Egy 25 éves dorohoi férfi megitta energiaitalát, majd a palackba nyomta a farkát. Úgy maradt, orvosoknak kellett levágniuk a palackot.

Igazi horrorbalesetről számolt be a Manna.ro, ami a romániai Dorohoi városában történt nemrég. Egy 25 éves férfi megitta nagy kiszerelésű energiaitalát, majd jobb dolga híján, gondolta, hogy onanizál egy kicsit, ha már úgyis a közelében van egy palack.

Bele is dugta a farkát, de a gyönyör elmaradt, megduzzadt pénisze beleszorult a palackba, a vérerek pedig elzáródtak. Kialakult tehát a se ki, se be helyzet. A férfi megpróbálta kirángatni a farkát, de nem járt sikerrel. Igyekezett a palack többi részét levágni, hátha úgy előrébb jut, de semmi.

Végül úgy döntött, vállal egy valószínűleg kínos beszélgetést, és megkérte a feleségét, hogy vigye be a kórházba. A Manna azt írja, a feleség végig feltűnően zavartan viselkedett az orvosok előtt.

A férfi végül megmenekült, az orvosok gyorsan és óvatosan levágták a tökéletes péniszgyűrűnek bizonyuló palack nyakát a farkáról.

A román férfi viszonylag jól járt azzal, hogy az orvosok könnyen le tudták vágni a palack nyakát a farkáról. Egy amerikai férfi 2008-ban bele akart vizelni egy palackba, mert semmi egyebet nem talált maga mellett, de valamiért úgy gondolta, semmiképpen sem akar mellélőni, ezért beledugta a farkát az üvegbe. Természetesen beleszorult, az orvosok viszont nem levágták a farkáról az üveget, hanem adtak Billynek egy kis morfiumot, és a fájdalomtól üvöltő férfi farkáról egész egyszerűen csak le akarták húzni az üveget. Nem sikerült nekik. Végül egy nagy adag fájdalomcsillapítót adtak a férfinek, és levágták az üveget a farkáról. A beavatkozást végző orvos legnagyobb pechére. A férfi ugyanis a palackba szoruló pénisze miatt nem tudott vizelni, úgyhogy amikor a farka kiszabadult, azonnal levizelte a nemi szervét megmentő orvost.