Egy angol nő leharapta élettársa heréjét, amire egyébként nem nagyon emlékszik, ugyanis mindketten be voltak rúgva. Maria Topp a bíróságon mindenesetre bűnösnek vallotta magát gondatlanságból elkövetett testi sértés bűntette miatt. Ítélet csak novemberben születik majd, és ha a bíró szigorú lesz, az asszony akár öt évre is börtönbe kerülhet.

Bűnösnek vallotta magát az a négygyermekes angol asszony, aki egy alkoholgőzös veszekedés során le akarta harapni élettársa heréit - írja a Daily Mail. Az eset még februárban történt, és a heréit ért támadás után a 45 éves férfit azonnal kórházba szállították, ahol 19 öltéssel sikerült visszailleszteni a kényes részeket. Martin Douglas sérülése miatt alig bírta megértetni a mentősökkel, hogy mi is a baja. Maria Topp emlékszik arra, hogy összeveszett élettársával, de az nem rémlik neki, hogy mit tett a heréivel. A mentősök mindenesetre kihívták a rendőrséget, és az asszonyt azonnal le is tartóztatták.

A 44 éves nőt szándékosan elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják, ami miatt akár életfogytig tartó börtönbüntetéssel is járhat. Maria Topp csak gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vádjában vallotta bűnösnek magát, amiért maximum öt év börtönt kaphat. Az ügyészség ezt elfogadta, persze előtte az áldozattal és az illetékes rendőrtiszttel is egyeztettek. Toppnak november 11-én kell majd ismét megjelennie a bíróságon, ekkor hoznak ítéletet az ügyében.

Mivel az asszony beismerte tettét, élettársának nem kell megjelennie a tanúk padján. A védők állítólag azt próbálták elhitetni, hogy az asszony a kezével okozta a sérüléseket, de az ügyész szerint Topp vallomása alapján egyértelmű, hogy harapott. A tárgyaláson persze az is szóba került, hogy a veszekedés során nemcsak Martin Douglas sérült meg, Maria Topp sem úszta meg ép bőrrel. Állítólag a párhoz már többször is ki kellett hívni a rendőrséget, többször is szakítottak, de idővel mindig kibékültek. Az asszony elmeállapotáról egyébként egy pszichiátriai vélemény is készült. „Sok lehetőségünk van, az egyik az, hogy börtönbe küldöm önt” – figyelmeztette a nőt a bíró.

Nem Maria Topp az első, aki dühében leharapta partnerének egyik testrészét: 2005-ben egy jordániai nő féltékenységből így csonkította meg a férjét, igaz, ő a nemi szervek helyett a fülre utazott. Persze a legtöbben nem a fogukat használják, hanem inkább valamilyen eszközzel szabadítják meg a férfiasságuktól barátjukat, férjüket: pár hónapja egy amerikai nő lendült támadásba vita közben, 2007-ben egy thai asszony látta így el ura baját, egy évvel később egy pakisztáni nő követte a példáját. Ebben az évben adott interjút Lorena Bobbitt, aki 18 évvel ezelőtt igazi híresség lett, miután ezt a kissé bizarr módját választotta az önbíráskodásnak.

Van, amikor maga a férfi szabadítja meg magát hímtagjától, hogy bizonyítsa, ő bizony nagyon hűséges. Jó, a 2006-os malajziai ügy óta nem nagyon hallottunk ilyen esetről, szóval valószínűleg ez igen ritka. És persze nem szabad megfeledkezni arról az egyiptomi fiatalról, aki nem vehette el szerelmét, ezért kést ragadott. A farkak az állatoktól sincsenek egyébként biztonságban: négy évvel ezelőtt egy kutya harapta le egy kambodzsai illető péniszét, amit szerencsére vissza tudtak varrni, két évvel ezelőtt pedig egy molesztált mosómedve állt bosszút egy részeg orosz férfin.