Árammal kínozták a megerőszakolt öcsödi lányt

2011. január 25., kedd 15:01
A gyanú szerint egy 17 éves öcsödi fiú és egy 36 éves férfi fogvatartott és többször megkínzott egy tizenhét éves öcsödi lányt. A kezét zsineggel kötötték ki, a lábát pedig lánccal rögzítették, a ruháját letépték, árammal sokkolták, és többször megerőszakolták. A lánynak aztán sikerült megmenekülnie.A rendőrök a férfiakat ugyan kihallgatták, de utána szabadon engedték őket. Végül egy hónappal később letartóztatták mindkettejüket, mert csontokat találtak az idősebb férfi, J. Bálint házában, de a szakértők még vizsgálják, hogy ezek valóban emberi csontok-e.

A tizenhét éves öcsödi R. Anett december 3-án este tűnt el, és csak négy nappal később, december 7-én tíz óra körül került elő, borzalmasan megkínozva – írja a szoljon.hu.

A lányt még aznap kihallgatták a rendőrök, akik a szülők állítása szerint nem akartak hinni neki, annak ellenére sem, hogy orvosi látlettel tudta bizonyítani, hogy megerőszakolták, és, hogy kezén és lábán még látszottak a zsineg és a lánc nyomai, amivel lekötözték.

A rendőrség nyilatkozata szerint azonban a büntetőeljárás azonnal megindult erőszakos közösülés miatt, a feltételezett tetteseket kihallgatták, de nem vették őket őrizetbe, mert annak törvényi feltételei nem álltak fent – közölték a Velvettel.

A két férfit, a tizenhét éves J. Benedeket és a harminchat éves J. Bálintot végül január 20-án, több mint egy hónappal később mégis letartoztatták, ugyanis egy helyszínelés során csontokat találtak J. Bálint házában. A csontok a gyanú szerint T. László maradványai, aki még október 25-én tűnt el.

A lány kínzása

"A száját betömték, a kezeit összezsinegelték, lábát pedig szétfeszítve, lánccal rögzítették. A ruháját leszaggatták, és még aznap éjszaka mindketten megerőszakolták" – nyilatkozták a szoljon.hu-nak a lány, R. Anett szülei.

A család szerint a lányukat három napon keresztül folyamatosan bántalmazták, hegesztőtrafóról árammal sokkolták, újra és újra megerőszakolták. "Szörnyű állapotban került elő" – nyilatkozta a nevelőapa, Dezső.

A TV2 reggeli műsorában aztán meg is erősítették a részleteket.

Az elrablás

Ahogy felidézték, december harmadikán, este fél nyolckor egy segédmotoros Simsonnal jött a lányukért J. Benedek. A fiút egyébként ismerték, de mivel bukósisak volt a fején, elváltoztatta a hangját, és Dávidként mutatkozott be, nem ismerték fel. "Azt mondták, hogy Kunszentmártonba, a Chicagó nevű helyre mennek szórakozni" – említették.

J. Benedek Kunszentmárton helyett J. Bálint öcsödi házához, a Széchenyi utcába vitte a lányt. A ház előtt leszálltak a motorról, és amikor R. Anett ellenkezett, akkor a elkapták, és erőszakkal bevitték a házba.

A megmenekülés

A kezeit zsineggel kötötték össze, amit három napon keresztül rágott, mire december hetedikén végre sikerült kiszabadítania magát. Az origo információi szerint J. Bálint egy másik szobában aludt, J. Benedek pedig éppen iskolában volt, úgyhogy felkapott magára egy pólót és egy bugyit, és kirontott az utcára. A szoljon.hu szerint a közeli Bódi családhoz menekült, akik hazavitték.

A fiú meggyilkolása

A két férfit a rendőrség a feljelentés után kihallgatta, de csak egy hónappal később, január huszadikán tartoztatta le, gyilkosság vádjával. A gyanú szerint ugyanis a páros megölte, feldarabolta és elégette az ősszel Kunszentmártonról eltűnt T. Lászlót.

A 17 éves, kunszentmártoni fiú Szarvasra járt iskolába, szobafestőnek tanult az ottani szakmunkásképzőben. Október 25-én reggel busszal indult iskolába, de már nem érkezett meg.

Az origo információi szerint T. László eltűnése előtt néhány nappal ismerkedett meg J. Benedekkel a kunszentmártoni Chicago kocsmában, ahova R. Anettel, a megkínzott lánnyal is mentek volna.

A Velvetnek küldött rendőrségi nyilatkozat szerint egy bűnügyi helyszínelés során csontokat találtak J. Bálint házában, amik az elsődleges vélemény szerint emberi csontok.

Ahhoz viszont, hogy erről teljesen megbizonyosodhassanak, még szakértői vizsgálatra is szükség van. A 36 éves J. Bálint az információk szerint azóta beismerő vallomást tett. A helyszínen pedig további, feltételezhetően emberi maradványokat találtak a nyomozók.

A feltételezett gyilkosok

J. Bálint a falu széléhez közel, egy nádfedeles házban lakott. A férfit intelligensnek, kedvesnek, udvariasnak és dolgosnak nevezték az origo riporterének a szomszédok. Korábban kéményseprőként dolgozott, de már régóta munkanélküli. Felesége pedig két-három éve elhagyta, de erről J. Bálint nem beszélt senkivel.

J. Benedeknek viszont a családja miatt rossz híre volt, ugyanis két nagybátyja is gyilkosság miatt börtönben van. A szomszédok szerint a tizenhét éves fiú befolyásolhatta a harminchat éves J. Bálintot.

Az origo információi szerint tavaly barátkoztak össze, J. Benedek sokszor J. Bálintnál is aludt, egy idő után pedig a rokonok is állandó vendégek voltak ott. A szomszéd szerint általában a kertben dolgoztak, füvet nyírtak, és együtt ástak ki egy halastavat is.

