A hatvanegy éves nő szigorúan tartotta magát a szerződési feltételekhez, amelyek kimondták, hogy baj esetén soha ne hagyja el az autóját. Mogyoróvajon és M&M'sen élt a hét nap alatt.

Hét napot töltött egy bérautóban egy nő, miután a kocsi beleragadt egy sáros tavacskába – írja a Daily Mail. A hatvanegy éves Lynn Keesler rossz bekötőúton fordult le, amikor a szállására igyekezett Idahóban, és véletlenül belehajtott egy kis tavacskába, ahonnan nem tudta kikormányozni az autót. A hölgy ezek után hét napot töltött a kocsiba zárva, mert az autót bérbeadó társaság szerződésében szerepelt az a kitétel is, hogy amennyiben elakadna, semmiképpen ne hagyja ott az autót.

A texasi Houstonból való Keesler asszony elmondása szerint mogyoróvajon, M&M'sen, illetve palackozott ásványvízen élt a hét nap alatt. Természetesen megpróbálta jelezni hollétét dudával és a lámpa villogtatásával, az akkumulátora azonban már rögtön az első este lemerült. A nő csak akkor mászott ki a tavacskából, amikor annak veszélyesen megemelkedett a vízszintje. A kis tó, néhány másikkal együtt ugyanis egy tejüzemhez tartozott, és a szennyvizet ezekbe engedték le. Az idős hölgyet végül kivizsgálás céljából megpróbálták kórházba szállítani, de ő inkább csak egy meleg ágyat és egy forró fürdőt szeretett volna.