A 32 éves Octavian Modest Manu számítógépén több mint 2500, gyermekpornó tartalmú fájlt találtak."Ellazított, amikor néztem" - magyarázta tettét a tanársegéd, aki akár 29 év börtönt is kaphat.

Előzetes letartóztatásba helyezték szerdán a 32 éves Octavian Modest Manut, aki tanársegéd a suceavai egyetemen - írta a manna.ro. A férfi számítógépén több mint 2500 gyermekpornó tartalmú fájlt találtak. A felvételeken a legfiatalabb gyerekek csecsemőkorúak, a legidősebbek tízévesek. Az egyetemi tanár elismerte pedofíliáját.

"Ellazított, amikor néztem. Először kíváncsiságból, aztán azért néztem, mert jól esett, végül megszállottsággá vált" - mondta a nyomozóknak. A vizsgálatot végző hatóságok egyik munkatársa a Cancan lapnak elárulta, a tanár számítógépén talált képek borzalmasak voltak: gyermekek létesítettek szexuális kapcsolatot hagyományosan, orálisan és análisan egymással, felnőttekkel vagy kutyákkal.

Manu ügyvédje azzal az indokkal kérte ügyfele szabadlábra helyezését, hogy a tanár jövő hét elején kell, hogy megvédje doktori dolgozatát. A férfira akár 29 év börtön is várhat.