Hozzászólások

 • 2011.01.25 15:43:03bakkerwekker

  Bassza meg és megint csak bassza meg, a rendőröknek is adig van mákjuk, amíg ilyen békés emberek lányait kurogatják a tetvek, majd ha valaki komolyan veszi a szemet-szemért ősi elvet lesz vállvonogatás és egymásra mutogatás "hálivúdi" megközelítése ez
  [link]

 • 2011.01.25 15:45:35sangria

  - Jó napot kívánok, a rendőrségtől jöttünk. Feljelentés érkezett hozzánk, hogy önök elraboltak, brutálisan megkínoztak és többször megerőszakoltak egy fiatal lányt. Orvosi látlelet is készült.
  - Hát kérem, nem mi voltunk.
  - Akkor nyilván valami tévedés történt, elnézést kérünk a háborgatásért. További szép napot.

 • 2011.01.25 15:49:27zsemel

  :)))))

  kb így történhetett :))))

 • 2011.01.25 15:50:43Projectelf

  Hát akkor elkezdem, lesz' ami lesz : tuti cigányok voltak.

 • 2011.01.25 15:52:05Szűcslaci

  Azért ne temessétek el látatlanban a rendőröket:
  Először is, adott környezetben napi szinten látnak hasonlóan összevert lányokat/nőket, hallanak hasonló történeteket, melyet másnap letagadnak, visszavonnak. Hajlamos vagyok azt hinni, hogy ha hatalmukban állna, azt a két fickót tárgyalás nélkül is életfogytiglan bezárnák. De nem tehetik, mert ha csak egy rés is tátong a bizonyítékok oszlopán, akkor azt megtámadják és ők húzzák a rövidebbet. ..

 • 2011.01.25 15:54:46hipokrita

  Azért hihetetlen, hogy komolyabban ki se vizsgálták az ügyet, miután a fogvatartott lány hozzájuk fordult.

 • 2011.01.25 15:56:50N3O

  Szűcslaci: ha kellően alá volt támasztva a dolog, ez elég lett volna sok mindenre. A baj az, hogy nem látunk bele ebbe a dologba, a tapasztalat meg azt mutatja (lásd bizsuért 72 óra fogda, sulikerülők hajkurászása iskolai ünnepek alatt, pedofil oldal bejelentése utána a bejelentő gépének elkobzása majd ellene eljárás indítása illegális tartalmak miatt), hogy a rendőrség valahogy nem véletlen nem örvend túlzottan nagy tiszteletnek idehaza. Konkrétan a többség utálja mint a szart :)

 • 2011.01.25 15:59:26antiszociálisCDtok

  Projectelf
  a fiatalabb cigány a másik nem

 • 2011.01.25 16:00:11moszkvicssluszkulcs

  Addig nem is lesz ebből az országból semmi, amíg az ilyen lények, nem kapnak kötelet/golyót/mérget...

 • 2011.01.25 16:01:55nick066

  pintéréknek az a 'rend' ha a hiradóban nincs bűnügyi hír.

 • 2011.01.25 16:06:45Marvan

  AZ Alföldön fura népek laknak.

 • 2011.01.25 16:08:09zsidóbodza = magyar film

  Nem számít, hogy az erőszakolókat kiengedték, a fekete sereg maffiavezére háziőrizetből, a volt rendőrtiszt a bíróságról lép le.

  A Geréb Ágnes pórázon, meztelenre vetkőztetve, nincs semmi gond.

  Buzi rendőrök

 • 2011.01.25 16:09:00Ittott

  Én azt a részt nem értem, ami szerint a szülők nem ismerték fel J. Benedeket, mivel az bukósisakban volt. A lány nem mondta előtte a szüleinek, hogy kivel megy el? Gondolom, ő tudta, hogy ki jön érte, nem? Ha mondta, akkor a szülők tudták, hol kell keresni, nem?
  Vagy a lány sem tudta, hogy J. Benedek ül a motoron?
  Mi történt december 3-7. között, a szülők nem mentek el a rendőrségre, hogy hol a lányuk? Valami nem stimmel a cikkben szerintem.

 • 2011.01.25 16:09:54Mivanaminemfoglalt

  Na, ez a való világ...

 • 2011.01.25 16:10:26lukedidy

  Ejha,a magyarok is tudnak állatok lenni nem csak a románok?

 • 2011.01.25 16:14:49Mezőbándi

  Ez a sztori annyi sebből vérzik, hogy ihaj. Ma reggel Klaudia interjúvolta apát és lányát... Az áldozat és családja is egyszerűek, mint a faék... Keresték, keresték, mert gyanús lett, hogy a lány "biztosan szólt volna, ha egy barátjánál alszik"... Nem tudják, hogy 14 évesen egészen pontosan hol van a lányuk??
  Azt mondja ismerte az elkövetőt korábbról, mert "ugyanazokba a bulikba jártak" (vagy valami ilyesmi), és most azért ment el az elrablóval, mert kisegítői állást kínált neki a Csikágóban. Tessék?? 14 évesen milyen bulikba engedték el és be?? És 14 évesen milyen kisegítői állást lehet betölteni egy lebujban, ráadásul tanév közben???!!!
  Fentebb meg már azt írják, hogy a szülei buliba engedték volna el - egy 14 éves lányt valaki olyannal, akit nem is ismertek fel!!!

  Az interjúk alapján nagyon gáz az egész család, de az egész környezet is, ahol ezek az előzmények normálisak.

  Ilyenek után nem is csodálom, hogy a rendőrségnek nehezére esett elhinni a történetet. Na persze az eljárás nem hit kérdése, hanem bizonyítékoké...

