap. Nem esett messze az alma a fájától.
  5. A vérbosszú a legenyhébb büntetés. A halottat már kurvára nem érdekli, hogy mit hagyott ki azzal, hogy meghalt. Egy életen át sínylődni a tudattal, na az büntetés. Erre fater majd úgyis szépen rájön 2046-ig.

 • 2010.04.17 00:10:59Gundel a Marson

  "Harmadik. Nocsak."

  ?

 • 2010.04.17 00:25:15londonercsecse

  Gundel a Marson
  Ezt a sztorit ismered? Mind a 17 evet?
  [link]

 • 2010.04.17 00:28:51Gundel a Marson

  Összefoglalnád? Nem vagyok túl jó angolból.

 • 2010.04.17 00:35:57londonercsecse

  Ok.
  2db 10 eves elvezet a bevasarlokozpontol egy 2 evest, megkinozzak, megolik. Fiatalkoruak javitojaba mennek,10 ev utan szabadulnak, uj szemelyazonossagot kapnak (£300 000/fo) (5 legjobban utalt emberben vannak az UK-ban), a kepen lathato buzi lesz, most 27 eves, a mult honapban vissakerult, mert a PC-jen pedofil kepeket talaltak. Dilemma: Csak 5 ember tudja a szemelyazonossagat. A biro sem! Megmondjuk neki? Vagy inkognitoba targyaljuk, s igy e biro, eskudtek nem tdnak arrol mit tett eddig...Ha megmondjuk, lehet neki adni uj szemelyazonossagot az en ado£-imbol...Kerdesem: Megjavult? Allat? Kebledre olelned?

 • 2010.04.17 00:50:29Gundel a Marson

  Válaszaim:
  "Megjavult?" Nem. Nem annyira, hogy ne kövessen el bűncselekményt.
  "Állat?" Nem. Ember, akit a megfelelő büntetésben kell részesíteni, mert törvényt sértett.
  "Kebledre olelned?" Nem. Ehhez nincs mit hozzátennem.

  Az egészhez: Nem tudom, mit akartál ezzel a történettel mondani. Remélem, nem azt, hogy az igazságszolgáltatást, amely persze nem tökéletes, cseréljük fel valamiféle önbíráskodással vagy vérbosszúval. Pl. mert ez utóbbiaknak még sokkal nagyobb hibaszázalékkal működnének.

  Valószínűleg te azt látod ebben, hogy egy bűnözőt védenek. De ez egy db. eset. Az igazságszolgáltatásnak, a törvényeknek a társadalmat kell védenie. És mint ilyen, a gyerekeken nem állhat bosszút akkor sem, ha azok súlyos bűnt követtek el. Helyette megpróbálja őket visszailleszteni a társadalomba. Sok esetben sikerül, néhány esetben nem. Az utóbbiakból lesz megrázó sajtóhír.

 • 2010.04.17 00:58:35londonercsecse

  "Az egészhez: Nem tudom, mit akartál ezzel a történettel mondani. Remélem, nem azt, hogy az igazságszolgáltatást, amely persze nem tökéletes, cseréljük fel valamiféle önbíráskodással vagy vérbosszúval. Pl. mert ez utóbbiaknak még sokkal nagyobb hibaszázalékkal működnének."
  Nem az onbiraskodasra gondolva citaltam ezt ide, csak ugy gondolom, hogy aki ilyet tesz, soha nem valtozik...

  A torvenyen lehet valtoztatni. Persze ha alairtuk a New York-i egyezmenyt, akkot nem.

  Na megyek aludni, koszi a beszelgetest.

 • 2010.04.17 01:03:52Gundel a Marson

  londonercsecse:
  Van olyan mozgalom, amely szerint a büntethetőséget ki kellene terjeszteni, hogy már 10-14 éves gyerekek is büntethetők legyenek. Ez azt jelentené, hogy felelősséget (tetteikért) adunk a kezükbe. Csakhogy milyen alapon?

