A 36 éves Kerry Sneddon holttestére barátjával közös otthonában találtak rá, és halálát vélhetően a nyakára tekert zsinór okozta. Míg az asszony partnere azt állítja, hogy nem emlékszik semmire, de valószínűleg a barátnője által oly kedvelt fojtogatós szex durvult el, addig az ügyész szerint a férfi szándékosan végzett Sneddonnal.

Bíróság elé állították azt a 39 éves brit férfit, aki az ügyész szerint szex közben fojtotta meg barátnőjét még novemberben - írja a news.com.au. Jason O'Malley, akinek egyszerre három szeretője is volt, azt állítja, hogy barátnője, Kerry Sneddon szerette, ha szex közben fojtogatja. Amikor letartóztatták, azt mondta a rendőröknek, hogy csupán Sneddon kérését teljesítette a végzetes estén is, és már többször is kipróbálták a fojtogatós szexet annak ellenére, hogy ő nem rajongott az ötletért, valamint ez volt az első alkalom, hogy zsinórt használtak. Hozzátette, arra még emlékszik, hogy szeretkezni kezdtek, de arról nincsenek emlékei, hogy vajon mi történt közvetlenül barátnője halála előtt, és tagadja, hogy ő ölte volna meg a 38 éves nőt, akit egyébként egy társkereső oldalon keresztül ismert meg.

Mit tettem?! Ugye rendbe jön?

Tette után közvetlenül O'Malley állítólag felhívta volt feleségét, akivel alkalmanként még mindig lefekszik, és elpanaszolta neki, hogy valami nagyon rossz dolgot művelt a barátnőjével, ugyanis már öt-hat perce nem lélegzik. A mentőket végül a volt nej hívta ki. Kerry Sneddont a barátjával közös lakás nappalijának padlóján találták meg. Amikor a rendőrség kiérkezett a helyszínre, a férfi a lépcső mellett térdelt, és nyaka egy barna anyaggal a korláthoz volt kötve, mintha éppen öngyilkosságot készülne elkövetni. „Mit tettem?! Ugye rendbe jön?” – üvöltötte állítólag O'Malley. A boncolás során több olyan nyomot találtak a nőn, ami arra utal, hogy a nyaka köré tekert zsinór miatt fulladt meg, és a vizsgálatot végző szakértő közben kizárta, hogy egy szex közben történt baleset okozta a halálát. Így nem meglepő, hogy az ügyész sem hajlandó elfogadni a férfi azon érvelését, miszerint nem emlékszik az utolsó percekre, szerinte igenis meg akarta ölni a nőt, vagy legalábbis komoly sérülést akart okozni.

Ellentétek

A pár állítólag 2009 utolsó heteiben nagyon sokat veszekedett, és kapcsolatuk egyébként sem volt problémamentes. Miközben például a 36 éves nő éppen Törökországban nyaralt két gyermekével és egy barátjával, O'Malley egy másik nővel is összeismerkedett az interneten, és teherbe is ejtette szeretőjét. Az ügyész szerint Sneddon megtalálta a gyermekről készült UH-felvételt barátja pénztárcájában, és természetesen kérdőre is vonta a férfit. Miközben az asszonyt mindenki egy nyitott és aktív személynek tartotta, addig önbizalomhiánnyal küszködő partnere állítólag hajlamos a dühkitörésekre, meglehetősen gyanakvó és féltékeny. O'Malley barátnője szinte minden egyes levegővételéről tudni akart, gyakran megnézte a telefonján lévő üzeneteket és a Facebook-oldalát, ha pedig pár percet késett otthonról, azonnal felhívta.

Ennek ellenére ő nem volt a hűség mintaképe. Többek közt továbbra is összejárt volt nejével, akit még 2007 júliusában hagyott el, hogy összeköltözzön Senddonnal a nő roterhami otthonában. O'Malley egykori feleségét állítólag rendszeresen tájékoztatta arról, hogy aktuális kapcsolatában éppen milyen problémákkal kell megküzdenie. Furcsa módon a szeretők és a sok veszekedés ellenére  Jason O'Malley és Kerry Sneddon mégis azt tervezte, hogy összeházasodnak, és Spanyolországba költöznek, ugyanis ez volt Kerry Sneddon nagy álma.