A brit Charlotte Hothman arra vágyott, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc babái. A bilikék szemfestéket a jelek szerint hanyagolja, de a világosszőke haj és a fehér magassarkú rózsaszín miniruhákkal szériatartozék.

A manchesteri Charlotte Hothman három éves kora óta gyűjti a Barbie babákat. Az azóta eltelt huszonegy év alatt több tízezer fontot áldozott rájuk, vonzalma pedig furcsa irányt vett: a hoszteszlány tízezer fontot (3,5

Úgy néz ki?

millió forint) költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint a szőke műanyaglány – írja a Daily Mail.

Hothman megcsináltatta az orrát, kollagént fecskendeztetettt a szájába és kiszőkíttette a haját. A maradék pénzéből ruhákat vett: a jelek szerint csupa rózsaszín miniruhát, és láthatóan fehér magassarkúból is komoly készleteket halmozott fel.

"A klinikán azt mondtam, úgy szeretnék kinézni, mint Barbie. Nagyon fájdalmas volt, az arcom tele volt sebekkel és zúzódásokkal, és hetekbe tellett, hogy lemenjen a duzzanat. de aztán leszedtük a kötéseket, és azonnal láttam: megérte." Hozzátette, ezután váltott hajszínt, és bár sokan furcsállják döntését, ő így boldog.

Elmondása szerint minden alkalomra van babája, bármit is jelentsen ez. Az összes modellt otthon tárolja, ami valószínűleg elképesztő mókává teszi a takarítást. "A húgommal nagyszabású Barbie-esküvőket tartottunk annak idején. Azt hiszem, nem nagyon változtam azóta." És így a pasizást sem tartja könnyűnek. "A fiúknak nem tetszik, hogy ennyire szeretem Barbie-t, de nem zavar. Ha eljön a nagy ő, velük együtt fog szeretni.

Valami bűzlik Nagy-Britanniában

Hothman nem a brit föld első szülötte, aki hasonlítani akar a műnőre: korábban már írtunk Sarah Burge-ről, a háromgyerekes családanyáról, aki még a lányának is mellnagyobbítási kupont adott a hetedik születésnapjára. Igaz, a gyerek maga kérte az ajámdékot, de hát mire vágyna egy kislány, akit swingerpartiszervező anyja a vetkőzős modellkarrier felé terelget?

Burge szellemi elődjének Cindy Jackson tekinthető, de ő ma már inkább Brigitte Bardot akar lenni, a Barbie-ság csak intermezzo volt. A rengeteg műtét helyett persze mind elolvashatták volna ezt a szépségápolási kalauzt, amelyből kiderül: nem kell csípőcsontot faragtatni, csak mosakodni.