Az idős hölggyel fajtalankodó hatvanhét éves férfit a munkahelyén teljesen normális embernek ismerték.

Egy hetvenegy éves, magatehetetlen apácával fajtalankodott egy betegszálító – írja a Blikk. A szellemileg teljesen friss, mozgásában azonban erősen korlátozott idős hölgyet a nála nem sokkal fiatalabb, hatvanhét éves D. Mihály arra kényszerítette, hogy kézzel izgassa a nemi szervét. A perverz aktusra múlt csütörtökön, a Pest Megyei Flór Ferenc kórház parkolójában került sor, ahova a férfi kivizsgálásra szállította az idős asszonyt.

A betegszállító sofőrként és betegápolóként dolgozott a Tarcsai Mentő Betegszállítóés Szolgáltató Bt.-nél. A cég vezetője, Hamza Mihály a Blikknek elmondta: a korábban az Országos Mentőszolgálat alkalmazásában álló nyugdíjas elkövetőt teljességgel normális embernek ismerték, és senki sem gondolta róla, hogy képes ilyesmire.

tk3s 1f500124

A gödöllői rendőrség a sértett kihallgatása után azonnal őrizetbe vette a büntetlen előéletű D. Mihályt, aki jelenleg azonban szabadlábon védekezik. A betegszállító ellen szemérem elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Ha a férfi bűnössége bebizonyosodik, akkor öttől tíz évig tartó szabadságvesztésre számíthat