Danielle Sharp a legszexibb brit diáklány, legalábbis a Loaded magazin felmérése szerint. Hányt már ismeretlenek ajtaja előtt. Szereti a sört, az ivós játékokat, meg dugni, persze.

A Loaded magazin megszavaztatta olvasóival, hogy ki érdemesebb a 2011 legszexibb diáklánya címre, amelyet végül Danielle Sharp nyert el. A hölgy legfontosabb adatai – életkor, kosárméret, effélék – a magazin online kiadására nem kerültek fel, viszont több érdekes tény igen.

A felsőoktatásban folytatott kalandozásairól csak annyit, hogy a Közép-Lancashire-i Egyetemen másodéves. “Nagyon várom, milyen lesz a másodévem, tekintve, hogy alig emlékszem az elsőre" – jegyezte meg Sharp a magazinnak, hozzátéve, azért olyan nagyon sokszor nem is viselkedett rosszul.

“Egyszer tavaly elmentem bulizni, és annyira berúgtam, hogy egy ismeretlen ajtaja előtt hánytam. Másnap nem hittem el, hogy én voltam, de sajnos több szemtanú is akadt. De legalább a saját ágyamban ébredtem, ami azért jó dolog" – így a lány, akiről egyre nehezebben hisszük el, hogy tényleg egyetemista.

Egyébként kedvenc itala a sör, de azt nem tudja, mennyit kéne fogyasztania belőle, hogy állni se tudjon. A kedvenc ivós játéka a Ring Of Fire, melynek során egyszer sör, bor és vodka elegyét kellett fogyasztania. Ráadásul nem vágyik luxuskörülményekre, kollégiumi ágyban is szívesen dug. “Csináltam már ilyet... és hát senkit sem rúgtam még ki az ágyamból."