Először azt hitték, hogy agyhártyagyulladásban halt meg egy 3 éves orlandói kisgyerek, de később kiderült, szülei verték agyon, mert megzavarta a vacsorájukat azzal, hogy bepisilt. A mentőket csak másnap akarták kihívni.

Megölték szülei azt a hároméves orlandói kisgyereket, aki azzal zavarta meg szülei nyugalmát, hogy bepisilt - írja a Click Orlando. Az eset még március elsején történt, de akkor még úgy tűnt, a gyerek agyhártyagyulladásban halt meg. Csak a boncolás után derült ki, hogy a halálát valamilyen trauma, például ütések okozták.

A szülők csak apránként adták elő a teljes történetet, aminek a végére gyilkosságért és gyermekbántalmazásért kell majd a bíróság elé állniuk.

Megütötték és megpofozták

A 26 éves Robin Greinke, és a 33 éves fiúja, Steven Neil otthon pizzáztak némi alkohol és pár gyógyszer társaságában, amikor Greinke gyereke, akit közösen neveltek, felbosszantotta őket azzal, hogy bepisilt. “Elmesélték, hogyan lökdösték a szobában a kisgyereket. Dühösek voltak rá, ezért ellökték, megütötték és megpofozták” - mondta a lapnak a rendőrség egyik nyomozója, Chris Dillion. A verés után Neil meggyőzte barátnőjét, hogy ne hívják ki a mentőket, csak legfeljebb másnap. Amikor Greinke viszont észrevette, hogy a gyerek nem lélegzik, kihívta a 911-et.

“Az anya mindent bevallott, hogyan verték meg a gyereket, nagyon megbánta, de már késő. Meghalt a gyerek” - mondta a nyomozó. Azt nem tudni, hogy a gyereket korábban bántalmazták-e, de ha volt is, azt nem jelentették, mert hivatalos nyoma nincs. Azt viszont lehet tudni, hogy Neil a korábbi barátnőit verte, sőt egy másik kapcsolatból származó gyerekét is bántalmazta korábban.