Egy rendőrautó kamerája felvette azt a balesetet, ami még hétfő reggel történt az ohiói Sugarcreek Township közelében az autópályán. Egy 19 éves fiú lesodródott az útról, kocsija megpattant és a levegőbe repült, majd a becsapódáskor három darabra tört. A fiú súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte a balesetet. Egyelőre vizsgálják, hogy a gyorshajtásnak köze lehet-e a balesethez, annyi biztos, hogy a megengedett sebességnél gyorsabban hajtott.

Szemtanúk szerint legalább 160 km/h-val ment az ohiói Interstate 675-ön az a 19 éves ohiói férfi, aki egy rendórautó mellett elhaladva törte ripityára az autóját. A rendőrségi szakértők egyelőre nem beszélnek sebességről, annyi biztos viszont, hogy túllépte a 100 km/h-s sebességkorlátozást. A lapoknak nyilatkozó rendőrök szerint vizsgálják, hogy a gyorshajtásnak köze lehet-e a balesethez.

A rendőrök szerint a 19 éves Brennan Edan eszméleténél volt a baleset után. Helikopterrel szállították a Miami Valley kórházba. "Ráhajtott az elválasztó sávra, bele a fűbe, nekicsapódott a szalagkorlátnak, felrepült a levegőbe, aztán a kocsi nekicsapódott a felüljáró pillérének, és szó szerint három darabra robbant" - mondta a WDTN-nek az egyik szemtanú, Mark Riley.

A becsapódás olyan erejű volt, hogy a sofőr kirepült az 1985-ös Pontiac Firebirdjéből, az autópálya töltésénél kötött ki.

A férfin drog- és alkoholtesztet is végrehajtottak, de ezek eredményéről egyelőre nincsenek információk.