Az angol Dirty Deeds névre hallgató producer gyerekjátékokkal reklámozza új lemezét, mindezt meztelen felnőttek bevonásával. Végre megtudhatjuk, hogy néz ki egy izzadt nő, ha terpeszben ugrik át barátnője hátán!

Az első ránézésre nagyon trendi külsővel rendelkező Dirty Deeds nevű producer hamarosan megjelenteti első nagylemezét, Let's be friends! címmel, ami nem is kéne, hogy különösen érdekeljen minket, ha nem találtak volna ki ilyen remek promóciót hozzá. A szokásos plakátolás és spamelés helyett ugyanis rövid videókat gyártanak, amelyek összekötik minden felnőtt álmát: a gyerekjátékokat és a meztelenkedést. A meztelen sportolás mellett ez is jó mókának tűnik nyárra!

Próbálj leülni!

A fura fantázianevű játékon üres széket kell keresni, mert különben egyedül maradsz, és rajtad fog nevetni mindenki. Dirty Deeds koncepciója már itt kikristályosodik, ugyanis a lelassítva huppanó szőrös férfisegg örökké beleég bárki retinájába.

Bouncy ball

A huppanó segg tematika itt is megmarad, de a hatalmas labdán ugráló játékos ezúttal egy hölgy, ezek szerint Dirty Deeds a férfiközönségre is gondolt. Ez az egyetlen rész, ahol a zenére is érdemes figyelni, ugyanis meglepően hasonlít VV Zsófika klasszikussá vált Rágógumi című dalára.

Tetherball

Ezúttal ugrálnak a játékosok a rúdra erősített labdáért. Az itthon kevésbé elterjedt tetherballban kicsit csalnak a szereplők, hiszen van rajtuk cipő, és a lányon egy napszemüveg is. Ez szerencsére semmit nem von le a dús fanszőrzet rajongóinak élvezetéből.

Skip it

Egy újabb játék, aminek nincs magyar neve, viszont nagyon jól lehet ruha nélkül művelni. A Skip it leginkább az ugrálókötélre hasonlít, de mivel a lábra van erősítve egy forgó bizbasz, ezért szabaddá válnak a kezek. A két szereplő lány nem használja ki, de biztosan lehet közben inni is például!

Hugó Hami

Ha valakinek nem ugrana be a névről semmi, annak eláruljuk, hogy az itthon is széles körben népszerű Hungry Hipposról van szó. Az előzőknél jóval kevésbé látványos játék azért így is dekoratív látványt nyújt, hiszen mégiscsak négy meztelen nő csapkodja a vízilovait.

Békás

A játékosok egymás válla felett ugranak át terpeszbe. Dirty Deeds ügyesen észrevette, hogy itt tényleg csak a női vonal lehet igazán látványos, ezért ezúttal kifejezetten mély betekintést nyerhetünk a szereplő lányok belső értékeibe.