  Egy felnőtt ember azért felelős a tetteiért, mert elvárható tőle, hogy erkölcsileg érett legyen és lássa előre a következményeket. Egy gyerek általában nem ilyen.

 • 2010.04.17 01:05:36Gundel a Marson

  Én köszönöm. Jó éjt!

 • 2010.04.17 01:32:10lajosss

  Helyes mindig orom ha az tortenik aminek tortenni kell,minden elismeresem a ferfie en kituntetnem,a korcs sopredekkel igy kell banni leloni mint a veszett kutyat!!aki nem ert egyett annak kivannom hogy basszak meg a hugat meg az annyat is!

 • 2010.04.17 01:58:54imela

  Gundel a Marson:

  Nagyon későn tévedtem erre, felháborított a cikk, de a kommentezők véleménye még sokkal inkább, emiatt regisztráltam most.

  Teljesen egyetértek veled, felfoghatatlan számomra, honnan jön ennyi gyűlöletet a kedves posztolóktól. Mindkét gyermek az apáé volt, ilyen tettet egyszerűen nem lehet megmagyarázni. Nyilvánosan fejbe lőni bárkit is? Nem hiszem, hogy bárki végiggondolta mit mond, aki ezt kitüntetné.

  Én most vagyok magamon kívül, hogy ennyien ezen a véleményen vagytok. Érthetetlen tartom, teljesen megdöbbentem.

  Köszönöm Gundel a Marson, hogy kiálltál a józan ész mellett, csak ezt szerettem volna elmondani. Az erőszak sohasem megoldás, csak még több erőszakot szül.

 • 2010.04.17 04:27:07A szerelő

  "Az erőszak sohasem megoldás, csak még több erőszakot szül." ez nem bizonyított. ha másokat vádolsz, akkor legalább magad ne kövesd el ugyanazt a hibát. és nem foglaltam állást az eset kapcsán.
  viszont Gundel koma elmehetne már egy másik bolygóra, ahol nincs internet, mert ennyi hozzászólás a tartalomtól függetlenül irritáló lehet. mi a szarér nem lehet valamit érthetően és főleg tömören elmondani?

 • 2010.04.17 06:55:48zummedli87

  na látom félreértettetek egy picit....
  1, mivel nő vagyok, nem indulok be 3 éves kislányokra, se semilyenre...
  2, a sorozat megemlítésével arra szerettem volna célozni, hogy a kibaszott hülye anyukák hogy nevelik fel a lányaikat (lsd a push-up fürdőruha 7 éveseknek, amit most tiltottak be...), mert szerintem ha tudja az ember, hogy léteznek pedofilok, nem öltözteti ugy a kisgyerekét, hogy mégjobban felhívja rá a figyelmet...

  ismétlem magam, ez a fiút nem menti fel...viszont ha visszaemlékeznek kedves férfiolvasóink a 15 éves korukra....a légyre is beindultak vna ha dögösen néz ki....

  igen, beteg volt a kissrác, nem menti fel a cselekedete alól semmi, viszont nem csak ő a hibás, semmi nem ment fel egy embert a másik ember megölése alól....főleg ha az a saját véred...de ha a börtönbe kiderül mit tett, ugyis elintézik és egál lesz...

  és még1x hangsúlyozom, az az undorító és beteg dolog, hogy Ti itt nem megrökönyödött hozzászólásokat írtok, hanem fröcsögtök a kissrácra (ritkább esetben az apára)...

  15 éves kislányt molesztál, a saját vérét...az apa nyilvános kivégzést rendez... a nép pedig megrökönyödés helyett csámcsog rajta....szép új világ....

