65 L – ez nem egy Jumz-traktor, hanem egy brit nő, Rachel Aldana mellmérete. Az egyébként kis termetű Aldana mellei természetesek, maguktól nőnek, és hamarosan rekorderré tehetik. Megint.

Rachel Aldana még csak huszonnégy éves, de már volt brit csöcsrekorder, és ha így folytatja, lesz is. A brit nő mellei maguktól nőnek, évente egy méretet, és ha a gyarapodás ilyen ütemben folytatódik, hamarosan ismét az övéi lehetnek Nagy-Britannia legnagyobb, természetes kebelpúpjai. Galériánkban megmutatjuk.

Aldana 65 L-es melltartóméretével jelenleg csak ezüstérmes lehet, hiszen a brit gigacsöcs-királynő a galériánkban is látható Donna Jones, a maga szolid 90 M-es méretével.

És még mielőtt valaki irigyelni kezdeni: az amúgy fodrászként dolgozó nő háta borzasztóan fáj, és alig talál magára melltartót – ha meg igen, az baromi drága.

Szörnycsöcs-tendencia

Az már régóta tudott, hogy a brit nők melle mostanában egyre nagyobbra nő, valószínűleg azért, mert nem mozognak, viszont sokat isznak, és a fogamzásgátlók miatt egyre több ösztrogén kerül a szervezetükbe. Sebaj, még könnyebben iPhone-oznatnak.

Műmellekkel viszont nyilván sokkal könnyebb rekordokat dönteni – ott van például Sheyla Hershey, aki egy Ferrari hengerűrtartalmát implantáltatta be a kebelébe. Igaz, az ő élete sem könnyű: tavaly öngyilkos akart lenni, mert majdnem belehalt egy műtétbe, most pedig autóbalesetet szenvedett – de csöcslégzsákjai megmentették az életét.