Hivatalosan nem is pszichológus, mégis van rendelője – ő Sarah White, a pucér terapeuta. A pszichológia és biológia alapszakon végzett White jelenleg New Yorkban tökéletesíti saját módszerét, amelynek lényege, hogy kezelés közben levetkőzik a kliens előtt.

Az élőben és webkamerán keresztül is élvezhető pszichológiai rendelés során Sarah White levetkőzik a kliens előtt, akinek ez nem kötelező, de csatlakozhat hozzá. Eközben arról beszélgetnek, milyen problémákkal küzd ügyfele, és megpróbálják együtt átgondolni, feltérképezni és megérteni azokat. „Az egyes alkalmak során az izgalmi állapot erejével nyerhetsz irányítást az életed fölött. Attól függően, hogy mit szeretnél, már az elején is levetkőzhetek, vagy csak közben, vagy amit akarsz” – ígéri sokat sejtetőn.

Nincs szex

Honlapján azt is kifejti, a kezelés minden esetben különböző, de egy biztos: nincs benne szex. A meztelenség arra szolgál, hogy a kliens jobban megértse önmagát és élethelyzetét, nagynak és erősnek érezze magát, és a kezelésen tapasztalt izgalmat saját életében is megélje.

„Néhány kliensem egyedülálló férfi, aknek problémái vannak azzal, mit kezdjen a nőkkel. Vannak házasok is, akik csak szeretnének egy olyan nővel beszélgetni, aki nem a feleségük. Akadnak, akiknél bajok vannak a szexszel vagy a párkapcsolatukkal, mások még mindig nem hevertek ki néhány gyerekkori problémát. Megint mások csak ki szeretnék önteni a lelküket valakinek, és azt érezni, hogy tisztelik és megértik őket. És bizony olyanok is akadnak, akik le akarnak állni a pornónézéssel, és segít nekik, ha eljönnek hozzám.”

Sok férfi szorul segítségre

White varázsereje – saját bevallása szerint – abban rejlik, hogy nem ugyanazt a hideg, objektív, személytelen stílust hozza, mint a többi pszichológus. És, mint hozzáteszi, sokkal több férfinak lenne szüksége rendszeres pszichológiai kezelésre, mint ahányan igénybe vesznek ilyen szolgáltatást. Sarah White szerint a 21. század férfiai kénytelenek kettős életet élni: egyik felük hűvös és racionális, a másik azonban nyers és szexuális. A hagyományos terápiák az első esetben segítenek ugyan, ám a férfilélek másik oldalát figyelmen kívül hagyják. Hát, ő nem.

Hárman párban

Honlapjáról kiderül: ha nem élőben találkozik kliensével, az első alkalommal a „vendég” láthatja őt webkamerán keresztül, és írásban cseveghetnek. Három alkalom után általában még mindig csak White látszik, de már szóban beszélgetnek. A „doktornő” teljesen levetkőzik, még akkor is, ha páros terápiáról van szó, merthogy ilyet is vállal. Azt azonban mereven elutasítja, hogy olyan lenne, mint bármelyik webkamerán keresztül szexműsort szolgáltató lány. Az, hogy kliensében izgalmat kelt, még nem jelenti azt, hogy az izgalmat élvezni akarja – a beszélgetés például nem szólhat másról, mint amire a terápiához feltétlenül szükség van.

Végül, csak hogy jogilag is bebiztosítsa magát, honlapján kijeleni, hogy az általa alkalmazott kezelési gyakorlat nem helyettesíti az egyéni terápiát, amelyet szakorvos végez. „Elsődleges célom, hogy személyeknek és pároknak segítsek, amennyiben szolgáltatásaim megfelelnek igényüknek” - írja White az oldalán, majd hozzáteszi, az ott leírtak „se gyógyszeres, se terápiás kezelési, se diagnosztikus, vagy egyéb mentális vagy viselkedési problémák ellátását” nem garantálják, ígérik vagy célozzák.