Jeffrey Holmes az egyik nőt prostitúcióért, a másikat pedig kábítószerrel való visszaélés miatt csípte el. Mindkettejüknek felajánlotta, hogy amennyiben szexelnek vele, nem viszi be őket

Két nőt is szexre kényszerített egy rendőr az amerikai Kansas Cityben – írja a Daily Mail. A negyvenhét éves Jeffrey Holmest azzal vádolják, hogy megzsarolta a nőket: az általuk elkövetett kisebb vétségekért nem viszi be őket, ha szexelnek vele.

Holmes az egyik nővel egy prostituáltakat közvetítő honlapon vette fel a kapcsolatot. Egy helyi hotelbe beszélték meg a találkozót, ahova a rendőr egyenruhában érkezett, és azonnal megbilincselte a meghökkent nőt, majd előállt az ajánlatával. A másik nőnél egy ruhaátvizsgálás során marihuánát talált: őt szintén azzal zsarolta meg, hogy amennyiben nem fekszik le vele, letartóztatja.

Mindkét nő elfogadta Holmes ajánlatát, ám utána mindketten megkeresték a hatóságokat a történettel. A rendőrség először ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, ám Holmes nem sokkal a két nő feljelentése után feladta magát. A rendőr korrupció vétsége miatt állhat majd a bíróság elé. Ugyan óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, a rendőri testülettől azonban határozatlan időre felfüggesztették.