 • 2011.01.25 16:16:28sunabajnok

  hát igen! düh,és jogos indulat van. én igenis visszahoznám a halálbüntetést, ugyanis marhára tele a puttonyom, hogy nekem kell eltartanom a társadalom szemetét!!!
  életfogytiglan címén pedig 20 év múlva kiengedni.
  a másik. az ember régi dolgozós autójából lefejték a benzint. kihívtam a yardot, mert meg is rongálták, és csurig volt a tank. mit mondott a rendőr? de hát ez egy 15 éves autó....igen b+ de ebbe is 350 forint a benzin.
  itt tartunk. egy kenyérért börtön, pedig csak éhesek vagyunk, mert ugye valaha volt munkánk, otthonunk, hazánk és becsületünk, ellenben gyilkosságért évekig bizonyítás, majd évekig perek. lof@szt! úgy kell mint Kínában. két nap alatt végrehajtják az ítéletet. ha ártatlan vagy, úgy is magad alá pisálsz félelmedben!!!!

 • 2011.01.25 16:20:32Jeff

  "A Geréb Ágnes pórázon, meztelenre vetkőztetve, nincs semmi gond."
  Ezzel a részével tényleg semmi gond nincs, hacsak az nem, hogy nem verték a fejét a földhöz addig, amíg lélegzik. De sajnos nem lehet minden tökéletes.

 • 2011.01.25 16:24:13szilvax

  ha ez télleg így volt, ez a csaj többet tud, mint Lara Croft. Természetesen mély együttérzésem és felháborodásom az ügy kapcsán az "áldozatnak" na de gyerekek! 3 napig kikötve, sokkolva sz@rrá erőszakolva... és lerágja a kötelet? Hát mivel volt az a szerencsétlen megkötve. Cipőfűzővel? Másrészt ha már elszabadulok, az első hogy kis baltával választom szét a haját annak a a tetűládának ha már alszik. NA jó, innen könnyű okosnak lenni, de ez az elrágás akkor se kóser.

 • 2011.01.25 16:24:43bolek

  a sötét, belterjes, posztkádárista rendőrséget kellene rendbe rakni, de k*rvára. alkoholista, 40-45 évesen nyugdíjazott vagy vezetővé tett, zsírsötét f*szkalapok gyűjteménye (tisztelet a kivételnek). és egyik kormány sem meri megreformálni a testületet, mert (posztszoci módon) rettegnek attól, hogy a rendőrök majd elkezdenek hőbörögni, aztán szétesik azt ország.

  sürgősen el kellene hajtani a rendőrvezetők begyöpösödött hányadát, előhúzni a nyelveket is beszélő fiatalabb arcokat, akik gatyába mernék rázni a sok tunya és korrupt állatot. hajrá ügyészi feljelentések!

 • 2011.01.25 16:26:46sh0shanna

  szilvax

  Ajánlom Neked a Martyrs című filmet, ha ez a hír nem elégítette ki az igényeidet.

 • 2011.01.25 16:26:58benta

  Három napig hová pisilt és egyebek így kikötve egy ágyhoz?

  Tényleg sok sebből vérzik a sztori, függetlenül attól, hogy nem kétlem az erőszakot, és sajnálom a kislányt. De valahogy nem áll össze a kép a bukósisak miatt gézának hívott lajosról, vagy hogy is voltak azok a fránya nevek.

 • 2011.01.25 16:29:12EU-ban egy gyilkosnak több joga van, mint egy ártatlannak

  Aki védeni fogja ezt a két állatot, aki nem ítéli életfogytiglanra mindkettőt, aki ráengedi ezeket a társadalomra mégegyszer (akár csak eltávozásra is), az mind-mind bűnöző!

 • 2011.01.25 16:34:15még mindig ovis

  hiába szidjátok a sünöket....a törvény miatt az ö kezük is meg van kötve.... Nem nekik kell változtatni hanem ott fenn.....

 • 2011.01.25 16:34:25Nina Skye

  háló velvet, ket fejlec alatt egy sztori?

  es ne csusztassunk, egyenlore nincsen szo feldarabolt aldozatOKrol.

 • 2011.01.25 16:37:06kakaósbögre

  ez egy következmények nélküli ország.

 • 2011.01.25 16:37:52négyes metró

  2011.01.25 15:45:35sangria
  :))))))))))))))))))))))))))))
  ez valahogy így mükődik, kesztyüs kézzel bánnak a bünözőkkel, mert félnek! itt MAGYARORSZÁGON LOPNI HAZUDNI CSALNI nem gond! bármit lehet, majd úgyis mi szivjuk meg, a normális emberek, ki a hibás ezért? hát én te ő, miért? mert észrevesszük! köszönöm Magyarország, köszönöm a hitet és a reményt egy szebb jövőben:( hajrá magyarok!:(

 • 2011.01.25 16:40:12Britte

  "2011.01.25 16:26:58benta
  Három napig hová pisilt és egyebek így kikötve egy ágyhoz?"

  Szerinted???

 • 2011.01.25 16:40:31nyehehe

  a Kuruc-on már rég megírták az esetet.
  A magyar gyerek (Bálint) főleg börtönviselt cigókkal barátkozott. Társa cigó volt. A lány is cigány volt. (elvileg a barátnője) És természetesen a lány sokat kamuzott a rendőröknek (és most az újságoknak) az ő állítólagos megkínzásáról, ezért engedték el a srácokat. Persze valami erőszak-féle lehetett, mert állítólag azt mondták a lánynak, hogy ha nem hagyja magát, akkor úgy jár XY srác... -aki viszont egy hónapja eltűnt. Na innentől kezdték a nyomozók felgöngyölíteni a másik szálat.

 • 2011.01.25 16:45:36munkamacskák gazdija

  Mi van, ha nem találják meg a csontokat?

  Egy lány "betörése", eladása prostinak úgy látszik bocsánatos bün arrafelé.