 • 2010.04.17 07:10:22zummedli87

  végigolvastam a nekem szóló kommenteket, megyek megkérem apámat lőjön fejbe, mert 2x v 3x megnéztem azt a kurva sorozatot a travel&livingen :D:D:D

  amit nem mellesleg gyerekek is néznek, és nem mellesleg biztos nem egy helyen találja ki ennek hatására 1-1 kislány, h anyuuuuuuu apuuuuuuuu nekemis ilyeeeeeeet....

  amikor én picike vtam, akkor kantáros nacira meg edzőcipőre emlékszem ruháim közül, persze kis ruhácska is volt stb, de harisnyával pl....


  mai szülőket néha pofánbasznám, h mit adnak rá egy kislányra....

  de kedveseim, ha a társadalom a helyén kezelné a kül. korosztályokat (egy 15 éves pl még nem beteg pedofil állat.....maximum eltévedt kamasz, akiből még lehet pedofil állat, de ezt soha nem tudjuk meg) nem történt vna ez meg....

  mellesleg ha én beteg állat vagyok (ami nem, de mivel még csak a 22-t taposom, még lehetek tömeggyilkos), akkor az, aki azt kommenteli itt, h ő is lelőné szó nélkül hasonló esetben a saját fiát, az mi?....

  na mind1...

  gusztustalan ez az egész kibaszott világ, és egyre undorítóbb lesz :(

 • 2010.04.17 07:13:02zummedli87

  2010.04.17 01:32:10lajosss

  "aki nem ert egyett annak kivannom hogy basszak meg a hugat meg az annyat is!"

  a hugomnak és anyámnak sincs gondja a szexel ha a partner megfelelő :D:D:D szal sztem ez annyira nem durva fenyegetés :D:D:D:D

 • 2010.04.17 07:48:25Senara

  Lehet pálcát törni az apa felett , de ezt meg kell élni és senki nem tudhatja mit tenne hasonló estben ha a családjába történne meg ! Milyen dolog az is , hogy az osztálytársak a tetű mellé álltak , meg a nagymami is ???

 • 2010.04.17 08:07:52Charly McCoor

  Az amerikai jog röhejes.

 • 2010.04.17 08:19:25Tonohaver

  "Fiam, fiam, hányszor mondtam neked: amit szabad Jupiternek, nem szabad a (kis)ökörnek!"

  (Quod licet Iovi, non licet bovi.)

 • 2010.04.17 08:36:10Dekatlon

  Nagy szívás ez mindenképp, de pont azért vannak a törvények, hogy az ilyen helyzetekbe ne saját magunknak kelljen ítélkezni. Ok, hogy itt mistanában senki nem hisz bennük, de ez eredetileg pont erre van kitalálva. Amerika elég szar hely, de 3 éves molesztálásáért huszonegynéhány évet rábasztak volna a gyerekre. Az apja meg felnevelhetné a 3 évest becsülettel. Most így jobb?

 • 2010.04.17 09:00:35salamander

  sajnos a probléma azért kimagaslóan példaértékű, mert itt látható kiválóan a liberális "értékrend" és a valós értékek mennyire elválnak egymástól.
  A liberális fogyasztói emberré való nevelés - ami Amerikától Európán át Magyarországig divatos - éles ellentétben van a ius naturalis illetve az aeqitas évezredes szabályaival. Ez a liberális renszer jó esetben a ius civile szabályait követi sokszor azt is erősen leegyszerűsítve. Az apa a ius naturalis okán ölte meg a fiát (vagyis pedofil vérfertőzés a a család elleni legborzalmasabb tett), a bíróság pedig a ius civile alapján (a fiú - szakértők szerint -simogatta féltestvérét, majd ezért meg kellett halnia)ítélte el, mert ma a ius civile liberális átalakítása miatt nem ismeri el az erkölcsi igazságszolgáltatást, így csupán jogszolgáltatásra képes.

  üdv,

 • 2010.04.17 09:18:35Madhunter

  Ez a történet követendő példát mutat belterjes orkjaink részére.

 • 2010.04.17 09:20:59Gundel a Marson

  salamander:
  Én tudok a család elleni még borzalmasabb tettet: a gyilkosságot. Ez a ius naturalis meglepően nagy teret enged az erőszaknak. Mennyiben valós érték az erőszak? Mennyivel jobb ez, mint az általad idézőjelbe tett liberális értékrend?

