Ha valaki azt hinné, a Grincs akarja elrontani a karácsonyt, az óriásit téved. A szeretet ünnepének tönkretétele idén is az egész évünket meghatározó hírességektől érkezik, akik évről évre aljas módon támadnak meg mindent, ami szent, soundtracket gyártva a kiégett izzók által generált meghitt családi kurvaanyázásra.

2011-ben két front nyílt a jó ízlés és a zenészek közti soha véget nem érő harcban. Mivel büszkén vállaljuk fel nemzetünket, első helyen kell kiemelni az amúgy is emberiség elleni bűntettnek minősülő DTK Show megrendelésére készített, szerényen csak “varázslatos karácsonyi dalként” emlegetett Karácsonyi álom című szerzeményt. Az Indián felügyelete alatt készült klip szerencsére épp annyira varázslatos lett, mint a dal. Már az első másodpercben megjelenik Pély Barna, akinek hetykén oldalra fésült hajához már egy szép kis bajusz is társult, ezzel megteremtve Anti Fitness Tomi és egy ‘80-as évekből itt maradt strici keverékét. A képet tovább rombolja a Twist Olivérből előrángatott gyereksereg, elképzelni is szörnyű, mit fognak ezek kapni a haveroktól 15 évvel később ezért a szereplésért.

Ameddig D. Tóth Kriszta csak a magyar háztartásokban akar tömeggyilkosságot provokálni, addig az apasággal járó kötelezettségeket sikeresen megúszó Justin Bieber az egész világ ellen eszelt ki olyan merényletet, aminek nehéz látni, mi lesz a következménye. Bieber nem csak egyszer, hanem kétszer is meglovagolja a karácsonyi lemezpiacot. Első körben a Mistletoe névre hallgató szörny érkezett októberben, itt meglepő módon arra bíztatja a lányokat, csókolják meg a fagyöngy alatt, a videóban pedig egy elég komoly drámát mutatnak be, gonosz lányokkal, buta fejű Bieberrel, hóval, és persze a végén egy csókkal.

Valamivel durvább a helyzet az All I Want For Christmas Is You-nál. Ha ismerős valakinek a cím, nem véletlen, Mariah Carey már több mint egy évtizede ezzel napalmozza elménket minden egyes karácsonykor. Az ő szerepe nem változott, csak most összeszedte maga mellé a pubertáskorban lévő énekest, akivel egy bevásárlóközpontban többször is kacéran néznek egymásra a videó alatt. Mivel az énekesnő a jól bevált imidzsét hozza – kipakolt mellek, a többire senki nem emlékszik –, nagyon irigylésre méltó Bieber helyzete, hiszen egy igazi MILF énekli neki, hogy csak őt akarja karácsonyra. Mi is várjuk, hogy a kezeink közé kerüljön!