Nem kérdés, hogy a sportok és a meztelenkedés nagyon jól eladható témák. Ezért is nagy öröm, amikor pár zseni rájön, hogy az a legjobb, ha ezt a kettőt összekötjük! A ruha nélküli sportoknak komoly tára van, gyakorlatilag a teljes olimpiát le lehetne zongorázni a béna mezek nélkül is. De melyik a legjobb?

Bicikli

Ne felejtsük el a bringásokat sem, 2008-ban Brightonban sikerült egy fokkal izgalmasabbá tenni a Critical Masshez hasonló kezdeményezést. Azt nem tudjuk, pontosan milyen céllal dobálták le ruháikat a résztvevők, minden esetre ez lehet a helyes irány!

Birkózás

Bár bokszként határozzák meg, igazából talán a birkózáshoz van a legtöbb köze ennek a videónak. A meccs elején persze öklök helyett melleket csapnak össze, hogy aztán a végére tényleg úgy nézzen ki a helyzet, mintha két részeg nő durva véget vetne a csajbulinak.

Edzés

A videó alapján nem tudni, mit szólna ehhez az egészhez Rubint Réka, de az első másodpercben megjelenő ugrálókötelezés közben lobogó mellek után ez teljesen mindegy is lesz. A maradék gyakorlatoknak is határozottan jót tesz a dolog.

Foci

Térjünk át a csapatsportokra kicsit! Foci természetesen van meztelenül, és bár erős a gyanúnk, hogy ez a videó egy vicces reklámfilm valójában, az élvezeti értéken semmit nem ront. Külön ki kell emelni a csúcspontot, amikor megjelenik a meztelen férfiak közt a berohanó huligán, akin teljesen beteg módon ruha is van!

Jóga

Sara Jean Underwood nagyon hasznos dolgokra fordította az amerikai Playboyban megszerzett hírnevét, és több jógavideót is készített, természetesen ruha nélkül. Azt nem tudjuk, hogy ez mennyire növeli meg a még mindig vitás értékű sport elismertségét, de a mellek azok itt is mellek.

Kosárlabda

A Suttyó család Amerikában című film talán egyetlen értékelhető jelenete, amiben meztelen lányok kosárlabdáznak, és persze álomba illően lassítva. Szerencsére belép a buliba a hímsovinizmus is, amikor a lúzer srác bekerül a képbe, és jól lejátssza őket a pályáról.

Kötélmászás

Minden duci fiú és lány rémálma általános iskolából azonnal elviselhetőbb képet kap, ha ha dekoratív emberek csinálják meztelenül. Kössük össze ezzel az egészet, és vége a kínos gyerekkori emlékeknek!

Snowboard

Az extrém sport is sokkal extrémebbnek hat, ha a zavaróan sokat takaró androgün overálok helyett minden felesleges felszerelés nélkül vágnak neki a résztvevők! Szerecsnére a Playboynál is rájöttek erre.