 • 2010.04.17 09:22:18Gundel a Marson

  Senara:
  Az a "tetű" egy brutális gyilkosság, bosszú áldozata.

 • 2010.04.17 09:50:24cso zsi

  @Gundel a Marson:
  "De a dolog végletességét tekintve kétségeim vannak: egy 15 éves gyerek még megjavulhat. A sebek, ha súlyosak is egy idő után begyógyulhatnak a kislány és az apa lelkében is.

  Így történhetett volna."

  Aha. Persze. Nézz szét a hazai körökben.Ugyanez megtalálható, csak az aopa nem lövi fejbe a fiát, hanem még biztatja is.

  Az a "vicc" sem mai keletű, hogy :
  Meddig szűz a *****lány?
  Amíg az apja börtönben van, erősebb, mint az öccse, és gyorsabb, mint a bátyja.
  A fiatalkorúak intézete nem csak nálunk van rogyásig megtévedt és javulnivágyó ifjúsággal.

 • 2010.04.17 10:12:33indahouse7

  ehhez a hírhez miért kell a novellára hajazó terjedelem?

 • 2010.04.17 10:22:02gpetersz

  Néger, oszt jó napot.

 • 2010.04.17 10:25:31guzuke

  Az apa biztos hogy nem próbálkozott a lányánál,mert leplezhette is a gyilkossággal?

 • 2010.04.17 11:00:24Irtó

  2010.04.16 23:02:11Gundel a Marson

  "Egyébként meg lehet, hogy a fiú egyáltalán nem is volt pedofil. Elkövetett egy bűntettet, mert rohadtul kívánta már a szexet, de nem tudott barátnőt szerezni. Büntetést és kezelést igényelt volna, de utána még rendes ember is lehetett volna belőle."


  És szerinted az, hogy valakinek nincsen párkapcsolata, illetve férfi létére nem képes semmiféle kapcsolatot létesíteni egy nővel sem (mert olyan nyuszi, vagy nem tudom), az feljogosítja arra, hogy megpróbáljon közösülni egy kisgyerekkel, vagy csak egy nála sokkal gyengébb személlyel?!

  Ha annyira kívánja a szexet, akkor vegyen erőt magán és ismerkedjen meg valakivel, vagy használja a kezét!

  Valószínű, hogy a kislány nem fog sok mindenre emlékezni ebből, de nem egy olyan nő van, akinek az életét tette már tönkre egy ilyen állat, mint ez is aki szerintem megérdemelte azt, amit kapott. Most mondhatnám azt, hogy kerüljön börtönbe és őt is kapja el pár fazon, de akkor már jobban jár, ha meghal.

  Nem kívánom senkinek se azt, amit akkor érez az ember, amikor valaki molesztálja éveken keresztül (gyerekkorában), és az esetleg az a rokona, akiben előtte megbízott. Az a félelem, kétségek közötti őrlődés... "elmondjam...ne mondjam... mi lesz velem, ha???"

  Azok után, hogy utána senkiben sem tud teljes mértékben megbízni az ember, még ott van az is, hogy fél az ellenkező nemtől, és nem mindig sikerül normális párkapcsolatot kialakítania az akit már molesztáltak.

  Szerencsére én képes voltam normális életet kezdeni. Aki pedig azt mondja, hogy nem érdemel az ilyen halált, annak meg azt kívánom, legyen férfi vagy nő, hogy valaki őket is "kapja el", majd utána meggondolják magukat. Azt garantálom.

 • 2010.04.17 11:28:35deflorator

  Az is lehet, hogy a kislány csábította el a bátyját. Lehetséges, hogy tudatosan elcsábította, az apját pedig felbújtotta, hogy ölje meg, mindezt azért (a szexen kívül), hogy megszerezze a plüssmaciját, amire régóta vágyott!

 • 2010.04.17 11:28:37v.a.k.v.a.r.j.u

  A pedofiliara nincs mentseg, az osszeset kerdes es erzestelenites nelkul kasztralnam, majd osszekotnem mindet egy acelszalaggal, aztan lakatlan szigetre veluk.

