Hű akart maradni feleségéhez, de borzasztóan megkívánta egy kolléganőjét a kaliforniai Michael Lallana. A dallamos nevű férfi úgy oldotta fel az őt feszítő konfliktust, hogy lecsapott a kolléganő vizespalackjára, és beleélvezett.

A harminckét éves férfi arra saját bevallása szerint nem is számított, hogy a kolléganő inni fog az összespermázott vízből, ám ez mégis így történt – írja az OC Weekly. Igaz, maga sem értette, miért nem dobta ki aztán az üveget.

Először 2010 januárjában történt meg az eset, ekkor a kolléganő rosszul lett az örökítőanyaggal dúsított víztől, de még nem gyanakodott. Áprilisban azonban Lallana újra lecsapott a palackra, a kolléganő ismét ivott belőle, és olyannira rosszul lett, hogy a maradék vizet laborvizsálgatra küldették.

Ekkor derült ki, hogy mi volt még a palackban. Lallana hamar gyanúba keveredett, és már a DNS-teszteredmények megérkezte előtt elismerte, hogy az ondó tőle származik. A férfi bírósági tárgyalása a napokban zajlott, ekkor derült ki, mi volt az indíték.

Lallana saját bevallása szerint borzasztóan rágerjedt a kolléganőre, de nem akarta megcsalni felegését. Így arra jutott, hogy ha péniszét belehelyezi az üvegbe, amelyet a nő ajkai érintettek, az már majdnem olyan, mintha szexelne vele, és ennél közelebb úgysem juthatna hozzá. "Számomra ez megkönnyebbülést jelentett. És közben végig a feleségemre gondoltam" – tette hozzá a férfi.

Az áldozat a tárgyaláson kifejtette: már az első alkalommal is gyanús volt neki a spermaíz, de nem hitte volna, hogy valóban az van a vízben. Azt is elárulta, hogy a második eset után megtartotta a palackot, majd egy másikat is kibontott, és arra kérte vőlegényét, élvezzen bele, hogy tiszta vizet önthessen a pohárba. Az ízteszt során mindenre fény derült.

Lallanát két rendbeli, szexuális haszonszerzés érdekében elkövetett testi sértés miatt büntethetik majd meg – ítélet még nincs.