 • 2011.01.25 16:45:49Cliff

  egy idő után pedig a "rokonok" is állandó vendégek voltak ott.
  nahat, csak nem brazil az elkoveto??

 • 2011.01.25 16:46:06benta

  Szerintem nem volt három napig kikötve. Miután már az indulásnál kamuzott a szülőknek, hogy kivel megy el, hisz más néven szólította a bukósisakos srácot, talán csak egy-két görbe napot szeretett volna, aztán elfajultak a dolgok. Na így sem szebb a történet, és kurtavasba veretném az elkövetőket, de nagyon sok sebből vérzik ez a történet, amit a kislány elmond. Valószínűleg ezért sem lakatolták le őket azonnal.

 • 2011.01.25 16:49:21benta

  Furcsa, hogy a szülők sem keresték 3-4 napig a 17 éves kislányt? Vagy csak nem szól róla a történet?
  És miután előkerült, egy családtag sem csapott országos botrányt az állapta láttán?
  Holott ennél sokkal kisebb baj esetén is zengeni szokott a média.
  Valami nagyon nem stimmel itt.

 • 2011.01.25 16:53:50guzuke

  Bolek:te egy barom vagy!!!!!!!!!!!!!!

 • 2011.01.25 16:56:34még mindig ovis

  Hová pisit meg kakilt?? hát egyszerüen...be...
  nézz utána mi lesz ha árammal kínoznak vkit.

 • 2011.01.25 17:02:52benta

  Látom ovis, te is ezen ragadtál le. Pusztán azon gondolkoztam el, hogy egy ilyen viszonylag takaros portán élő ember bevállalta volna, hogy a szobában egy ágyban 3-4 napig úgy kiköt valakit, hogy az mindent összerondít közben? Majd mikor néhány óra múlva kimennek a rendőrök, ennek nem találják nyomát a helyszínen. Mert ha igen, akkor ott az alapos indok a csukdára. De ők nem találtak okot az őrizetre.

  Szóval sok sebből vérzik ez a történet még mindig.
  Vagy a zsaruk voltak irtó felületesek, vagy nagyon taknyosak, hogy nem láttak és nem éreztek semmit.

 • 2011.01.25 17:10:45TemplarOmega

  Csak nekem adnák oda az elkövetőket egy úgy 3 napra.
  Hannibal Lechter sírva könyörögne a receptekért.

 • 2011.01.25 17:14:19Zsúúúú04

  Valószínű, nem véletlenül keresték ennél a pasasnál az eltűnt fiút....és igaz, hogy a lányos sztoriból is hiányzik, hogy pl. a szülők jelentették-e, hogy nincs meg a lány. Ami az egészből kitűnik, hogy valakit brutálisan meg kell ölni, hogy az "igazságszolgáltatás" rendesen megmozduljon. Ez a szarság!

 • 2011.01.25 17:17:26Kelly és a szexi dög

  mintha egy Kusturica filmet nézne az ember...Svédek ideje...

 • 2011.01.25 17:20:23Storm-Mos

  Történetesen kunszentmártoni származású vagyok. Mélyen érintett a tragédia, hogy ilyen előfordulhat. A helyi rendőrségtől nem meglepő, hogy elengedték. Sajnos abban a kisvárosban, a rendőrség munkáját a rendőrkapitány által, ittasan elgázolt emberek is csak dicsérni tudják. Minősíthetetlen a rendőrség szervezetlensége és a morál a béka-alfele alatt van bőven... Ki fog nyomozni a rendőrök után, mert ezek szerint azt is kellene!

 • 2011.01.25 17:25:36AnnaKarenina

  Ha volt feljelentés, orvosi látlelet, akkor természetesnek tűnik, hogy előzetes letartóztatásba kerüljenek. A hírekből az sem derült ki, hogy indult-e eljárás ellenük ebben az ügyben, ezért kerültek elő a csontok, vagy másképp derült ki.
  Ha rendőrtől nem lehet segítséget várni, mire számíthatunk?

 • 2011.01.25 17:30:00Gábor mester

  Életfogytig etessük az elkövetőket? Dehogy! Ketrecharc: piréz vs. pitbull. A következő meg kihívhatja a győztest...
  Hát igen, a régi szép időkben a tanyavilágban állítólag két csendőr rendet tudott tartani 10 faluban. Olyan helyeken is, ahol most kmb. sincs, vagy csak dísznek. Mert az is félti a családját... Nem tudom, a csendőröknek nem volt családjuk?
  Az "agysorvadt" Tasnádi egyébként jó helyen van benn, csak kár, hogy a sok-sok "földije" (!) nem a szomszédos "koedukált" cellákban genderezik... :)

 • 2011.01.25 17:30:03MegLepke

  Erőszakolásért elítélteket a börtönökben állítólag jól meg szokták szeretgetni. Ne sajnálja már a rendőrség ezt a fajta kedvességet a fiúktól.

 • 2011.01.25 17:34:21négyes metró

  ameddig az én fizumból tartok el egy pár svéd családot, addig nem lesz rend, ill. az adómból. addig nem lesz rend és fegyelem.

 • 2011.01.25 17:41:25Pipas

  "szobában egy ágyban 3-4 napig úgy kiköt valakit, hogy az mindent összerondít közben? Majd mikor néhány óra múlva kimennek a rendőrök, ennek nem találják nyomát a helyszínen. Mert ha igen, akkor ott az alapos indok a csukdára. De ők nem találtak okot az őrizetre.

  Szóval sok sebből vérzik ez a történet még mindig.":

  Nem, a történet nem vérzik több sebből, csak a felfogóképességet. El sem tudod képzelni, hogy mondjuk naponta kétszer kivitték a budira vagy ilyesmi.