  Ebben az esetben viszont a kisfiu kora miatt szerintem nem egyertelmu, hogy pedofiliarol van szo. A kep alapjan pufi, felenk tinedzserrol van szo, akivel talan soha nem beszelgettek el normalisan a szexualis vagyairol. Olyan alanyt valasztott, aki nem tud ellenkezni, bearulni sem. Nem vedem, de mindenkeppen tragedia a tortenet, az aparol peldaul eleg sok mindent elarul, hogy kepes volt a sajat fiat fenyes nappal hatulrol kivegezni. Ha ilyenek voltak az apa modszerei, mit lehetne varni a gyerektol? Folyik az agresszio a csapbol is: a tevebol, az ujsagokbol, a kozvetlen kornyezetben, a hulye videojatekokbol, interneten, stb., a gyerekek teljesen hozzaszoknak a brutalitashoz es ezert a tarsadalom a felelos. Szerencsetlen normalis szulok meg Don Quijote-kent probaljak normalis erkolcsre, etikara tanitani a gyereket.

  Sajnos manapsag fontosabb eladni egy buzi termeket, meg ha gyomorforgato es erkolcsileg megkerdojelezheto a tartalma, mint felelosseggel nemet mondani erre a sok eroszakra. Addig, amig a kapzsisag alapszinten jo belepo a felnottkorba, semmi nem fog valtozni.

  Pszichopatakat nevelunk. A normalis resze a tarsadalomnak, akinek pedig megvan az agyi kapacitasa arra, hogy felfogja, mi tortenik, neman es hangtalanul sir befele, de sokat nem tud tenni, mert a sok birka tul hangosan es erosen beget. Ennyi.

 • 2010.04.17 11:36:44asszedmi

  se az apa, sem a gyerek nem volt komplett.

 • 2010.04.17 11:40:45judí

  nem olvastam végig az összes hozzászólást, de szerintem annyira felesleges erről vitázni. marhára ostobák vagytok, ha azt hiszitek,hogy a fiú megérdemelte a halált. ÖLNI BŰN !!!!!! senkitől nem vehetjük el az életét. főleg nem a saját vérünktől,akit szeretünk és akin lehet segíteni. (mert rajta lehetett volna, 15 évesen formálható még az ember)

 • 2010.04.17 11:52:31cso zsi

  @2010.04.17 11:40:45judí
  Nemrég volt pár olyan eset, ahol a kamasz az apját, vagy a kisebb testvérét ölte meg valami videojátékos eset kapcsán.

 • 2010.04.17 11:58:32judí

  ÖLNI BŰN !!!!!! senkitől nem vehetjük el az életét. főleg nem a saját vérünktől! (na erre is ugyanaz vonatkozik... magát az ölést tartom rettenetesen alpárinak. még az állatok sem ölik meg egymást csak úgy...)

 • 2010.04.17 12:02:17Logan Grimnar

  Az apa vajon hogy nevelhette a gyerekét, hogy az ilyt tett? Egyedül ő a felelős. A srác inkább orvosi kezelést érdemelt volna, mint golyót a fejébe.
  Szomorú, de sajnos igaz: az ilyen jellegú bűncselekmények többségét sem a fehérek követik el....

 • 2010.04.17 12:07:38v.a.k.v.a.r.j.u

  2010.04.17 12:02:17Logan Grimnar

  Haha, ennel nagyobb hulyeseget nem is mondhattal volna. Mi a helyzet azzal a FEHER pappal, aki tobb, mint 30 even keresztul molesztalt fiatalkoru lanyokat, fiukat egyarant??? (koztuk egy 9 HONAPOS CSECSEMOT is, mindezt az egyhaz tudtaval?)

  Vagy peldaul azzal a ket orosz, FEHER tinedzserrel, akik feldaraboltak a 16 eves baratnojuket es megettek vacsorara?

