Öt nő, 2000 köbcenti szilikon, 18 millió forint, óriási mellek: ezek a paraméterei az angol Marshall családnak, akik már a 14 éves Britneyt is rá akarják beszélni, hogy ha nagykorúvá válik, folytassa ezt a nemes hagyományt.

A nottinghamshire-i Marshall család igazán egyéni jellegzetességet választott, gyakorlatilag bárki felismerheti őket, ha együtt jelennek meg. A szőke haj egy dolog, de most, hogy 14. évét épphogy betöltő Britney Marshallt is elkezdte rávenni anyja, Chantal, hogy nagyobbíttassa meg a melleit, a teljes család rendelkezhet szilikonokkal. A Marshall család ezzel valószínűleg az Egyesült Királyság legkozmetikázottabb családja lett, az anyának és öt öregebb lányának már több mellnagyobbítása is volt, ezek összesen 50000 fontba, azaz majdnem 18 millió forintba kerültek.

Sokan a helyi Kardashianeknek hívják őket, amiért a teljes család éppúgy a külsője megszállottja, mint amerikai kollégáiké. A méretek már így is grandiózusak: az anyának négy mellnagyobbítás után 70 K a mérete, a 21 éves Ripleynek és a 26 éves Tarának két-két beavatkozás jött össze, két öregebb testvérüknek, a 27 éves Terrinek és a 30 éves Emmának pedig már három fejenként. A családnak összesen 2800 köbcenti szilikon van a melleiben, tehát majdnem három liternyi. Egyedül Britney maradt még természetesen, de az anyának még van négy éve rá, hogy rávezesse az általa helyesnek vélt útra. A lány viszont nem akar kötélnek állni: "Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy mellnagyobbításon gondolkodjam. Egyszerűen jó tanuló akarok lenni, nem pedig nagyobb mellű. Sokat beszéltem erről anyámmal és a nővéreimmel, ők tényleg szeretik új kebleiket és a figyelmet, amelyet keltenek velük. Régebben én is azt hittem, hogy akarok majd műmelleket, de ahogy néha elnézem őket, mármint anyámat és a nővéreimet, röhejesnek látom mindegyiküket" - mondta a lázadozó lány. Az anya még bízik benne, hogy jobb belátásra bírhatja gyermekét. "Britney furcsa életszakaszban van, de ismerem a lányaimat, és tudom, hogy Britney sem különbözik a többitől."