Élete hátralevő részét brutálisan deformált testtel kell leélnie annak a texasi asszonynak, akit férje tizenkilenc órán keresztül kínzott. Közös egy éves kislányuk a szomszéd szobából hallgatta végig az eseményeket.

Brutálisan megkínozta feleségét egy texasi férfi. A 39 éves Gregory Longoria már fél éve külön élt feleségétől, amikor felébredt benne a gyanú, hogy az asszony más férfival találkozgat. A 33 éves nőt azzal fenyegette meg, hogy ha nem költözik vissza hozzá egyéves gyerekükkel, családostul lemészárolja – írja a Dreamin’ Demon. Longoria priusza egyébként sem elegáns: 1989 óta változatos bűncselekményekért vették elő, amelyek közt szerepel lopás, gyilkossági kísérlet, fegyveres támadás – családtagra is – és jogtalan fegyverviselés.

Az őrült férjnek sikerült elérnie, hogy az asszony visszamerészkedjen lakásába. Ott arra kényszerítette, hogy levetkőzzön, majd obszcén felvételeket készített róla. Ez azonban nem volt elég a férfinak, és a szomszéd szobában hallgatózó kislányuk füle hallatára hosszabbítókkal kötözte ki az ágyhoz a nejét, és megkínozta őt. Longoria először ütötte, majd kispárnával fojtogatta a nőt, aki elájult. Ekkor a férfi egy flakon hajlakkot meggyújtva összeégette a nő vagináját és mellbimbóit – utóbbiak egyikét le is tépte. Tizenkilenc órányi kínzás után a férfi végül a nőt és kislányukat is az asszony idős szüleihez vitte.

A megkínzott asszony azóta is kórházban van, orvosai szerint helyreállító műtétek sokasága vár rá, de valószínűleg még így eltorzult testtel kell majd élnie. Longoriát csütörtökön tartóztatták le; az őt elfogó rendőrök szerint a férfi folyamatosan vigyorgott, és láthatóan egyáltalán nem zavarta, mi történik vele. Kettőtől húsz évig tartó szabadságvesztésre, és tízezer dolláros (körülbelül kétmillió forint) pénzbüntetésre számíthat.