A huszonhét éves nő együtt töltötte az éjszakát a nála tíz évvel fiatalabb tanítványával egy helyi hotelban. A rendőrséget a fiú szülei hívták ki, a tanárnőt azonnal letartóztatták.

Nemi erőszakkal vádolják azt az oklahomai angoltanárnőt, aki egy éjszakát együtt töltött egy helyi hotelban egyik tanítványával – írja a Daily Mail. A huszonhét éves Erin Kathleen Queen összehozott egy szerelmi légyottot az egyik, nála épp tíz évvel fiatalabb diákjával, akinek a szülei, miután megtudták, hogy fiuk viszonyt kezdett Queennel, feljelentették a nőt, akit egyenesen a szállodából vittek el a rendőrök.

A kollégái által kedvelt, és kiváló tanárnak tartott Queen ellen nemi erőszak elkövetésének vétsége miatt emeltek vádat, ugyanis annak ellenére, hogy klasszikus értelemben vett erőszak nem történt – a nő vallomása szerint a szex közös beleegyezéssel történt – Oklahoma állam törvényei automatikusan nemi erőszaknak minősítik az olyan eseteket, amikor egy tanár szexuális viszonyt kezdeményez egy tizennyolc év alatti diákjával. Erin Kathleen Queent ötvenezer dolláros óvadék ellenében helyezték szabadlábra.