Az arkansasi, kétgyermekes tanárnő alkoholfűtötte partikat rendezett házában, és több fiatalkorú diákjával is lefeküdt, egyikükkel úgy, hogy közben a lánya mellettük aludt.

Három tanítványával is lefeküdt egy arkansasi iskola helyettes tanítónője: egyikükkel ráadásul úgy, hogy a nő lánya ugyanabban az ágyban aludt, mint amelyben az aktus folyt – írja a Daily Mail.

A negyvennégy éves Martha Sizemore helyettes tanárként került a White Hallban található középiskolába, és rövid idő alatt bennsőséges kapcsolatot épített ki diákjaival. Több, alkoholfűtötte házibulit is rendezett, és ezek örve alatt választotta ki fiatalkorú partnereit.

Ezeken a partikon egyenként húsz-huszonöt diák vett részt, és a rendőrségi kihallgatás során eddig hárman ismerték el, hogy lefeküdtek a kétgyermekes Sizemore-ral. Egyikük arról is beszámolt, hogy a nő lánya ugyanabban az ágyban aludt, amelyben ők szexeltek. A középiskola tanulói ezen kívül arról is beszámoltak, hogy Sizemore az orgiák után rendszeresen magas nyakú pulóverben ment másnap tanítani, hogy eltakarja a nyakán látható szívás- és harapásnyomokat.

A rendőrség figyelmét a Sizemore-nél vendégeskedő diákok aggódó szülei hívták fel a nőre, akik szóbeszédekből értesültek a partikról. A nőt az ügy kipattanása után azonnal elbocsátották, elektromos jeladót kell viselnie, és többrendbeli, fiatalkorú sérelmére elkövetett szexuális bűncselekménnyel vádolják. A rendőrség közleménye szerint a nőnek korábban nem volt hasonló esete.