Magyar tetoválók is részt vettek a tizenkilencedik nemzetközi tetkóstalálkozón Frankfurtban. Varrtak és előadtak, a szünetekben táncoslányok mulattattak.

Április 15-17. között rendezték meg a tizenkilencedik frankfurti International Tattoo Conventiont. A Messehalléban tartott rendezvényen a többek közt szingapúri, holland, dél-afrikai, japán, amerikai, olasz, dán és német mesterek mellett magyar meghívottak is serényen varrták a klienseket.

A magyar műhelyek közül a Celtic Moon Tattoo, a Dark Art Tattoo, a Jaro Tattoo, a Jorge and Gabor on the Road és a Loco-Motive Tattoo jelent meg a rendezvényen, amely az ott készült képek alapján hasonlónak tűnik ahhoz a magyar tetkós-találkozóhoz, amelyen a Velvet is ott volt.

Itt is akadtak tokától bokáig kivarrt fiatalok és idősebbek, a nonfiguratív mintákat felváltják a figurálisok: megint mennek a kaponyák és a törzsi jellegű minták (tribal), az ázsiai szín-és formavilágot idéző alkotások - csak a frankfurti eseményen talán több olyan hölgy jelent meg, akinek végtagjait, mellkasát, nyakát, és úgy egyáltalán mindenét színes rajzok borították. Akadt vetkőzőshow, koncertek és állatvédelemmel kapcsolatos előadás is.

Emlékszik még, milyen volt a magyar buli?