Majdnem 200 kilogramm fogyás után két nőbe is szerelmes lett az addig szomorúságában zabáló Paul Mason.

A világ legkövérebb embereként emlegetett Paul Mason egyszerre két nőt is szeret, legalábbis ezt állítja a korábban postásként dolgozó férfi egyik barátja. “Két nőért is nagyon odavan. Az egyikük helyi,  a másik kicsit messzebb él. Trudie-nak, akinek már gyereke is van, szintén voltak súlyproblémái. Annyira sok bennük a közös, mintha a sors hozta volna őket össze” – mondta a barát a Sun című lapnak. "Lorraine nagyon kedves, törődő és hálás” – tette hozzá.

Lorraine Marsh szociális munkásként dolgozik. Egykor ő gondoskodott a férfiról, így ismerkedtek meg. A másik nő, Trudie pedig azzal lopta be magát Paul Mason szívébe, hogy korábban szintén súlyproblémákkal küzdött. “Trudie rendszeresen meglátogatja a speciálisan kialakított otthonában, Ipswichben, és gyakran nála is marad vacsorára” – mondta Paul Mason egyik barátja. “Trudie akkor írt neki, amikor meglátta a helyi újságokban. Paul elmondta Trudie-nak a történetét, a nő pedig biztosította arról, nincs egyedül, ő is hasonló problámákkal küzdött.”

Paul Mason 445 kilóról fogyott le, gyomorgyűrű beültetésével sikerült az addigi napi 20.000 kalóriabevitelt csökkenteni. Jelenleg 255 kilogramm lehet a súlya.