Éhségsztrájkba kezdett és az öngyilkosságot is kilátásba helyezte Brigitta Bulgari magyar származású pornószínésznő, akit fiatalkorúak elkövetett szeméremsértés gyanúja miatt tartanak fogva egy olasz börtönben. Az explaymate kiengedése mellett már a rajongók is tüntettek, valójában senki nem érti, miért őt büntetik amiatt, mert kamaszok is megnézhették a showműsorát. Mészáros Dóra szerint csakis a szórakozóhely felelőssége, hogy kiket engednek be.

Öngyilkossággal fenyegetőzik az a Brigitta Bulgari művésznévvel futó pornós, akit május végén fiatalkorúak ellen elkövetett szeméremsértés vádjával tartóztatott le az olasz rendőrség. A magyar származású Kocsis Brigittát azzal gyanúsítják, hogy február 27-én 15-17 éves fiatalok előtt maszturbált egy szórakozóhelyen, és a kamaszokkal testi kontaktust is kialakított. A vizsgálóbíró később azt is megtagadta, hogy a Playboy egykori címlaplánya szabadlábon védekezhessen. A döntés olyannyira sokkolta Kocsist, hogy nem eszik, menedzserének pedig arról számolt be, ha az ügy nem vesz hamar kedvező fordulatot, arra is képes, hogy saját kezével vessen véget az életének.

"Nem akartam rosszat senkinek" – idézte a pornószínésznőt a Pourfemme nevű olasz nyelvű napilap. „Áldozata vagyok ennek az egész ügynek. Fel voltam készülve egy negatív döntésre, de most mindent feketében látok." Kocsis kiengedéséért már rajongók is tüntettek a börtön előtt, akik szintén igazságtalannak vélik az eljárást, időközben pedig az is kiderült, hogy a Fossato di Vicóban lévő szórakozóhelynek nem volt engedélye szexműsorra, így mindenki számára nyitva állt.

Mészáros Dóra nem érti

Mészáros Dóra sztriptíztáncos szerint az egész ügy nevetséges, hiszen elvileg a szórakozóhely tulajdonosának a felelőssége, hogy kiket enged be. „A fellépő nem kérheti el műsor közben az összes nézőtől egy sztriptízbárban a személyit” – magyarázta a Velvetnek.

“Én amikor megérkezem a helyre, ahova a műsort rendelték, az első utam az öltözőbe vezet. Műsorkezdés előtt 20-25 perccel szoktunk megérkezni. Az öltöző helységben tartózkodom addig, míg megbeszéljük a előadással kapcsolatos kérdéseket, zene, színpad, kellélek, stb. Átöltözöm, majd már a fellépőruhámban kikísér a biztonsági személyzet a színpadig, ahol megcsinálom a showt. Miután befejeztem az előadást, visszamegyek az öltözőbe, felveszem az utcai ruhámat, és ha a megrendelő igényt tart rá, kimegyek dedikálni, fotózkodni a közönséggel. A negyedórás előadás alatt a színpadon vagyok, ahonnan elég nehéz lenne felmérnem, milyen életkorúak állnak az első, vagy negyedik sorban, hányan töltötték be a 18-at, és hányan nem. Nem vagyok 'látó', mellesleg rendőr sem. Ez nem az én dolgom."

Hozzátette, ha egy diszkóban vagy bármilyen szórakozóhelyen erotikus tartalmú műsort rendelnek, az üzemeltető felelőssége kiszűrni a bejáratnál azokat a látogatókat, akik nem érik el a kívánt korhatárt. "Vagy talán egy 800 fős szórakozóhelyen műsor előtt nekem kéne végigjárnom a termeket és sorban igazoltatni minden vendéget? Én csak egy "szolgáltató" vagyok, akinek az a dolga, hogy erotikus műsort adjon elő, a megrendelő felelőssége az, hogy az ehhez szükséges feltételeket biztosítsa” – mondta Mészáros.