  Ráadásul azzal, hogy azt mondod, hogy nem lehetett kikötve három napig, mert akkor hova megy vécére azt állítod, hogy senkit sem lehet kikötni három napra egy ágyhoz... mert ugye ott nincs vécé. Pedig hidd el lehet! ;)

  Remélem, hogy ha veled is így bánnak akkor lesz valaki, aki azt mondja, hogy 'ugyan már, nem hiszem el, mert akkor elzsibbadt volna a lába...' ;)

 • 2011.01.25 17:43:16longlife

  1. ez olyan mint a Dexter utolsó évadja...
  2. halálbüntetés egy olyan országban működhetne ahol van jogbiztonság, hogy ártatlanokat ne ítéljenek el. Tegye fel a kezét aki azt mondja, igen MA 2011 -BEN MAGYARORSZÁGON MEG LEHET BÍZNI A RENDŐRSÉG, AZ ÜGYÉSZSÉG ÉS A BÍRÓSÁG MUNKÁJÁBAN ANNYIRA, HOGY DÖNTSENEK ÉLET ÉS HALÁL FELETT!?
  3. igen, az ilyen (cigány)bűnözők, megérdemelnék! a halálbüntetést csak amíg ilyen rendszer van addig ezt nem lehet bevezetni!
  4. rendőrség = basszunk ki az állampolgárral (próbáld meg felhívni őket, 5-6 perc amíg valaki felveszi a telefont!) és tudod miért?! mert a nyomozók, minden egyes bűncs. nél ugyanazt a számot hívják, teljesen leterhelve a segélyhívó rendszert! Miért nincs nekik erre külön vonaluk? vicc bazmeg ami itt folyik, és nem lehet itt máshogy élni, csak úgy ha viccként fogod fel az egész életet is.

 • 2011.01.25 17:45:31soproni1

  Sajnos a falusi rendőrség az elkövetők szellemi szintjén mozog. Ilyen ez a magyar nemzet, mindegy, hogy határon innen vagy túl

 • 2011.01.25 18:08:42VdR

  "Előre szólunk, hogy a hozzászólásokat moderáljuk, az alpári, rasszista, homofób, vagy bármilyen módon törvénysértő, személyiségi jogokat sértő kommenteket előbb-utóbb töröljük,..."

  Mindezt tudomásul véve annyit fűznék hozzá a cikkhez, amiből sajnálatos módon egy apróság kimaradt, habár már előttem említették miszerint: CIGÁNYOK VOLTAK!

 • 2011.01.25 18:15:35négyes metró

  etessük őket!

 • 2011.01.25 18:28:54magyar bucó

  A ha a csendőr kiosztott egy-két jól megérdemelt pofont, akkor nem őt volták felelősségre. Ha valaki megütötte a csendőrt, azt úgy megverték, hogy lepedőben vitték el. És nem kürtölte tele a hírrel a liberálbolsevik banda egész Európát.Ez nem hír volt, hanem a szokásos ügymenet.
  Na, ezért volt tekintélye a csendőrnek.

 • 2011.01.25 18:32:05nicknev1

  A rendőrség teljesen lezüllött, mint bűnüldöző szerv megszűnt létezni. Kizárólag a bírságolásokkal vannak elfoglalva. Azt hiszem, hogy a tavalyi évben is rekord bevételre tettek szert. Ha gyilkosok után futkosnának, akkor nem lenne idejük az utak mellett gátlástalanul agyonbírságolni a teherautósokat. Pár perc alatt több százezres bírságot szabnak ki a semmiért. Ez hozza nekik a pénzt, nem a bűnüldözés!

 • 2011.01.25 18:39:07Jarod1

  Aszem itt az ideje annak a dolognak aminek a neve nem bosszú hanem MEGTORLÁS.

 • 2011.01.25 18:42:49Moria

  Nem értem, hogy a Klaudia hogyan kérdezhet ilyet a lánytól, hogy "tettél-e velük olyat, ami miatt veled csinálják ezt...?" Ilyet egy riporternek/műsorvezetőnek azért nem szabadna mondania.

 • 2011.01.25 18:43:01Nocomment

  Kedves Index, Velvet!

  Miért kommentelhető egy ilyen hír? Előre lehet tudni, hogy a kommentek jó része cigányozásról fog szólni. Lehet, hogy ez csak pár ember felböfögése, lehet, hogy az egész ország így gondolkodik, nem tudom. Egyszer szívesen olvasnék egy cikket a szerkesztőkkel, hogy mi a véleményük a kommentekről, egyáltalán van-e bármi értelme lehetőséget biztosítani a hozzászólásoknak.

 • 2011.01.25 18:52:58VdR

  Áruld el nekem kedves Nocomment, hogy mégis honnan tudtad hogy cigányozásról fog szólni a kommentek nagy része ha nem volt benne a cikkben?

 • 2011.01.25 18:56:28Nocomment

  Kedves VdR! Az utóbbi 1000 év tapasztalata alapján nem volt nehéz erre a következtetésre jutnom. Szerintem te is számítottál erre, mielőtt elolvastad a kommenteket.

 • 2011.01.25 19:04:17krampácsoló

  Na jó, ne cigányozzunk, de tényleg.
  Azok a ferdeszemű mocskos nigger zsidók tehetnek mindenről.
  És Hajdú Péter.

 • 2011.01.25 19:09:38budy01

  Na jó, de hova tűnt Ötdiplomás???

 • 2011.01.25 19:10:21VdR

  Mondjuk igazad van. Az elkövetés módja és brutalitása minden ember számára egyértelművé teszi az elkövetők etnikai hovatartozását. Ha viszont ez ilyen magától értetődő akkor miért nem írják le? Teszem azt egy cigányt lelöknek a lépcsőn vagy bármi nemű atrocitás éri azonnal megjelenik a cikkben de leginkább a címben. Én ez ellen tiltakozom.

