Szuperhős-harcosoknak öltözve járja az amerikai várost egy elit csapat, hogy megszabadítsák az utcát a zsarnokságtól és a bűntől.


Az önjelölt igazságosztó csapat tagjai a 2010-es Kick/Ass (magyarul kicsit sem frappáns Ha/ver) című film szuperhőseinek öltöztek. Az amerikai kirotv. com egyiküket elcsípte az utcán, és videót is készítettek a jelenetről, ahogy Phoenix Jones az esti utcákon sétál és kezet fog az utca emberével. “Amikor sétálok a környéken, a bűnözők elmennek, mert  látják a ruhámat. Azt jelképezem, hogy az átlagembernek nem kell rossz dolgokat látnia, és semmit sem tenni” – nyilatkozta az inkább Batmanre hasonlító Phoenix Jones.

A férfi kilenc hónappal ezelőtt fogott bele a szuperhősös projektjébe, akkor ugyanis megtámadták, és többször meg is lőtték. A támadást túlélte, és speciális ruhájában nekiindult az utcáknak. (A Kick/Ass című filmben a főhős ugyanígy kezdte ámokfutását)

Phoenix Jones fekete-arany színű testresimuló gumiruhát, golyóálló mellényt visel, fém kar- és lábvédővel kiegészítve. Gázspray-vel, Taser sokkolóval és buzogánnyal kergeti a bűnözőket, és olyan övet visel, mint amilyet Batman. Az érdekes igazságszolgátatást nem egyedül végzi, segítőtársa egy nő, aki egy Kia márkájú autóval követi mindenhova. A nő sosem száll ki a kocsiból.

Akció közben is látta már valaki, egy Dan nevű fickó a helyi tévének mondta el, mit tapasztalt. Vasárnap, ahogy visszament a parkolóba, látta, ahogy valaki megpróbálta feltörni az autóját. Miközben a rendőrséget hívta, Phoenix Jonesszal találta magát szembe. Később azt látta, ahogy a szuperhősnek öltözött férfi kergeti a bűnözőt. A helyi tévé információja szerint az önjelölt igazságosztó nem tudta elkapni a kocsit feltörő férfit.

A seattle-i rendőrség  a szuperhősök közül további kilencet azonosított, Thornt, Buster Doe-t, Green Reapert, Geminit, No Name-t, Catastrophe-t, Thunder 88-et és Penelope-ét.