A járat öt órát késett, az utasok pedig panaszkodni kezdtek. Az utaskísérő közölte velük: ha nem tetszik, egészen nyugodtan le lehet szállni és haza lehet menni.

Balhézó utaskísérő okozott botrányt az American Eagle egyik járatán, a New York-i La Guardia reptéren – írja a Daily Mail. Az észak-karolinai Raleigh-be tartó járat órákat késett, a szemtanúk szerint ittasnak tűnő José Serrano pedig a késés miatt méltatlankodó utasokat egyszerűen felszólította: ha valami nem tetszik, egészen nyugodtan le lehet szállni.

A repülőgépre ugyanis a rossz idő miatt csak órákkal a tervezett indulás után engedték felszállni az utasokat, majd ismét leszállították őket, mert a járó motorokkal várakozó gépnek a csúszás miatt tankolnia kellett. Amikor az utasok ismét elfoglalták a helyüket, néhányan méltatlankodtak a késés miatt, Serrano pedig a gép hangosbeszélőjén keresztül válaszolt nekik, igen sajátos stílusban.

"Nem én tehetek, az esőről! Ha valakinek nem tetszik valami, egész nyugodtan húzzon innen, már ha elék tökös hozzá" – közölte a férfi az utasokkal, akik közül néhányan le is szálltak a gépről, mondván: nem hajlandóak Serranóval együtt utazni. Serranót később rendőrök szállították le a gépről, ám a járatot végérvényesen törölték. A légitársaság szóvivője tagadta, hogy a férfi ittas lett volna, ugyanakkor azt is elismerte, hogy Serrano nem volt hajlandó belefújni az alkoholszondába. Az esetet kivizsgálják.