Jorelys Rivera haza akart ugrani a játszótérről, hogy inni hozzon a barátainak, ekkor rabolta el az ismeretlen tettes, aki akár 90 percig is kínozhatta áldozatát. A georgiai rendőrség még csak találgat, de egy közelben lakóra gyanakodnak.

Brutálisan összetört testet talált a rendőrség egy georgiai kukában. Rövid nyomozás után kiderült, egy hétéves lány az áldozat, akit a szemetesbe kerülése előtt brutálisan bántalmaztak, bottal vertek össze, többször megszúrták és meg is erőszakolták, írja a Daily Mail.

Jorelys Riverát egy játszótér mellől rabolta el az ismeretlen tettes, aki autójával egy üres házba vitte, a testet pedig visszaszállította a lány cantoni otthona közelébe. “Nagyon pontosan megtervezett gyilkosságról van szó” – mondta a nyomozás vezetője, Vernon Keenan.

Az eset pénteken történt, amikor Rivera fiatal babysittere kíséretében ment el a játszótérre. A lány haza akart szaladni, hogy italt hozzon barátainak, ekkor vihette el a tettes, aki nagyjából 90 percig kínozta.
A gyanú szerint a gyilkos egy lépcsőházban lakik Rivera családjával, mert valószínűleg szabad bejárása van oda.

Jelenleg azt a pár üres kólásdobozt vizsgálják, amit a környéken találtak, hátha ezek voltak azok az italok, amikért a lány visszament a játszótérről. Az ott lakók által kedvesnek és ártatlannak leírt lánynak természetesen nem voltak ellenségei, ezért nem tudni, mi volt a kiváltó oka a gyilkosságnak.