horoszkóp

Börtönbe került a michigani nő, aki megerőszakolta tizenéves fiát

2010.07.14. 10:33
Akár harminc évet is rács mögött tölthet az a nő, aki 2008-ban állítólag többször is szexuális kapcsolatot létesített akkor 14 éves fiával. Aimee Louise Sword a szülés után pár nappal örökbe adta gyermekét, és az adoptáló szülők folyamatosan tájékoztatták őt gyermeke hogylétéről. Amikor azonban nem kapta meg az éppen aktuális fotót fiáról, felkutatta a tinédzsert egy közösségi oldalon, majd személyesen is találkoztak. Az intim viszonyról a fiú rántotta le a leplet.

A 36 éves Aimee Louise Swordot kilenctől harminc évig terjedő börtönbüntetésre ítélték, mert bizonyítást nyert, hogy lefeküdt a fiával, aki akkor még csak 14 éves volt – írja a Detroit Free Press. A michigani asszony a szülés után pár nappal adta örökbe a fiát, akiről az adoptáló szülők minden évben küldtek neki egy fotót, valamint beszámoltak életének alakulásáról. 2008-ban azonban nem kapta meg a legújabb képeket az akkor éppen 14 éves gyermekéről, így felkutatta a fiút egy közösségi oldalon. Miután az asszony meglátta a képet, az anyai szeretettől kissé eltérő érzelmeket kezdett el táplálni a fiú iránt. Anya és gyermeke a személyes találkozót megelőzően többször is beszélt egymással.

Amikor pedig a fiú bajba keveredett Grand Rapids városában, nevelőanyja – aki nem tudott a románcról – megengedte a tinédzsernek, hogy egy ideig vérszerinti anyjához költözzön Waterfordban. Aimee Louise Sword akkor férjével és öt gyermekével élt egy fedél alatt. Az intim kapcsolatra akkor derült fény, amikor a fiú visszatérve Grand Rapidsbe mesélt a viszonyról egy tanácsadónak, aki természetesen azonnal értesítette a rendőrséget. A nyomozók tudni vélik, hogy anya és fia többször szexelt otthon, és egyszer egy hotelben is lefeküdtek egymással. Sword a feltételezett aktusokból csupán egyet vallott be. Az asszony ügyvédje, Mitchell Ribitwer megjegyezte, védence azért ismerte be bűnösségét, hogy most 16 éves fiát ne citálják be a bíróságra tanúskodni – írja a Detroit News.

Ritka eset

„Ez egy igen tragikus eset. Aggódom a fiú miatt, amiatt, hogy a történtek hogyan hatottak rá lelkileg, milyen jövő vár rá. Még soha nem hallottam ilyen kapcsolatról anya és fia között, inkább olyan esetekről van tudomásom, amikor az apa létesített szexuális kapcsolatot a lányával ” – nyilatkozta Daniel O'Brien bíró, aki egyúttal azt is megtiltotta Swordnak, hogy továbbra is tartsa a kapcsolatot gyermekével. Daniel O'Brien az ítélet meghozatala előtt kijelentette, hogy olvasta a pszichológiai vizsgálatok eredményét, amely szerint Sword szereti manipulálni és ellenőrzése alá vonni az embereket, és bizony számos tényezőt figyelembe kellett vennie a döntés meghozatalakor.

Bocsánatot kért az anya

„Szeretnék bocsánatot kérni a bíróságtól, a gyermekeimtől és a testvéremtől” – mondta Sword a bíróság színe előtt. „Aimee szeretné megtudni, hogy miért alakultak így a dolgok. Nem érti, hogyan történhetett meg mindez. Természetesen szakemberhez fordul majd a problémájával” – nyilatkozta az asszony ügyvédje, Mitchell Ribitwer.  Egyúttal azt is leszögezte, hogy védence nem pedofil, nem jelent veszélyt a gyermekekre. „Bánja azt, amit tett, és nem keres kifogásokat” – tette hozzá Ribitwer, aki remélte, hogy ez enyhítő körülménynek számít.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!