 • 2011.01.25 19:12:20úgygondolom

  Ezek a drága szülők egy kicsit korábban is aggódhattak volna.

 • 2011.01.25 19:12:31drlucifer

  Drazsé!
  Ha még olvasol: a személyi szabadság korlátozása és a könnyű testi sértés az erőszakos közösülésbe beolvad, így ezekért külön nem vonhatók felelősségre. Marad az erőszakos közösülés, illetve a súlyos testi sértés (ha volt, ennyi infóból nem lehet megmondani, mielőtt fejem veszi bárki: elektrosokkal nem feltétlenül okoznak 8 napon túl gyógyuló sérülést, egy kartörés mr simán az).
  Ennyi adat alapján nekem az a véleményem, hogy őrizetbe kellett volna venni az elkövetőket, és kezdeményezni az előzetes letartóztatásukat, de amit itt leírnak az nyilván nem minden, és nem is rendőrségi jegyzőkönyv.
  Azt hiszem, nem hagytam ki semmit.

 • 2011.01.25 19:19:47johevi

  Gratulálok a rendőrségnek. Utólag elővenném mindet, akik elengedték ezeket az idiótákat.

 • 2011.01.25 19:20:12I.puntschu

  De Moria, mit vársz attól az észkombájn tehéntől?

 • 2011.01.25 19:20:36kvadrillio

  régen rossz, ha ilyen "szakmai tudású" rendőreink vannak, akik NEM HISZNEK EGY BUGYIBAN-INGBEN ELMENEKÜLŐ MEGKÍNZOTT LÁNYNAK !
  ..AMI UTÁN A "GYANÚSÍTOTT" GYILKOSOK BEISMERŐ VALLOMÁST TESZNEK.

  ez nagy baj.
  életveszélyesen nagy baj.

 • 2011.01.25 19:21:55kvadrillio

  nu, most a csontok fognak dönteni !

 • 2011.01.25 19:23:28Felhősaláta

  Kedves Nocomment !

  Nókoment vagy, talán fogalmazzad meg a saját véleményedet. Ha a szövegben kiemelten, egyértelműen, kínaiak :) az elkövetők akkor is itt reklámozod magad ?
  Egyébként nem a Tett számít ? Kit érdekel ha ostoba szülei voltak az áldozatnak ? S kit érdekel ha cigányok/romák akárkik az elkövetők, s ha a kislány IS cigány pl? Attól még nem egy borzalmas tragédia ?
  Mindenkire vonatkoznak a jogszabályok, aki itt él!!! S milyen szánalmas, amatőr nyomozás ez ? !!! Szégyen....

 • 2011.01.25 19:27:49Felhősaláta

  Az ügyetlen, korrupt rendőrség tehet mindenről, és akkor nem nekünk kéne itt kattogni, arról amit a média elénk dobott hiányosan, talán manipulálva...

 • 2011.01.25 19:57:47nemezisazis

  ejj igazán lehetnének licitbeszállós egésznapos nyilvános kivégzések

 • 2011.01.25 20:01:42PeterBlau

  A Fidesz azt ígérte ha megnyerik a választásokat 2 héten belül rend lesz.

  Ez a Fidesz rendje.

 • 2011.01.25 20:03:04Nocomment

  Kedves Felhősaláta!

  Minden szavaddal egyetértek és szívesen olvasnám a szerkesztők véleményét - ahogy azt fentebb már írtam - általában a kommentelésről. Az általános cigányozásról lesújtó véleményem van, viszont arról, hogy van-e létjogosultsága egy ilyen cikk után a kommenteknek, nos aról nincs kiforott véleményem. Tudom, hogy ez részben offtopic, de mégis ide tartozik és szerintem érdemes lenne erről vitatkozni, még ha ne is épp itt. A reklámozást nem értem.

 • 2011.01.25 20:20:56altec

  úgy látom működik a cenzor....
  ettől eltekintve, milyen ez a rendőrség? csak a gyorshajtókat és szabálytalanul parkolókat tudja megfogni? mert pl. amikor feltörték az autómat, lebeszéltek a feljelentésről, mert úgyse lesz meg a tettes....a nemi erőszak ügyben otthon vannak, látom az emlékezetes zsanett ügy óta! szart se érnek!

 • 2011.01.25 20:22:09altec

  csak jelzem, van poszt ahol többet lehet megtudni a norvég elkövetőkről....

 • 2011.01.25 20:50:24perecpc

  A csodálatos magyar rendörség! Semmi mást nem tudnak csinálni csak mérni, jah meg ha valaki hokizik a kocsijába akkor azt bevinni...nah b+ ezeket a rendőröket azonnal kirugni a drága elkövetőknek meg kötelet. Az ammo ugyanis pénzbe kerül.

 • 2011.01.25 20:54:37Közöd????

  nem hisznek ezek a megerőszakolásban, Zsanett is önmagát erőszakolta meg mint az közismert

 • 2011.01.25 20:57:33átlátó

  Itt akkor rendőrökről, meg cigányokról van szó, ha jól értelmezem és akkor kérek mindenkit, hogy az erős kifejezésektől tartózkodjanak, mert összerezzenek, pedig rendes magyar rasszista vagyok.

 • 2011.01.25 21:05:12senkisehá

  Sajnos a sok és mindenféle emnerjogi ésatöbbi aktivista elérte, hogy szinte semmit nem lehet tenni, kivéve ha már vér fojt és meghalt az illető.
  Olyanokra (is) hivatkoznak, ha egy embert megváltoztatunk/rehabolunk már megérte. Azzal nem törődnek, hogy a maradék ezer miatt egy egész ország szenved.

