Candice Swanepoel, Doutzen Kroes és Alessandra Ambrosio mindenkire gondolt az ünnepek alkalmából, ezért karácsonyi dallamokra szabadulnak meg ruháiktól. Sajnos nem az összestől. Ön szerint melyik videó sikerült a legjobban?

Szerencsére az internet tele van olyan videókkal, amiken exhibicionista lányok vetkőznek a barátjuknak karácsonyra. Vagy nem is a barátjuknak, csak úgy,  a kamerának. Az utóbbi vonalat követi már három szupermodell is a Love Magazine kedvéért. A remélhetőleg tovább folytatódó sorozatban kellőképp kurvás öltözékben dobják le magukról a ruhát, miközben karácsonyi slágerek szólnak, és persze ott a háttérben egy feldíszített fenyő is.

A képen kicsit ront, hogy a testüket azért csak ímmel-ámmal teszik közszemlére, és a végre emberi formát öltött Candice Swanepoel, a hamisan éneklő Alessandra Ambrosio és a 2014-ben az űrbe repülő Doutzen Kroes is mutatott már meg ennél jóval többet is, de a szeretet ünnepére való tekintettel nem rójuk fel nekik a viszonylagos visszafogottságot.



Melyik modell vetkőzik a legszexibben?

Sztriptízelni amúgy nem könnyű a kamerának, fontos minden részletre figyelni. Szerencsére a modelleket megtanították arra, hogy ne rántsák magukra a fát, és szekrény sincs a közelben, nem úgy, mint az alább látható szerencsétlen lány esetében, úgyhogy ha valaki utánozni szeretné őket, mérje fel a terepet előtte!