  El kell, hogy keseritselek, a pszichopata sorozatgyilkosok 90%-a feher.

 • 2010.04.17 12:11:13v.a.k.v.a.r.j.u

  "Az apa vajon hogy nevelhette a gyerekét, hogy az ilyt tett? Egyedül ő a felelős. A srác inkább orvosi kezelést érdemelt volna, mint golyót a fejébe."

  Ugyanakkor ezzel en is egyetertek.

 • 2010.04.17 12:16:19Logan Grimnar

  Rosszul fogalmaztam: a pedofil bűncselekményt elkövetők között arányát tekintve jóval több a színesbőrű, mint amilyen arányban a társadalmat alkotják.

 • 2010.04.17 12:29:34v.a.k.v.a.r.j.u

  2010.04.17 12:16:19Logan Grimnar

  Nem tudom a statisztikat, szemely szerint en sokkal tobb feher pedofilrol hallottam ezidaig, mint feketerol, de ez nem jelent semmit.

  Az FBI szerint a pedofilok 80%-a feher, de nekik meg alapbol nem hiszek.

 • 2010.04.17 12:57:59v.b

  Én is ezt tettem volna,golyót a fejébe!3 éves gyereket sexuálisan molesztálni?

 • 2010.04.17 13:48:06Ianas

  Hülyék.

 • 2010.04.17 13:52:31josef fritzl

  A vicc az egészben, hogy valószínűleg semmi sem történt.

  Biztos fel akart dugni magának valamit a kisasszony, ismerkedett a testével.
  Egy orvos már rögtön arra gondolt, hogy molesztálták, az apa rögtön a fiút vádolta.
  Fiát addig verte míg be nem "vallotta" hogy ő volt, hogy apja leálljon.
  Ezután az apja már nyugodt lelkiismerettel lőtte fejbe.

  Egyik orvos semmit nem talált, a másik meg talált valamit, amiről nem lehet biztosra tudni mi okozta.

  Teljesen jogos a 35 év, de inkább több.

 • 2010.04.17 14:16:27Pong

  Na már megint foxnyúz bazdmeg, s persze megint öhöm, Schwarzafrikaner, ezek a FOX TVcsatorna kedvenc témái: az ideges fekete emberek, akik miatt lehet szekurity termékeket eladni, szuper.

 • 2010.04.17 16:05:05Animacs

  2010.04.16 20:28:14zummedli87

  ja, a három-ötéves kislányok valószínűleg direkt, saját elhatározásukból öltöznek prostinak, nyilván az ő hibájuk....

  de amúgy is. ha én kimegyek a strandra, bikiniben, akkor bárki megerőszakolhat, mert minek vettem fel bikinit, (= kihívóan öltöztem, alig van rajtam valami, ami takar) vagy mi????

 • 2010.04.17 16:22:01zummedli87

  animacs 3 éves vagy? elég fejlett... komolyan ennyire nem tudtok különbséget tenni felnőtt meg gyerek közt, és ennyire kibaszottul nem tudnak az emberek olvasni??????????????

  idézném magam: néha pofánbasznék 1-2 szülőt azért, ahogy a kisgyerekeket öltöztetik....ez sztem azt jelenti, h a szülő hívja fel a figyelmet a gyerekre....

  nem 1 pszichológus nyilatkozta már, hogy kisgyerekeket nem kéne kurvának öltöztetni...

  de mind1

  végülis ezzel télleg arra utalok, hogy egy ovis, aki ált. még nem szól bele hogy anyu milyen ruhát vesz neki, szívesen öltözik miniprostinak v gengszternek...

 • 2010.04.17 16:27:45Pong

  Sajnos az ilyen cikkek Charles Manson race háborúját vetítik előre, s milyen fura az, hogy ez egy standard hircsatornának álcázott félelemgépezet.