  Azért a sünöket nem kell annyira szidni.
  Amikor exemnél kiderült, hogy a nevelőapja khmmmm 11 éves korától 14-ig, hát biza úgy vitték be, hogy jópárszor "megbotlott" az utcán.
  Sajnos jó magaviseletért hamarabb kiengedik (egy mocskos pedo hogy perverzkedhetne a sitten???), de ha jelentkezik majd jól pofán vágom.

 • 2011.01.25 21:10:08MicRoby

  "Úgy tetszik" hogy erőszakoló, emberölő szaroknak még személyiségi jogaik is vannak, hogy nem lehet neveiket kiírni. Pedig ezt a kettőt az ország 8 végébe tűzetném!

 • 2011.01.25 21:10:54zsubiaba

  nem kétlem, hogy bantottak a lanykat, de az apukaja tenyleg nem magyarazza meg, hogy négy napig keresték-e (csak elkezdi, de az nem igazan áll össze nekem). masfelol, ha a laba lanccal volt kikotve, abbol hogy szabadult ki? harom-negy napig esetleg ha kiabalt, nem hallotta meg senki?! nem tiszta ez nekem :(

 • 2011.01.25 21:17:10hokibajnok

  arra lennék kíváncsi,hogy azok a rendőrök akik miatt ez megtörténhetett most vajon mit éreznek?szeretném ha minimum azt éreznék amit a lánynak kellett átélnie!!!
  Vajon ha a valamelyik rendőr lányával történt volna akkor sem hiszik el?ha én érintett lennék ilyen formában biztos,hogy egyenként megkeresném azokat a nyomi zsarukat!!mindenre magvannak a megfelelő módszerek

 • 2011.01.25 21:41:03négyes metró

  Itt a lényeg nem az, hogy a lány szülei milyenek és hogy keresték-e vagy sem, az sem lényeges, hogy ork vagy sem az elkövető, a tett borzalmas és a másik fiú meggyilkolása is szörnyű, a lényeg, hogy a tettéért megfizessen az elkövető, mert a törvény az törvény, de a szomorú az, hogy a törvényt nem mindenkinek kell betartania. szörnyű ez az ország, de igaz, ahogy már mondta pinokió, innen el lehet menni!

 • 2011.01.25 21:50:36robian

  1: balfasz zsaruk
  2: kiástak egy halastavat?? azta szorgalmas kurva mindenüket!!!!!!!!!!!!!

 • 2011.01.25 23:39:25Felhősaláta

  Hát ez az ! Kiástak egy halastavat a cimborák.
  Micsoda dolog. A víz jól vezeti az áramot asszem, átélhetik az áldozat örömét. A halak sajnos ártatlan áldozatok. Mindenhol van ilyen :( Ha vannak egyáltalán még :))

 • 2011.01.26 08:37:31Upuaut

  Akik kiengedték a két férget, azokat lesittelném.

 • 2011.01.26 13:49:46missAbrakadabra

  Vissza a halálbüntetést!!!!Az ilyenek lógjanak már kötélen és ne pedig az adófizetők tartsák el ezeket a mocskokat.Anno voltam a sulimmal börtönlátogatáson és ahhoz képest nagyon jó körülmények között élnek.
  Másik, a drága EU emberjogi biztosai mikor állnak már ki a MAGYAROKÉRT is?Nem csak a cigányokért???Csodálkoznak h miért hagyja el annyi fiatal ezt az országot hát pont az ilyenekért.Ide családot alapítani???Majd ha hülye az ember.

 • 2011.01.26 13:58:07missAbrakadabra

  Az én szülővárosomban is az orkok megtámadtak este 8kor egy lánycsapatot akik mentek hazafelé.Ki akarták rabolni őket az egyik lány védekezett ezért visszajöttek 20-an levetkőztették, megverték és ott hagyták.Szegény meztelenül ment haza.A rendőrség semmit nem tesz....Ja és persze a hírekbe sem került be.

 • 2011.01.26 14:11:44altec

  mocskos orkok!

 • 2011.01.26 14:23:52IhelpYou

  iHelpYou - Kezdőlapod mellyel ingyen segítesz!
  www.ihelpyou.hu

  "Számításaink szerint minden 30 gépen beállított iHelpYou-s kezdőlap egy gyermek étkeztetését fedezheti!"

  Az iHelpYou segít! Te is segíteni szeretnél? Akkor válassz bennünket! Hisz ez neked semmibe sem kerül… viszont másnak sokat jelenthet.
  Manapság sajnos nagyon aktuális az adományozás témája. Te is szeretnél adakozni, de nincs rá pénzed vagy lehetőséged? Mi segítünk, hogy ingyen segíthess másokon!

 • 2011.01.26 15:18:18HiperCeleb

  Én ezt a hájas féreg senkiházi liptait darabolnám fel, a zsírját meg odaadnám a kóbórkutyáknak...

 • 2011.01.26 15:48:55Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  A rendőrök azért nem csináltak semmit, mert:

  Két férfi, egy cigány és egy magyar férfi szava állt szemben egy fiatalkorú cigány kislányéval. azt képzeljétek el, hogy a cigány kislány azt mondja a rendőrnek: ezek engem megerőszakoltak. Erre a két férfi csak annyit mond: nem, nem erőszakoltuk meg. Pont. Ennyi.

  Tudomásul kéne venni végre, hogy magyarország annyira hímsoviniszta és rasszista, hogy egy nemi erőszak ügyben egy fehér, magyar, jólszituált, felnőtt nő (ergo társadalom számára valamennyire értékes) szava állja meg csak a helyét egy hajléktalan, cigány, vagy egyéb módon hátrányos helyzetben (ergo a társadalom számára értéktelen) levő férfi ellen. Ha a fehér, magyar, etc nőt egy fehér, magyar, etc (vagy társadalmilag másképpen értékes – orvos, tanár, rendőr, színész) férfi erőszakolja meg (lásd kamu és tímea), akkor a nőnek esélye sincs arra, hogy elhiggye bárki is, amit mond. Ha pláne egy nőt többen erőszakolnak meg (lásd zsanett és rendőrök), akkor meg pláne nincs semmi esélye, hiszen az ő egy szava áll ellen az elkövetők több szavával szemben.

