A tizenhárom éves fiúnak napi kilenc órát kellett hátrakötözött kézzel térdepelnie. Sem enni, sem vécére nem mehetett ki, és amikor megmozdult, ráhúztak egy bottal.

Brutális büntetésteket szabott ki gyermekének egy floridai házaspár. A Daily Mail információi szerint Albert és Nancy Cusson a tizenhárom éves gyermeküket arra kényszerítették, hogy reggel héttől délután négyig térdepeljen a fürdőszobában, hátrakötözött kézzel, mindezt tíz napon át. Sem enni, sem vécére nem engedték ki a fiút, amikor pedig megmozdult, ráhúztak egy bottal.

A szerencsétlen gyereknek a napi kilenc órányi térdeplés után sem volt nyugta, hiszen szülei azt sem engedték, hogy a saját ágyában aludjon, ehelyett a fürdőkádban kellett töltenie az éjszakát. A tíz nap letelte után a Cusson házaspár közölte a fiúval, hogy még húsz napot kell nappal térdepelve, este pedig a fürdőkádban töltenie. A fiú ebből két napot le is töltött, utána sikerült megszöknie, és feljelentette brutális szüleit a rendőrségen.

A floridai nyomozók először kételkedtek a fiú szavaiban, ám amikor tüzetes orvosi vizsgálatnak vetették alá konstatálták, hogy a fiú járni is alig tud, annyira tönkrementek a térdei a térdepléssel eltöltött napok után. A szülőket március harmadikán tartóztatták le, és a házaspár váltig kitartott a vallomásában amellett, hogy a gyermeknek magatartásbeli problémái voltak, és csak az ehhez hasonló kemény büntetések jártak nála eredménnyel. Azt nem tudni, hogy miket követett el a gyerek.

"Akik így bánnak a gyerekükkel, azok a legrosszabbak a világon" – kommentálta az esetet az ügyet vizsgáló Polk megyei seriff, Grady Judd. "A börtön túl jó ezeknek, hiszen ott nagyobb biztonságban lesznek, mint ez a szerencsétlen fiú őnáluk".