A 32 éves Irene Khan többször is lefeküdt a floridai Imagine School egyik 14 éves tanulójával, és két légyott között szerelmes üzeneteket küldözgettek egymásnak. Az asszonyt a rendőrség letartóztatta és a bíróság előtt kell felelnie a románcért.

Két hónapnyi nyomozást követően letartóztatták azt 32 éves floridai tanárnőt, aki valószínűleg szexuális viszonyt létesített az Imagine School egyik diákjával – írja a clickorlando.com. Irene Khan jelenleg börtönben van, és óvadékának összegét 80 ezer dollárban állapították meg, és a napokban már jelenése is van a bíróságon. Az asszony nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyről, sőt, amikor a rendőrség még a nyomozási szakaszban beszélni akart vele, egyszerűen felállt és elment.

Diákja sokkal beszédesebb volt. A 14 éves fiú azt állítja, hogy a nő autójában, lakásában és a környéken található hotelekben és motelekben találkozgattak. Két légyott között főként telefonon tartották a kapcsolatot. Amikor a fiú édesanyja elvette tőle a telefonját, a tanárnő vett egy másikat. A rendőrségnek természetesen sikerült megszereznie az üzenetváltásaikat, amelyekben arról volt szó, hogy mennyire szeretik egymást. A párt végül az édesanya buktatta le. Azt egyelőre nem tudni, hogy Khan más diákokat is elcsábított-e, ezért arra kérik az esetleges áldozatokat, hogy mindenképpen jelentkezzenek a rendőrségen.

És még sokan mások

Az elmúlt fél hónapban számtalan hasonló esetről számoltunk be. Februárban például tíz évre ítéltek egy dél-karolinai tanárnőt, aki egy kolléganője segédletével tizenéves diákjaival drogozott és szexelt. Ugyanebben a hónapban tartóztatták le Gabriela Cortez spanyoltanárnőt, aki három év alatt legalább két diákjával feküdt le. Márciusban nemi erőszakkal vádoltak meg egy oklahomai angoltanárnőt, akinek a nála tíz évvel fiatalabb tanítványával volt légyottja egy helyi hotelben. Áprilisban egy arkansasi, kétgyermekes tanárnő azzal került be az újságokba, hogy alkoholfűtötte partikat rendezett a házában, és több fiatalkorú diákjával is lefeküdt.

A houstoni Westfield középiskola helyettesítő tanára, Tiffany Michelle Amos sem egy szégyenlős típus. Ő meztelen képekkel bombázta egyik tanítványát, majd amint a fiú tizenhét éves lett, le is feküdtek egymással. Persze a tinédzsereket sem kell félteni, egy New York-i iskola több diákja abban fogadott, hogy elcsábítják egyik oktatójukat.