  Egyébként meg mindenért az interwebs felelős:

  [link]

  Bizonyos esetekben AIDSet is gyógyít ez, ebben az esetben szegény fejbelőtt kisgyerek csupán ön-medikálta magát:

  [link]

  [link]

 • 2010.04.17 16:54:55gyilkos fűegér

  a büdösliberálisozóknak üzenem, hogy a pedofíliát, nemi erőszakot a liberális demokráciák büntetni rendelik, míg ezzel szemben az ókorban meg a marha erkölcsös, vallásos középkorban gyak. magánügynek tekintették. 1860 körül new yorkban még gyerekbordélyházak voltak, mindenki tudtával. próbálj most a rohadt liberális fertő new yorkban ilyet nyitni. egymillió év sittet kapsz.

 • 2010.04.17 21:56:23Gundel a Marson

  Irtó:
  Nem írtam semmiféle feljogosítást. Csak a lehetséges okokat boncolgattam.

  Utolsó bekezdésedhez: ha ilyen kívánságod van, az azt jelentheti, hogy te nem dolgoztad fel a traumát. Sajnálom.

 • 2010.04.17 23:14:52whehehe

  josef fritzl

  A vicc az egészben, hogy valószínűleg semmi sem történt.

  Biztos fel akart dugni magának valamit a kisasszony, ismerkedett a testével.

  te nagyokos!
  láttál te már közelről 3 éves gyereket? a kicsik még nem dugdosak maguknak semmit. nem is tudják, hogy lyuk van ott. csak pisilésre használják

 • 2010.04.18 02:39:22josef fritzl

  @whehehe:

  Hát én három évesen már tudtam...

 • 2010.04.18 08:49:57Gundel a Marson

  whehehe
  A tiéd annak a felnőttnek a naiv, és kissé elmaradott szemlélete, aki nem tudja elképzelni, hogy egy három éves kisgyereknek bármi köze lehet a szexualitáshoz. Pedig tény, hogy sok kislány és kisfiú már ebben a korban izgatja a kis punciját vagy fütyijét egyszerűen azért, mert jólesik neki. Kislányok jellemzően a plüssmacihoz vagy bútorok sarkához dörzsölik magukat, vagy ha meztelenül vannak, akármilyen tárgyat használhatnak.

 • 2010.04.18 14:21:54hajdu_szarka

  hülye ez a fickó
  én csak a tökét lőttem volna szét,
  majd tanúként állítom, csak rá akartam ijeszteni, nem akartam eltelálni

 • 2010.04.18 18:11:36Animacs

  2010.04.17 16:22:01zummedli87
  ja, azt nem láttam, csak valakinél feljebb ezt a részt, h. a háromévesek úgy öltöznek, arra reagáltam.

 • 2010.04.18 18:13:00Animacs

  2010.04.17 16:54:55gyilkos fűegér
  ja, a gyerekek meg nyilván önszántukból mentek oda "dolgozni", mi?

 • 2010.04.18 19:12:45zummedli87

  Macs semmi gond :)

 • 2010.04.19 06:29:49Gundel a Marson

  Láttam egy részletet ebből a Toddlers&Tiaras sorozatból. Szerintem ez inkább taszítja a pedofilokat. Ők a természetes gyermeki szépséget szeretik, nem az ilyen miniatürizált k...kat.

 • 2010.04.19 10:13:54zummedli87

  gundel én komolyan mondom, ha élőbe összefutnék egyy ilyen kislánnyal, megijednék tőle :( abszolute nem szép, ijesztő. sztem egy gyerek szépségversenynek pont a természetesség kéne, hogy a lényege legyen, bár ha rajtam állna, 18 éves kor alatt nem rendezhetnének ilyesmit...

 • 2010.04.19 10:56:23Gundel a Marson

  Egyetértünk, Zummedli.

 • 2010.04.20 12:00:50Karcsi75

  Good work!

 • 2010.04.21 11:10:30swallow48

  Evelinyke, kussójó, mert bezárjók ápódat, onnan tul, hunnaj lesz áz ápánózs, csájé?????

CímkékCímkék

Shopline

OnGo beszámolók

Hirdetés