Párnacsata tört ki egy német stewardess és francia turisták közt 12 ezer méter magasan, a Lufthansa 867-es járatán. A róla készült videót már közel százötvenezren nézték meg a YouTube-on, a légiutas-kísérőnek pedig még mindig megvan az állása, sőt, a Lufthansa sajtósa szerint a videó legalább bizonyítja, hogy a turistaosztályon is lehet vidáman és kényelmesen utazni.

Közel százötvenezren nézték meg a YouTube-on azt a késő júniusi videót, amin a Lufthansa 867-es, Tel Avivból Frankfurtba tartó járatán párnacsatázik egymással a légiutaskísérő és a turistaosztály utasai. A soha véget nem érő vita a németek és a franciák között címmel feltöltött 42 másodperces videót mobiltelefonnal készítette az egyik utas, és bár pontosan nem derül ki belőle, hogyan is indult a párnacsata, a The Sun úgy tudja, a francia turisták kérték a párnákat a stewardesstől, majd miközben a nő épp osztogatta az ágyneműt, dobálni kezdték vele.

Ingyen reklám a Lufthansának

A légiutas-kísérő mindenesetre nem akadt ki a támadáson, és a sírva menekülés vagy fenyegetés helyett beszállt a párnacsatába. A tizenkétezer méteres magasságban zajló játék akkor ért véget, amikor intenzívvé vált a párnaeső, és a stewardess menekülőre fogta. A rövid, ám szórakoztató időtöltést a nézők részéről heves taps kísérte, és bár a mindig szigorú vezetőség általában nem kedveli a gondosan lefektetett szabályok áthágását, a párnacsatázó nőnek még mindig megvan az állása.

Sőt, a Lufthansa szóvivője, Christina Semmel az AOL Travel Newnak elmondta, a videó tökéletesen bemutatja, hogy az utasok a turistaosztályon is jól érezhetik magukat, és arra is bizonyítékul szolgál, hogy „a cég tőlük sem sajnálja a párnákat.”