Ryan McKenna mindig is érezte, hogy rossz pályán játszik: fiúnak született, de mindig a csajokkal lógott. A természet besegített neki, a hormonháztartása szép lassan valóban nővé alakította őt. Így lett a kis vörös lurkóból szőke csaj.

A történet hasonlóan kezdődött, mint a legtöbb nemváltoztatáson átesett embernél. A brit Ryan McKenna mindig is érezte, hogy más mint a többiek, mindig a csajokkal bandázott és arról ábrándozott, hogy egyszer belőle is suna válhat. A tinifiú aztán egyik nap észrevette, hogy a hormonok meghallgatták fohászait, és nőni kezdett a melle és vastagodni a szája - írja a Northfoto.

A negyvenes éveikben járó szülők hamar megállapították, hogy a fiúk változásnak indult. Anyja, Julie például kis kinövéseket fedezett fel a mellkasán hathónapos korában (ez lenne ugyebár a kinőtt cickó), és elvitte orvoshoz Ryant. A doktor megállapította, hogy a fiúnak magas az ösztrogénszintje, de majd kinövi - tette hozzá. A Sun által közölt képek szerint valóban hatalmas volt a változás: Ryan egy vörös, tüsihajú nemecsekként kezdte, majd jöttek a borzalmasabbnál borzalmasabb frizurák.

"Nagyon szerencsés vagyok. Sohasem volt arcszőrzetem és nem volt ádámcsutkám sem" - mondta a Sunnak a 19 éves fiúból lett lány. A magas, nőies hanggal is megáldott Ryan McKenna a szüleinek is hálás a megértésért. Apja ugyanis igazi férfi, aki nehezen ugyan, de megemésztette, hogy elvesztette a fiát, akit amúgy sokan melegnek gondoltak, amit ő tagad. Szerinte ő maga egyszerűen egy hetero nő. Ryan egyvalaminek roppantul örül: hogy nem menstruál.

Az idősek otthonában dolgozó fiúból lett lány elmondta még, hogy már két hapsival is randizott, akik megismerték az ő előéletét. Nem jött össze a két fickóval, de tovább keresi az igazit. Egy kommentelő meg pedig megmagyarázta a helyzetet: McKennának valószínűleg androgén-inszenzitivitási szindrómája (AIS-e) van, azaz a szervezete gyakorlatilag érzéketlen a hím nemi hormonokra, amik a férfivé alakulásért felelősek.

Kafka nyomán plagizálva

Amikor egy reggel Ryan McKenna nyugtalan álmából felébredt, szőke nővé változva találta magát ágyában. Katicaszerűen pöttyözött hátán feküdt, és ha kissé fölemelte a fejét, meglátta domború, barna, ív alakú, anyajegyekkel is telített hasát, amelyen alig maradt már meg végleg lecsúszni készülő paplana. Két, testével összhangban lévő vaskos lába nőiesen vonaglott szeme előtt.