A 35 éves Barry Westet semmi sem akadályozhatja meg adrenalinfüggése kiélésében: egy segítő szervezet segítségével szinte minden extrém sportot kipróbált már.

Bár tizenévesen nyaktól lefelé teljesen lebénult a most 35 éves Barry West, “kis” segítséggel így is tud élni adrenalinfüggésének, és gyakorlatilag az összes lehetséges extrémsportot kipróbálta már a tolókocsis férfi, írja a Daily Mail.

Ebben az esetben talán az a legkevésbé érdekes, hogy West profin megtanult szájjal festeni, hiszen mindeközben hivatalos búvároktatóvá is vált, ejtőernyőzött, és persze vadvízre is szállt. A férfi 2007-ig élte a testi fogyatékosok nehéz életét, de akkor egy hasonló cipőben járó ismerőse elmondta neki, hogy nemrég volt ejtőernyőzni.

“Az orvosom nem akarta engedni az ugrást, mert attól félt, annyira felmegy a vérnyomásom a sok adrenalintól, hogy földetérés előtt meghalok” - mondta a férfi, aki 1996-ban egy autóbaleset következtében kényszerült kerekesszékbe. “Egy évig tartott, ameddig az a nem igenné változott.”

Westet persze többen is segítik szokatlan hobbijaiban, a Scuba Trust nevű testi fogyatékosokat támogató szervezetnek köszönhetően élheti át a hegymászás, vagy a búvárkodás örömeit, utóbbinak köszönhetően állítása szerint segítség nélkül is ki tudná magát menteni a vízből, ha arra kerülne sor.