Az ismeretlen nevű, negyvenhárom éves norvég belépett a Vezetés Közben Maszturbáló Férfiak elit klubjába. A vérében narkotikumokat találtak, egy éjszakát fogdában töltött.

Letartóztattak egy negyvenhárom éves norvég férfit, mert vezetés közben pornót nézett – írja a norvég Local. A szombati eset főszereplőjét lakossági bejelentés alapján állították meg a rendőrök Tønsberg városában, nem sokkal éjfél előtt.

"A jármű sofőrje egy dvd-lejátszó képernyőjét figyelte vezetés közben. Egy pornófilmet nézett, a negyvenhárom éves tønsbergi derék alatt ruhátlan volt" – foglalta össze a történteket Jan Kristian Johnsrud rendőrségi szóvivő. Mindez az alábbi térképen látható településen esett meg.


View Larger Map

A rendőrök tudták, kit kell megfigyelni, mert korábban szemtanúk értesítették őket: a férfi néhány órával korábban egy, az Oslofjordon közlekedő kompon maszturbált.

A letartóztatott, amúgy egyedül közlekedő férfi vérvizsgálata során kiderült, hogy narkotikumok hatása alatt állt, ám arról nincs információ, hogy gyógyszert vett be, vagy kábítószert fogyasztott. A jogosítványát mindenesetre bevonták, és egy éjszakát a zárkában töltött, mielőtt vasárnap kihallgatták volna kéjutazásával kapcsolatban.

A férfi, ha másnak nem is, annak legalább örülhet, hogy nem akármilyen társasághoz csatlakozott: számos férfitársa nyomdokain haladt, amikor közlekedés közben akart örömet szerezni magának. A büntetést mindenesetre így is nehezen úszhatja meg.