LaShawna Threatt és barátnője birkózni kezdtek egy vastag üvegű ablak előtt, nekiestek a két nő pedig kizuhant. A barátnő túlélte, de senki sem érti, két törékeny, apró termetű nő hogyan tudott kitörni egy biztonsági üveget.

Saját születésnapi buliján esett ki az ablakon, és azonnal szörnyethalt egy amerikai modell. LaShawna Threatt barátnőjével, Ciara Williamsszel szombat hajnalban kiesett egy atlantai hotelszoba ablakán. Tíz emeletet zuhantak, Threatt fennakadt egy napfénytetőn, barátnője viszont tovább zuhant. Williams túlélte, őt most egy atlantai kórházban ápolják – írja az ajc.com.

A társaság azért gyűlt össze, hogy megünnepeljék Threatt harmincadik születésnapját. A bulin jelenlévők szerint nagyon jó volt a hangulat, a szemtanúk szerint ezért is kezdett el a két nő viccből birkózni az ablak mellett. A tragédia hajnali negyed négykor történt, az eddigi rendőrségi vizsgálatok szerint a szándékosság kizárható – számol be a lap -, ennek ellenére az illetékes rendőrség emberölési osztálya is beszállt a munkába.

A törékeny, alacsonyThreatt a modellkedés mellett hostess-feladatokat végzett egy alkoholforgalmazó cégnek, hasonló testalkatú barátnője pedig háttértáncos. Barátaik szerint már-már érthetetlen, hogy két ilyen apró termetű lány hogyan tudott kitörni egy ablakot. Ezt egyébként a hotel vezetése sem érti: közleményük szerint számukra is a rendőrségi vizsgálatból derül majd ki, hogyan történhetett az eset. Közleményük azzal zárul: „Ez a […] baleset tragikus, és lélekben együtt vagyunk, imádkozunk mind a sebesült nőért, mind az elhunyt családjáért.”

Ismerősei szerint Threatt kedves, vidám, társasági lány volt, aki szerette csiklandozta, viccből provokálni barátait. Imádta kislányát, és rajongott Marilyn Monroe-ért.