  Az meg hogy egy cigány kislány nemi erőszakkal gyanúsítson meg bárkit is? nevetséges még a feltételezés is, hogy a rendőrök bármit is csinálnának. Azzal kezdik, hogy megfenyegetik az áldozatot, hogy ugye tudja, hogy börtönbe csukják, ha hamisan vádol valakit, és nem sikerül bebizonyítani a bűncselekményt? És ez nem csak fenyegetés, hanem valóban meg is teszik, abban a pillanatban, a nemi erőszak feljelentésének megtételekor a rendőrök hivatalból elindítják a hamis vádas eljárást. A megerőszakolt pedig ugye a mi a szent szart tehet, ha a rendőröknek az a véleménye, hogy a nőket nem lehet megerőszakolni? - visszavonja a magánvádas eljárást, hiszen ki akar azért börtönbe kerülni, vagy priuszt szerezni, csak azért, mert megerőszakolták?

 • 2011.01.26 15:49:42Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  Ennek a kislánynak egyetlen szerencséje van: az, hogy cigány, és tudnak arra hivatkozni, hogy a rendőrség azért nem csinált semmit, és azért engedte ki az elkövetőket, mert cigányok ellen elkövetett bűncselekményeket egyszerűen bojkottálja és ignorálja a rendőrség. A cigányok, mint áldozatok, nem is léteznek, csupán elkövetői minőségben hajlandó foglalkozni velük a rendőrség-bíróság-média. A szomorú az, hogy ha egy magyar, fehér, jólszituált nőt megerőszakol egy magyar, fehér, jólszituált férfi, akkor a nő az égvilágon semmire nem hivatkozhat, mint diszkrimináció, pedig vele ugyanaz történik, mint a megerőszakolt cigány kislánnyal, egyszerűen bojkottálják az eljárást, mert nő. És ugye tudjuk, hogy a nők mindig szemét aljas hazudozó ribancok, akik a plazmatévéért jelentik fel a szegény, ártatlan, becsületes és szent férfiakat nemi erőszakért. Még véletlenül sem azért, mert a nemi erőszak tényleg megtörtént.

 • 2011.01.26 15:50:16Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  Nőgyűlölet van. Rasszizmus van. És hogy a rendőrök elengednek két ilyen bűncselekmény elkövetőt (ne vicceljünk már, kamut is kiengedték két hét után… tasnádi is kinn van, a zsanettos rendőrök a mai napig szolgálatban vannak, és még hány-hány nemi erőszak elkövető, pedofil futkos a közvetlen környezetünkben), az NEM KÜLÖNLEGES eset. Ez a protokol része, mely azon alapszik, hogy van a társadalom legalja, a fiatalkorú cigány nők, vannak aztán a fiatal cigány férfiak, aztán a fehér magyar nők, a fehér magyar férfiak, és végül a társadalom teteje, a jólszituált, orvos-rendőr-politikus fehér magyar férfiak, akik sérthetetlenek. A kasztok között nincs átjárás, és ha alsóbb kasztbeli nő vádol meg egy magasabb kasztbeli férfit, akkor esélytelen bármiféle jogorvoslatra. Az, hogy jogi egyenlőség van, az nem jelent semmit, mert ez a valóságban SEMMIBEN NEM NYILVÁNUL MEG. Nemhogy jogorvoslatot nem kap az áldozat, de a feljelentéssel a saját büntetlenségét kockáztatja. Ez a nők elleni intézményesített erőszak, és ez az a rendszer, amellyel folyamatosan terrorizálják a nőket, nehogy ki merjenek lépni a számukra meghatározott tradicionális szerepekből, és megkérdőjelezni, hogy ez a rendszer pontosan hogy is akarja garantálni számukra a biztonságot???

 • 2011.01.26 16:13:56missAbrakadabra

  Ezt a rendszert a magyar nép választotta meg.Régebben ha a rendőr bement a kocsmába és pár részeg senkiházi balhézót jól seggberúgott akkor seggberúgott.Megtanulta h ne balhézzon.Most ha a rendőr ezt tenné már mindenki nyávogna.Ez kellett ezt kaptuk.Jaa hogy ez nem volt a propagandaszövegben leírva???Hát miért kell ennyire hülyének lenni hogy a nép mindent elhisz.

 • 2011.01.26 16:22:21Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  amíg a rendőrök maguk is nemi erőszak elkövetők (kurvák "természetben" fizettetése, zsanett ügy), maguk is családon belüli erőszakot elkövetők, korruptak, benne vannak drogügyekben, és nincs nagyon alapos pszichiátriai vizsgálat felvételi előtt, addig miért várjuk, hogy hitelt adjanak egy cigány kislány szavának?

  amíg a társadalom kommentelő része tök okénak találja, hogy egy nőt megerőszakoljanak, prostivá tegyenek, megöljenek, verjenek, bántalmazzanak (mert a nőkkel így kell bánni, akkor tudják, hol a helyük), és a média ezeket a történeteket saját maguk promóciójaként adja elő, addig miért várjuk, hogy a rendőrök emberként bánjanak a hozzájuk forduló megerőszakolt, bántalmazott nőkkel?

 • 2011.01.26 16:54:00HiperCeleb

  Vérnyúl,ebben az országban diktatúra van és nem rasszizmus!Ha rasszizmus lenne akkor a cigányok, zsidók és egyéb férgek hullái a dunában püffednének..

 • 2011.01.26 17:58:15Netszamuráj

  @HiperCeleb: Te a hullád is ott lenne, magam gondoskodnék róla.

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés